ewa-ewa 07.01.07, 14:14 wpisujcie się ja mam po srodku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:36 bez sensu te wszystkie statystyki, rankingi, spisy... masz fajnego meza to sie ciesz, masz po srodku to wplyn tak,aby byl fajny, nie masz meza- to poszukaj . co ci przyjdzie po tych wspisach? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:37 a tak , przeszkadza ci? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:38 Ewa wyluzuj, to było tylko pytanie... Poza tym takie rankingi już były i nic z nich nie wypływało... Mój Mąż może być dla mnie Bogiem, a dla ciebie fatałachem, i co? O gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:38 mi? jakos watek nie bije szczytow popularnosci zastanow sie dlaczego? bo temat jest juz omowiony z 1000razy z reguly kochanek moze byc fajny, maz nie koniecznie (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:43 joasiiik25 napisała: > mi? > jakos watek nie bije szczytow popularnosci > zastanow sie dlaczego? > > bo temat jest juz omowiony z 1000razy > z reguly kochanek moze byc fajny, maz nie koniecznie (niestety) tak ajestes z niesmaczona?.... to daj spokoj i nie dopisuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:45 ewa-ewa napisał: tak ajestes z niesmaczona?.... w ktorym momencie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:45 joasiiik25 napisała: > ewa-ewa napisał: > > tak ajestes z niesmaczona?.... > > > w ktorym momencie ??? > w momencie wytrysku Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:54 ewa-ewa napisał: > joasiiik25 napisała: > > > ewa-ewa napisał: > > > > tak ajestes z niesmaczona?.... > > > > > > w ktorym momencie ??? > > > > w momencie wytrysku Hahaha :o)) Brak ci już argumentów, to sprowadzasz się do marginesu... Gratuluję! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 08.01.07, 09:20 Nie rozumię tego typu wątków. Cóż może dlatego, że blondynką jestem Nie rozumię i już! Po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 08.01.07, 14:55 aishka2307 napisała: > Nie rozumię tego typu wątków. Cóż może dlatego, że blondynką jestem > Nie rozumię i już! Po co to komu? Faktycznie jesteś typową blondynką, skoro piszesz 'nie rozumię' Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:40 mniej wiecej raz w tygodniu pojawia sie taki watek... moze dopisz sie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55023103 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:43 no walsnie raz na jakis czas.... i zastanaiwam sie co kieruje takimi dziewczynami zadajac takie pytanie? mnie malo obchodzi maz dziewczyn z forum, czy jest super czy do d.u.p.y ale widac kazdy ma inne potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:44 joasiiik25 napisała: > no walsnie raz na jakis czas.... > i zastanaiwam sie co kieruje takimi dziewczynami zadajac takie pytanie? > mnie malo obchodzi maz dziewczyn z forum, czy jest super czy do d.u.p.y > > ale widac kazdy ma inne potrzeby > nie napisałam czy masz męza do dupy czy do c..py Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:46 no pewnie,ze nie napisalas przeciez Ci tego nie sugeruje dobra koniec tematu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:47 joasiiik25 napisała: > no pewnie,ze nie napisalas > przeciez Ci tego nie sugeruje > > dobra koniec tematu > > pozdr koniec dla ciebie papa nikt cie tu nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:49 wiesz malo mnie obchodzi czy ktos chce czy nie chce jak mnie nie chcesz ta forum to juz Twoj problem, niestety nic nie da sie z tym zrobic bo ja po prostu bylam, jestem i bede czy ci sie to podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 14:50 joasiiik25 napisała: > wiesz malo mnie obchodzi czy ktos chce czy nie chce > jak mnie nie chcesz ta forum to juz Twoj problem, niestety nic nie da sie z tym > > zrobic bo ja po prostu bylam, jestem i bede > czy ci sie to podoba czy nie hahahahahahahahahahahahahaha HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: joasiik 07.01.07, 14:56 joasiiik25 napisała: > no pewnie,ze nie napisalas > przeciez Ci tego nie sugeruje > > dobra koniec tematu > > pozdr Skarbie, wrzuć na luz! Ewa to troll włochaty, a jej mąż - o ile takowego ma - widać nie tylko dupkę posiada Już było o wytrysku, teraz o dupce... Hmm... Nagle ci*ka się pojawia... Samowystarczalny jest chłopina, bo z Ewy pożytku nie może mieć, haha Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: joasiik 07.01.07, 14:59 luzik luzik i totalna olewka ewa fakt ma klopoty z mezem, ale zeby zaraz tak od razu "pyszczec" no coz... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: joasiik 07.01.07, 15:06 na głupie pytania głupie odpowiedzi joasik i ibulka Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: joasiik 07.01.07, 15:10 ewa powiedz mi tak szczerze,ktore pytanie bylo glupie? napisalam tylko tyle,ze temat byl juz nie raz omawiany i tak naprawde do niczego nie prowadzil(no chyba,ze to nieporozumien miedzy dziewczynami) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: joasiik 07.01.07, 19:03 joasiiik25 napisała: > ewa powiedz mi tak szczerze,ktore pytanie bylo glupie? > napisalam tylko tyle,ze temat byl juz nie raz omawiany i tak naprawde do > niczego nie prowadzil(no chyba,ze to nieporozumien miedzy dziewczynami) > A to ty Ewo zadałaś głupie pytanie, maglowane już setki razy... :] Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ewa Re: joasiik 08.01.07, 07:40 ibulka napisała: > joasiiik25 napisała: > > > ewa powiedz mi tak szczerze,ktore pytanie bylo glupie? > > napisalam tylko tyle,ze temat byl juz nie raz omawiany i tak naprawde do > > niczego nie prowadzil(no chyba,ze to nieporozumien miedzy dziewczynami) > > > > A to ty Ewo zadałaś głupie pytanie, maglowane już setki razy... :] > bo zadałam dla ciebie, bo uwielbiasz odpowiadac, zobacz po swoich wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 07.01.07, 16:45 Ja mam bardzo fajnego . Bardzo Go kocham, On bardzo kocha- nie wyobtazam sobie zycia bez mojego Meza. Wszystkim zycze aby mialy takich, serio. Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 08.01.07, 08:20 Bardzo średnio fajny ze wskazaniem na nie-fajny. Generalnie arogancki bufon z Warsiawki. Tylko nie pytajcie co ja w nim widziałam bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 08.01.07, 10:42 Ja nie mam wcale i jest mi fajnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: kto ma fajnego męza a kto nie fajnego? 08.01.07, 10:46 Ja mam okropnego: stary, brzydki, głupi, śmierdzi, bije, pije, pali i w dodatku wędkuje. Ratujcie Odpowiedz Link Zgłoś