Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne?

• agg.agnieszka Re: Operacje plastyczne? 26.04.07, 10:36
      Ja zamierzam dnia pewnego powiekszyc biust- dyskretnie-o jeden rozmiar. Przed
      karmieniem mialam B a teraz C i chce ten rozmiar zachowac, bo przyzwyczailam
      sie (nakupowalam bluzek z dekoldamismilea pozatym dziewczyny ,,po przejsciach''
      strasza zwisem! Wiem, ze bedzie bolec, ze moga byc powiklania, ale zaryzykuje,
      bo w wieku trzydziestu lat nie chce widziec zwiotczalych piersi w lustrze.
      • donkaczka Re: Operacje plastyczne? 26.04.07, 12:06
        boli krotko, dwie doby w szpitalu z dreanmi, po wyjecieu drenow od razu bolec
        przestaje, potem zmiana pozycji i naplyw krwi do taknek powoduje bol, ale kilka
        mocnych slow i juz nie boli
        ja po operacji bylam 2 dni w szpitalu i 3 dni w domu, potem poszlam do pracy, a
        pracuje fizycznie, rekami i dalo rade
        przez tydzien mialam problem z podnoszeniem rak do gory, seks byl bezbolesny po
        2 miesiacach, bo w trakcie orgazmu skurcze szalaly tez po cycykach i bolalo hehe

ale te michalki sterczace w bluzce bez stanika i zachwyt mojego meza - bezcenne smile
    • ewcia1980 Re: Operacje plastyczne? 26.04.07, 21:23
      Ja tam uwazam, ze wszystko jest dla ludzi .... byle z umiarem.

Ja generalnie, mimo jakis tam niedoskonałosci, z ktorych zdaje sobie sprawe,
      bardzo siebie lubie smile
      Nigdy nie mialam zadnych kompleksów nt: mojego wygladu czy tuszy.

Po karmieniu troche zmalały mi piersi i zrobiły sie takie .... skarpetowate.
      Wiec napewno jak skoncze sie rozmnazac (a planuje w niedalekiej przyszłosci
      jeszcze dwoje dzieci) to "zrobie" sobie nowe piersi.

Poza tym nic naciagac, podciagac czy korygowac w sobie nie bede.

pozdrawiam
      Ewelina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka