monia145 Jestem blada.... 15.01.07, 20:14 Bladość doskonale harmonizuje z moimi naturalnymi rudymi włosami Dlaczego miałabym psuć coś, co natura tak doskonale połączyła? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jestem blada.... 15.01.07, 20:25 Monia, święta racja Znam facetów, którzy daliby się pokroić za taką rudowłosą o cerze "mleko i krew", tak to się chyba kiedyś mówiło.. np. mój mąż... Kiedys w chwili nagłej szczerości zwierzył mi się, że takie bladolice naturalne rudzielce wywoływały w nim palpitacje serca. Muszę mieć oczy naokoło głowy, zeby sie jakaś nie napatoczyła Ja też blada, ale chyba sobie tyłek trochę podpalę Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 20:24 brązuję się latem za pomocą słońca naturalnego poprzez dobre filtry, w godzinach przed i popołudniowych zazwyczaj w kwestii tyłka z okolicami wystarcza do następnego sezonu grzewczego uroki niezbyt mocnej, ale pracowicie i powoli nabywanej opalenizny facjaty w ogóle nie opalam celowo, nie te lata poza tym jestem właścicielką zupełnie przyjemnej beżowej karnacji, która co najwyżej wymaga lekkiego wyrównania kolorytu i zmatowienia btw, skóra po solarium śmierdzi mi nielepiej niż po samoopalaczach Odpowiedz Link Zgłoś
hanna100 Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 11:55 A ja bym chetnie poleżała w solarium, ale jestem w ciąży więc odpada. Radno wysmaruję sobie tylko pyszczek ziemią egipską i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 12:01 ooo, skad ziemie masz? mam chrapke na ziemie, tylko nie wiem, jaka kupic Odpowiedz Link Zgłoś
hanna100 Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 13:24 Podpatrzyłam u koleżanki i kupiłam na allego. Mam firmy BI-KOR Egyptysche Erde. Jak wpiszesz Erde w wyszukiwarce allegro, to pewnie wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aarian Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 15:04 kurcze, tylka to akurat nie brazuje. moze to blad?? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 No Moofka, no 16.01.07, 18:46 kilka razy zahaczyłam wzrokiem o twój watek,ale nie zagladałam do środka. Za kazdym razem próbowałam rozszyfrowac znaczenie slowa "brazujecie". Postanowiłamze nie zagladne tu dopóki nie zalapie co to słowo oznacza. Gucio! Musiałam zajrzec bo za Chiny Ludowe nie mogłam wytrzymac. Myslalam ze pytasz o rzeczy nieprzyzwoicte "czy sie brandzlujecie jakos"?D Odpowiedz Link Zgłoś