mimsoon 15.01.07, 11:44 oczywiście oprócz tych,które mają wizytowki ja bym chciala zobaczyć jak wygląda oxygen jej podejście do życia,chłopów i bzykania mnie rozbraja oxy jestem Twoją wierną fanką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 11:48 no to świadczy o wielkim talencie oxygen do wzbudzania zainteresowania, ciekawa osobowość czyli )) Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 11:57 Oczywiste, że chciałoby się zobaczyć osoby najepiej na forum znane a jak do tego są kontrowersyjne to tymbardziej.. To ja nie będę oryginalna: Oxy- super babka( się wydaje , Demarta też niczego sobie . Mathiola już dawno mi do gustu przypadła i to bardzo. Pewnie sobie kogoś jeszcze przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
endi100 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 11:58 a ja bym chciała zobaczyć Klarę Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Zaglądacie jeszcze do nich? 15.01.07, 12:17 znaczy do Klary i spółki? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 23:07 Mathiola już dawno mi do gustu > przypadła i to bardzo. Łał, dzięki Miłość to znaczy jest i to ślepa? Czy tam w ciemno raczej A jak w te wizytówki się wchodzi?? Bo ja jeszcze ani jednej nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 12:20 Ja bym chciala zobaczyc demarte,be.em i joanne266 Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 12:26 Ale Joanna266 ma wizytówke.Sliczna babeczka z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 12:32 Zadnej, po co mi rozczarowania;PP. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 12:39 Ja tez juz zadnej. Jedna zobaczylam i zburzylam swoje wyobrazenie o niej i do dzis nie moge sobie tego wybaczyc, bo wolalam ja taka z mysli niz w rzeczywistosci. Dlatego nie wchodze juz na wizytowki. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 12:44 Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 12:52 nie tyle zobaczyc, ile poznac - wieczna Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 13:57 Monika145 Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 16:28 ))) Edycia,ale Ty mnie przecież widziałaś)))) Fakt, że nie w realu, ale zawsze to coś Nie masz czego żałować Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 14:42 Ja bardzo chcialabym poznac wieczna-gosie. Pamietam Ja jeszcze z innego Forum i Jej wypowiedzi, a takze podejscie do zycia bardzo przypadly mi do gustu. Jak dla mnie mila forumowniczka jest zuzanna56. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 10:21 wiecznej zdjecia gdzies tu byly, a tego co pamietam byla takze awantura ze wieczna jest gruba i brzydka. wieczna potwierdza- jest gruba i brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 16:18 Na mnie możeta popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 16:26 min: moofka, oxygen, wieczna-gosia, mysia-mysia, 18lipiec (jest tu jeszcze?), kajmal i inne, chciałabym was wszystkie zobaczyć. Kiedyś spotkałam się z dziewczyną z innego forum i po prostu padłam jak ją zobaczyłam Np. nie sądziłam że jest aż tak atrakcyjna i elegancka. Pisanego języka używała środnio, robiła błędy itd, ale "na żywo" wypadła rewelacyjnie! Wiem że takie konfrontacje mogą być bardzo emocjonujące! Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 17:18 Kiedyś były zjazdy emam. Pamietam te spotkanka, wiele emam się poznało Widzialam duzo mam, niektórych na forum już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 22:48 limonka_3 napisała: > Kiedyś spotkałam się z dziewczyną z innego forum i po prostu padłam jak ją > zobaczyłam Np. nie sądziłam że jest aż tak atrakcyjna i elegancka. Pisanego > języka używała środnio, robiła błędy itd, ale "na żywo" wypadła > rewelacyjnie! Cóż po elegancji, jesli pisać nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 09:50 tak by się mogło wydawać, ale to taki paradoks: na forum i na gg zawsze ja mam więcej od niej do powiedzenia i nie robię tylu błędów. A na żywo ona mówiła i mówiła. I miło się jej słuchało... Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Paniądobrodziejkę 15.01.07, 19:22 Jestem jej idolką. Ja wogóle mam wielu idoli bo jestem bardzo sławna (by Monika Sewioło) )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Paniądobrodziejkę 15.01.07, 21:37 ciekawi mnie Oxygen100, bardzo lubię jej posty. Wyobrażam ją sobie jako niską, filigranową brunetkę. Joasiiik25 ibulka Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: :o) 16.01.07, 17:30 kattkak napisała: > ciekawi mnie Oxygen100, bardzo lubię jej posty. Wyobrażam ją sobie jako niską, > filigranową brunetkę. > Joasiiik25 > ibulka MNIE.? O Boże, za co mnie? D Ja fotek nie mam i nie daję... Takie zasady... Przykre doświadczenia może... Zwyczajna jestem 172 cm wzrostu, brązowe włosy aktualnie za ramiona, niebieskie oczy... Nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: :o) 16.01.07, 19:23 ibulka napisała: > > MNIE.? > O Boże, za co mnie? D > > Ja fotek nie mam i nie daję... Takie zasady... Przykre doświadczenia może... > Zwyczajna jestem > 172 cm wzrostu, brązowe włosy aktualnie za ramiona, niebieskie oczy... > Nic nadzwyczajnego > > Za co? Pare razy podniosłaś mi ciśnienie swoimi postami. Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 15.01.07, 22:44 Umęsumak. Panią dobrodziejkę też. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Ledzeppelin3 16.01.07, 00:56 ...chciałabym zobaczyć - w trakcie wykonywania pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza3d34 Lollypop... 16.01.07, 08:24 ...chcialabym nie tylko zobaczyc ale nawet poznac.A to dlatego ze zna Joanne Chmielewska.Taka jestem interesowna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Lollypop... 28.04.07, 09:15 ja też znam. co prawda ma dopiero 3 lata, ale znam fajna dziewucha z niej, a jaka rezolutna! Odpowiedz Link Zgłoś
c.katarzyna Re: Ledzeppelin3 16.01.07, 12:25 A buziaka dobrodziejki słodkiego jako pączuś to kiedyś moszna było na forum pokontemplować Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Ledzeppelin3 16.01.07, 15:07 Jeszcze się, ciociu Katarzyno, napatrzysz na mój słodki buziak i nic na to nie poradzisz. Nawet jeśli nie uda się wam po raz kolejny nic ukraść z ukrytego forum i skrzynki pocztowej. Trudno - jedni są medialni, inni grzebią tam gdzie grzebią i przenoszą potem ten zapaszek na forum, taki ich los. Ale myślę, że powolutku czas byłoby leczyć się z obsesji dopatrywania się różnych ludzi pod każdym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
c.katarzyna Re: Ledzeppelin3 16.01.07, 15:20 No widzisz, jak ładniutko rozumujesz. Wnioski może jeszcze trochę kuleją, ale tendencja jest dobra. Tylko, echch, znowu wychnęła niezaspokojona ambicyjka bycia Panią Doktor. No tu już ci nie mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Ledzeppelin3 16.01.07, 16:41 Kulawe to są, tradycyjnie, wasze przypuszczenia. Rzeczywiście, nie możesz mi pomóc. Mogłabyś pomóc sobie, bo skoro tak często i otwarcie deklarujesz niechęć, to mogłabyś się zwyczajnie ode mnie odczepić. Ja na przykład staram się po prostu omijać cię jak to w czym grzebiesz, zamiast rozpamiętywać i wracać do przeszłości, ale widać lubisz wywlekać jakieś historie równie chętnie jak czyjeś zdjęcia z prywatnych albumów i czyjeś listy z prywatnych skrzynek. No ale tak naprawdę to twoja sprawa kogo widzisz pod jakim nickiem i co tu wypisujesz, twoja obsesja - twoja sprawa, więc kończę temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: Ledzeppelin3 16.01.07, 20:37 c.katarzyna napisała: Tylko, echch, znowu wychnęła niezaspokojona ambicyjka > bycia Panią Doktor. No tu już ci nie mogę pomóc. ale przyznaj niedługo pacjentką chirurgii może zostać Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Ledzeppelin3 16.01.07, 19:02 > Jeszcze się, ciociu Katarzyno, napatrzysz na mój słodki buziak i nic na to nie pieszczoszka Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 08:30 Lilę1974 Odpowiedz Link Zgłoś
demarta sebaga, semida 16.01.07, 10:29 słuchajcie dziewczyny, jestem z zamiłowania ćmą barową, więc nie widzę problemu, zapraszam na kawę i ciacho tudzież na piffo + orzeszki w jednej z moich knajpek ulubionych. ja poznam was równie chętnie )) a do wspólnych bla bla zaprosiłabym całą masę dziewczyn z foruma: morgen stern, agnes123, moofkę, mathiolę, oxygen, monię145, ledzeppelin, be_em, l.e.a., wieczną gosię, mamę kotulę.... jessssooo, naprawdę tego dużo, trzeba by było jakąś halę imprezową na 300 osób wynająć ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: sebaga, semida 16.01.07, 10:35 Z czego połowa by nie przyszła... Ja sama bym się dłuuugo zastanawiała.. Ale za zaproszenie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: sebaga, semida 16.01.07, 11:18 Morgen, przemyśl to jeszcze i nie zastanawiaj się Ja tam bym chętnie się spotkała i z tobą, i z Demartą, i z Moofką, i jeszcze z paroma osobami Celem tych wspomnianego przez Demartę "wspólnych bla bla", cokolwiek by to miało oznaczać, ale ładnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: sebaga, semida 16.01.07, 11:44 Ściśle wyselekcjonowane grono, jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sebaga, semida 16.01.07, 11:48 ściśle wyselekcjonowane WINOgrono, czyli grono do wypicia hektolitrów wina mniam mniam )) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: sebaga, semida 16.01.07, 11:55 morgen_stern napisała: > Ściśle wyselekcjonowane grono, jak rozumiem? No, możemy przeprowadzić jakąś SELEKCJĘ, resekcję, czy jak to tam się zwie. Hektolitry wina na znieczulenie tyż mogą być ;-P (boshh, zapomniałam już chyba, że dzisiaj bladym świtem sobie przysięgałam, że na alkohol przez przynajmniej rok nie spojrzę... DD). A jak któraś za bardzo się winem znieczuli, to przeprowadzimy miast selekcji sekcję ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sebaga, semida 16.01.07, 11:58 mama_kotula napisała: > A jak któraś za bardzo się winem znieczuli, to przeprowadzimy miast selekcji > sekcję ;-P proponuję najpierw selekcję, potem winną sesję, po sesji seksję, a na końcu sekcję zwłok, czy wywłok, jak tam zwą PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:03 demarta napisała: > mama_kotula napisała: > > > A jak któraś za bardzo się winem znieczuli, to przeprowadzimy miast selek > cji > > sekcję ;-P > > proponuję najpierw selekcję, potem winną sesję, po sesji seksję, a na końcu > sekcję zwłok, czy wywłok, jak tam zwą PPPPPPP Taaaa... skąd ja wiedziałam, że ten wątek w końcu o seks zahaczy...? Przepraszam, o seksję. I o wywłoki. Jakieś teges, szczególne kryteria selekcji do tej sesji i seksji? ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:02 o ja bym tez bardzo chetnie takie winogrono przy winie zobaczyla ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:05 moofka napisała: > o ja bym tez bardzo chetnie takie winogrono przy winie zobaczyla ))))))) A po winie będzie kara. I seksja ofkors. I się trochę pobrązujemy Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:06 mój maż w odpadach niebezpiecznych robi, zapewnia każdą ilość fekaliów do brązujacych seksji ))) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:07 mmmmmmmmmm, ta seksja z brazowaniem brzmi kusząco a tego wina duzo? moze trzeba nowy watek, ktora z forumowiczek chcialybyscie zobaczyc podwojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:09 panią.dobrodziejkę i dobrodziejkę.panią PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:15 moofka napisała: > moze trzeba nowy watek, > ktora z forumowiczek chcialybyscie zobaczyc podwojnie? A to podwójne widzenie to po winie, czy po seksji? Jezuu, to jaka to musiałaby być seksja, aby po niej podwójnie widzieć, hi hihi. Aaaa, czy ja znowu od rana na forum o seksie rozmawiam? Czas mi do egzorcysty... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:16 > Aaaa, czy ja znowu od rana na forum o seksie rozmawiam? Czas mi do egzorcysty jest dobrze, minelo poludnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: sebaga, semida 16.01.07, 14:30 Chętnie bym się napiła z Triss, Mamą Kotulą i Aluc za częste wyręczanie mnie w tym, co chciałam powiedzieć. Po kilku winach taka pomoc byłaby zbawieniem I jeszcze z kilkoma osobami z przyjemnością bym się poznała Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: sebaga, semida 16.01.07, 15:47 alfama_1 napisała: > Po kilku winach taka pomoc byłaby zbawieniem Uchhh, rozpusta na tym forum kwitnie, jak nic. Tylko wino i wino... a na kawkę zbożową i ciacho to już nie ma chętnych? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: sebaga, semida 16.01.07, 16:39 mama_kotula napisała: > Tylko wino i wino... a na kawkę zbożową i ciacho to już nie ma chętnych? ;-P Poczekaj do jutra dejafter człowiek zbyt radykalny zazwyczaj - na wino pluje, zbożówkę chce pić Odpowiedz Link Zgłoś
demarta i justi! 16.01.07, 10:40 przetrzymałabym ją trochę, żeby sprawdzić jej częstotliwość zmieniania majtek z zegarkiem w ręku )))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: i justi! 16.01.07, 10:47 no oby nie pod kolor oświetlenia, bo to potrafi się - zwłaszcza podczas intensywnej muzy - szybko zmieniać, nie wiem, czy by nadążyła )) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: i justi! 17.01.07, 15:02 O wielkie dzięki za zainteresowanie. Nie spodziewałam się że tak długo trzyma Cię temat majtkowy. Na marginesie właśnie nabyłam kolejną parę pasują mi do koloru włosów jestem ruda a majtki są czekoladowe (już widzę Wasze komentarz) i czekam z niecierpliwością. Tylko proszę o nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sebaga, semida 16.01.07, 12:04 i jeszcze chętnie bym zaprosiła: aluc, nisar, iwles, mamęivcię, triss, ira.siad... on takim rodzynkiem by był, i wszystkie dobrodziejkopodobne zębuszki )) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 10:49 Semide, Moofke,Mufke,LedZeppelin, Oxy,Breneke, Triss obowiązkowo , Wieczną Gosię,Lile (pomimo wizytówki),oj...wiele Babeczek Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 10:54 Ojejuniu,ja tez zostalam wymienionaWow.No ale gratuluje dziewczyny wyboru.Ja naprawde taka d...jestem jak mało ktora z Was Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 11:25 Belladonnę1 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 14:33 a tak powaznie mówiąc fajnie byłoby spotkać się kiedyś w gronie forumowiczek Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 14:38 UUUUUUU ileż rozczarowań na raz byłoby na takim ogólnym spotkaniu forumowiczek.....ale w sumie nie już ostatnio nic nie zdziwi..... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 15:51 odpowiem przewrotnie - większości wolałabym w ogóle nie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 17:37 > wiecznej zdjecia gdzies tu byly, a tego co pamietam byla takze awantura ze > wieczna jest gruba i brzydka. > wieczna potwierdza - jest gruba i brzydka. Bo tamto zdjęcie faktycznie nie należało do najbardziej udanych. Melka nie potwierdza, Wieczna nie jest tyczką, ale gruba też nie jest, a już NA PEWNO nie jest brzydka. Większość foremek, które mnie interesowały już widziałam, za wyjątkiem Aluc i Umy. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 17.01.07, 11:35 Otoz to. Wieczna jest urocza. Posadzenie jej o brzydote jest jednym z najbardziej absurdalnych. (Melka, ja sie z toba zgadzam z powodow merytorycznych wylacznie). Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Pewnie jestem zboczona:) 16.01.07, 18:28 bo ja chciałabym zobaczyc osóbkę o wdzięcznym nicku MichikoD No na to spotkanie to bym sie nawet pofatygowała Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Pewnie jestem zboczona:) 16.01.07, 19:57 O!Michiko! a co sie z nia dzieje?dawno jej tu nie widzialam.....Moze i dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
hostage33 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 18:34 zona_mi i pania dobrodziejke razem Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 18:59 Przyznam, że i ja chętnie udałabym się na takie spotkanie - marzę o poznaniu pani.dobrodziejki! Jestem jej fanką, widzę, że nie ja jedna Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 19:44 Sporo kobietek poznalam jeszcze w czasach starego forum to byly czasy czesc kobitek zniknela, pojawily sie nowe ciekawe dla mnie osobniczki poznac osobiscie chcialabym: Umesumak babsee melke_x mharisson Demoni milarke czajke iwoniaw iwles i kilka wspanialych osobek z innego forum, ktore raczej tu nie pisuja :] Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 19:59 cmok,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 17.01.07, 11:41 cmok, cmok, cmok )) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 20:01 hostage33 napisała: > zona_mi i pania dobrodziejke razem do kompletu jeszcze dobrodziejkę panią Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 16.01.07, 20:44 Zadnej! Niepotrzebne mi to do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: którą z forumowiczek chciałybyscie zobaczyc?? 17.01.07, 08:42 Etianette Odpowiedz Link Zgłoś