IP: *.* 12.03.03, 16:53
No i jestem po niemożliwie długiej przerwie :)).Ale fajnie.Jakie fajne wątki.:))Branie za kudły mnie ominęło ;), i inne takie spektakularne zapowiedzi odejścia ;))No to dobrze :))Moje Dziecko to jakieś kuriozum grypoidalne :what:Przy 39,4 graliśmy jeszcze w Czarnego Piotrusia, przy 39,8 Rozpalony Piecyk robił Indiański namiot, a kiedy słupek rtęci wskazywał 40 (!) wykłócał się ze mną o książeczki do czytania... rano, jak gdyby nigdy nic,Skowronek ordynował Budzik czy inne Jedyneczki i tak do południa, aż znów przychodził atak goraczki... Czytanie Misiom, wycieranie im nosków i zakralanie kropelek do nosa...szpital polowy i radość Kluchy z tego teatru...i tak trzy doby.No ale już przeszło paskudztwo i uziemienie domowe :bounce:Odcięcie moje od Forum powodowało nagłe i niekontrolowane ataki melancholii, troski o los “sierot” forumowych i ogólnie poczucie wyalienowania :))Drżączka odwykowa minęła...można sobie poforumować :grin:No to jadę, otwieram hurtownię postów :grin::hello:Monik
Obserwuj wątek
    • Gość: YennaM Re: a kuku! IP: *.* 12.03.03, 17:39
      monik napisała/ł:> No to jadę, otwieram hurtownię postów :grin:No to dawaj :) Dwa kilo poprosze :) Ino dobrze wysmażone :grin:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka