Dodaj do ulubionych

Czepiam się? O nicku będzie

26.01.07, 12:18
Jak w tytule...
Ktoś na forum nazwał się mamcia_do_kwadratu.

Dziwnym zbiegiem okoliczności jest fakt, iż mój nick (mama_do_kwadratu) różni
się jedynie dwoma literkami...
Wiem, nie mam żadnego znaku zastrzeżonego, wiem, wiem- jestem na tym forum od
czasów starego eDziecka (7 lat prawie), i tak jakoś dziwnie się poczułam
widząc "swój" nick w wątku o odciąganiu kataru odkurzaczem...
Obserwuj wątek
    • patyk.od.zosi Re: Czepiam się? O nicku będzie 26.01.07, 14:53
      coz, takie zycie wink

ale ja tam nigdy cie nie pomyle z "mamcia" !!!

pamietam cie jeszcze z przed 6 (co prawda nie 7) lat smile

a moze ona nie wiedziala, o twoim nicku...
      _______
      pozdr.,
      patyk
    • mama_do_kwadratu Re: Czepiam się? O nicku będzie 26.01.07, 20:45
      O dzięki patyku drogi smile)))

Może mamcia_do_kwadratu rzeczywiście nie wiedziała o mym istnieniu. W zasadzie
      mogła zarejestrować się bez uprzedniego przeglądania forum.
      • coronella Re: Czepiam się? O nicku będzie 27.01.07, 17:54
        Twój nick nie jest taki trudny smile))) Mysle, że nie koniecznie był tam jakis podtekst. Gazeta ma juz mnóstwo uzytkowników, i znalezienie czegos wolnego wymaga sporej pracy umysłowej smile
    • skarolina Re: Czepiam się? O nicku będzie 30.01.07, 18:31
      To jeszcze pół biedy, jednak nick się odrobinę różni.
      Mnie kiedyś tąpnął nick mamadwojga2 (czy tam jakaś inna cyferka). W pierwszej
      chwili myślałam, że może mamadwojga dziwnym trafem straciła hasło do swojego
      konta i założyła następne, ale okazało się, że nie. I tego to już nie rozumiem,
      bo o ile rejestrując się pod nickiem mamcia_do_kwadratu można nie zostać
      poinformowanym, że istnieje nick mama_do_kwadratu, o tyle rejestracja pod
      nickiem mamadwojga2 zapewne jest wynikiem informacji "Nick mamadwojga jest już
      zajęty, wybierz inny nick lub skorzystaj z zaproponowanych poniżej" (zwykle
      proponują taki sam tylko z cyferką właśnie.
      • coronella skarolina 30.01.07, 20:41
        a ja Ciebie nie rozumiem smile przeciez wyraz "mamadwojga" nie jest zarezerwowany tylko dla jednej osoby, i kazdy ma prawo miec taki i dodac sobie cyferke. Podejrzewam, że i mamadwojga1 jest. To są dosyc popularne, a raczj łatwe do wymyslenia nazwy. Kiedyś chciałam zarejestrowac koleżanke i pierwsze co mi przyszło do glowy to: mamadwójki, mamadwojga, mamadwójeczki, ale ze wszystkie były zajęte, a cyfry nie chciałam, szłam dalej. Przecież Gazeta to nie tylko forum eDziecko, a wieeeele innych i pewnie tsyiące uzytkowników. Nie doszukujcie sie jakis podtesktów tam, gdzie ich pewnie nie ma.
        • skarolina Re: skarolina 31.01.07, 23:44
          Nie doszukuję się podtekstów. Raczej dziwi mnie taki brak inwencji i
          indywidualności.
        • mama_do_kwadratu Re: skarolina 02.02.07, 08:39
          Nie doszukuję się podtekstów, lecz dziwi mnie, że ktoś, widząc, iż na forum jest
          już CORONELLA wymyśla sobie bardzo oryginalny nick: CORRONELLA na przykład.
          • coronella Re: skarolina 02.02.07, 09:36
            ale coronella to nie jest oryginalni nick smile dla kogoś kto ma do czynienia ze zwierzętami , zawodowo raczej, bo to łacina, to bardzo znany wyraz smile a jest np cornella, innych nie sprawdzałam, a sprawdze, tak z ciekawości smile aa, jest coronelia, ale to może od imienia, nie od zwierzątka.
            • blessyou1 Re: skarolina 04.02.07, 14:35
              Kiedy logowałam sie po raz pierwszy kilka miesięcy temu też chciałam mieć fajny
              nick bardzo osobisty, taki który coś znaczy. Wszystko co wpisywałam było już
              zajęte - po kilku nieudanych próbach wpisałam cokolwiek co z jakiegoś powodu
              przyszło mi do głowy. Też było zajęte ale ponieważ straciłam prawie godzinę
              więc załamałam się i zaakceptowałam jedynkę.
              Bądźcie wyrozumiałe dla nowych forumowiczów bo mają ciężkie życie smile
              Wszystko juz zostało wymyslone smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka