agg.agnieszka Re: Operacje plastyczne? 26.04.07, 10:36 Ja zamierzam dnia pewnego powiekszyc biust- dyskretnie-o jeden rozmiar. Przed karmieniem mialam B a teraz C i chce ten rozmiar zachowac, bo przyzwyczailam sie (nakupowalam bluzek z dekoldamia pozatym dziewczyny ,,po przejsciach'' strasza zwisem! Wiem, ze bedzie bolec, ze moga byc powiklania, ale zaryzykuje, bo w wieku trzydziestu lat nie chce widziec zwiotczalych piersi w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Operacje plastyczne? 26.04.07, 12:06 boli krotko, dwie doby w szpitalu z dreanmi, po wyjecieu drenow od razu bolec przestaje, potem zmiana pozycji i naplyw krwi do taknek powoduje bol, ale kilka mocnych slow i juz nie boli ja po operacji bylam 2 dni w szpitalu i 3 dni w domu, potem poszlam do pracy, a pracuje fizycznie, rekami i dalo rade przez tydzien mialam problem z podnoszeniem rak do gory, seks byl bezbolesny po 2 miesiacach, bo w trakcie orgazmu skurcze szalaly tez po cycykach i bolalo hehe ale te michalki sterczace w bluzce bez stanika i zachwyt mojego meza - bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Operacje plastyczne? 26.04.07, 21:23 Ja tam uwazam, ze wszystko jest dla ludzi .... byle z umiarem. Ja generalnie, mimo jakis tam niedoskonałosci, z ktorych zdaje sobie sprawe, bardzo siebie lubie Nigdy nie mialam zadnych kompleksów nt: mojego wygladu czy tuszy. Po karmieniu troche zmalały mi piersi i zrobiły sie takie .... skarpetowate. Wiec napewno jak skoncze sie rozmnazac (a planuje w niedalekiej przyszłosci jeszcze dwoje dzieci) to "zrobie" sobie nowe piersi. Poza tym nic naciagac, podciagac czy korygowac w sobie nie bede. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś