mm11 13.01.07, 16:14 Dziewczyny pomóżcie i podpowiedzcie za pomocą jakiego programu i w jaki sposób usunąć tło ze zdjęcia , obrazu tz. chodzi mi o to aby np. pozostał sam jeden element , postać itp mam nadzieje ,że rozumiecie o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trawa_cytrynowa Re: Jak to zrobić ????? 13.01.07, 16:19 Jest to program PHOTOSHOP, o innym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: Jak to zrobić ????? 13.01.07, 16:24 A masz ten program? jak tak to otwierasz zdjęcie w nim i tam wybierasz lasso, wycinasz to co ma być na białym tle, następnie otwierasz nowe okno i wklejesz. Zrozumiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: Jak to zrobić ????? 13.01.07, 16:29 Otworzyłam ten program i krok po kroku piszę: 1. Masz w jednym rogu znaczki wybierz lasso. 2. Zaznacz nim obikt( na końcu musi pojawić się przerywana linia) 3. W EDYCJA kliknij na WYTNIJ 4. Nastepnie kliknij na PLIK i NOWY i na nowym pliku: OK 5. EDYCJA i WKLEJ Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mm11 Re: Jak to zrobić ????? 13.01.07, 16:34 wszystko ok ale to nie takie proste , dzięki za pomoc będę się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: Jak to zrobić ????? 13.01.07, 16:36 Jak to nie jakieś bardzo tajne zdjęcie to wyslij mo na poczte a ja szybciutko Ci zrobie . Odpowiedz Link Zgłoś