Gość: akacha IP: *.* 07.03.03, 22:19 jutro nasz dzień, więc ja do Was i do siebie kobietki kochane z nieśmiertelnym tulipanem i "Imagine" Johna Lennona, bo chyba oba nieśmiertelne uwielbiam, no uwielbiam wstawiać te obrazki akacha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: 8 marca ;) IP: *.* 07.03.03, 22:32 Rozmarzyłam się :hapy:I życzę też wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariajolanta Re: 8 marca ;) IP: *.* 07.03.03, 23:08 Podobało mi się to!!! Wszystkiego naj naj najlepszego Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacha Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 15:47 ciesze się, że Wam się podobało ja miałam pyyyyyszne śniadanko i kwiatuszekpozdrawiamakacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachacha Re: 8 marca ;) IP: *.* 07.03.03, 23:18 :o))))))))))))))))))))))tyle uśmiechu drogie kobiałkia ja nie umiem wstawiać tych obrazkówkachna grubachna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAJBUS Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 08:16 Wstałam dzis rano, 7 z groszami. Oslepiona jeszcze snem podążyłam do kuchni zaspokoic głód moich dzieci..Nagle z za pleców wyłania mi sie Krzys z piekną róża i trzema tulipankami oraz świerzymi bułeczkami w reklamówce. "wszystkiego najlepszego .." - buźka, buźka. Co przegapiłam?? Zastanawiam się... Kalendarz - zerkam - data - 8 marca = DZIEŃ KOBIET JESTEM KOBIETĄ !!!! Mój chłopina pamietał ze jestem kobietą i kocham kwiatki Zaskoczył mnie, nie powiem, zaskoczył..LASKI Z CAŁEJ EPOLSKI!! BĄDŹCIE PIEKNE I MŁODE!! BABY GÓRĄ bajbus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guśka Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 10:18 Tak mi się jakoś niewyraźnie zrobiło jak przeczytałam Twój post, bo mój "stary" spał za ścianą, a ja od rana z dzidzią, i żadnych kwiatków i bułeczek żadnych... Aż tu nagle obudził się i podszedł do mnie z krzaczkiem różanym w doniczce!!!! ( a na doniczce gumowa rękawiczka co by woda z niej nie ciekła czyż to nie slodkie )wręczając przy tym śliczną karteczkę nani nani I tak mi się na duszy przyjemnie zrobiło oh....A już w myślach psy na nim "wieszałam" O ja niedobra... (a swoją drogą nieźle ukrył krzaczysko dnia wczorajszego, żem niczego się nie domyśliła. Przebiegła jednak to bestija Pamiętał !!!! Choć prawda taka że trabiłam o tym iż jutro z Niuniem wielkie świeto mamy, co by nie zapomniał I chociaż być może trochę to "wymuszone" to i tak się cieszę jak dziecko, a co! Wszystkiego najlepszego KOBITKI Guśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 08:37 Ach jak miło!!! A nie mówiłam, że lubię to święto?! Szczęka mi opadła i zachłysnęłam się poranną herbatką Moja chłopina jeszcze nie wstała to nie wiem czy pamięta, że jestem kobietą. Ale w 9 miesącu ciąży to chyba trudno się pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Tosiaa_ Re: 8 marca ;)-ale suuuuper:) IP: *.* 08.03.03, 09:35 Nio akacha niezły bajer Aż mi się buzia uśmiechnęła Cud życzenia I ja Wam wszystkie kobietki :Słoneczka na wiosnę Gosia p.s a pamiętacie te akademie w szkole na okoliczność dnia kobiet to był czad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbinka Re: 8 marca ;)-ale suuuuper:) IP: *.* 08.03.03, 09:42 No to ja też Z kobiecym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 09:51 "Obchodzimy ku chwale ojczyznyJeden dzień kobiet, cały rok mężczyzny." Jan SztaudyngerJa bojkotuję przede wszystkim, dlatego że kojarzy mi się z "minioną epoką". Jak przez mgłę, ale pamiętam te smętne goździki w liczbie sztuk jedna. Gina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałgośkaR Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 15:42 Jakiś taki prawdziwe ten wiersz...Ale co tam cieszmy się tym, że dziś nie musimy sprzątać, zmywać, prać , karmic dzieciaczków, gotować obiadków W końcu dziś nasze święto i dziś jesteśmy od patrzenia, podziwiania, uwielbiania, prezencików i całusków A i dostałam kwiatki sztuk dwa: jeden w doniczce (coby dłużej oko cieszył i żebym nie zapomniała, ze na 8 marca kwiatek dostałam , drugi to tulipan (uwielbiam te kwiatki, są oznaką nadchodzącej wiosny Pozdrawiam w radosnym nastroju. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 09:56 Ale niespodzianka baaardzo fajna bardzo bardzo bardzo Pozdrawiam Tyma mama Krysi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo@sia Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 11:37 A ja tam lubie kwiatki i to wszystko jedno z jakiej okazji Wszystkim kobiałkom wszystkiego naj i oby nam się działo tylko dobrze.Bądźmy zawsze młode i piękne Pozdrawiam Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 17:46 akacha jesteś cudowna tak jak dzisiejszy dzionek zresztą jak wszystkie my płci pięknej nie wiem jak Ty to kobietko zrobiłaś ( z tą muzą ) ale tak miło i miło...dziękuję i ślę całuski dla Wszystkich kobiałeklea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_P Re: 8 marca ;) IP: *.* 08.03.03, 23:21 Wiesz, Akacho, tak sobie myślę, że na dzisiejszy dzień lepsza od "Imagine" byłaby po prostu "Woman". Ja midi nie wstawię, bo mogłoby się zgryźć, ale sam tekst Johna jak najbardziej:Woman, I can hardly expressmy mixed emotions at my thoughtlessness.After all, I"m forever in your debt.And woman, I will try to expressmy inner feelings and thankfulnessfor showing me the meaning of success.Chorus:Ooh, well, well Doo doo doo doo doo.Woman, I know you understandthe little child inside the man.Please remember, my life is in your hands.And woman, hold me close to your heart.However distant, don"t keep us apart.After all, it is written in the stars.Woman, please let me explain.I never meant to cause you sorrow and pain.So let me tell you again and again and again.I love you, yeah, yeah, now and forever. Odpowiedz Link Zgłoś