edycia274 22.04.07, 09:22 rano miałam do niej jechać by ja zobaczyć bo wiedziałam,że mogę nie zdążyć.i nie zdążyłam. zjemy cosik i jedziemy ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja0123 Re: dzis zmarłam moja ciocia :(( 22.04.07, 09:41 Edycia, z calego serca Ci wspolczuje! I wiem, co czujesz. Ja sama mam bardzo mala rodzine, a w niej tylko jedna ciocie i jednego wujka z ktorymi jestem bardzo zzyta. Wujek jest ciezko chory, mala szansa ze z tego wyjdzie. Od tygodnia nie moge sobie znalezc miejsca, boje sie, co sie stanie z moja rodzina, jak wujek umrze, boje sie, ze juz to nie bedzie to samo. Trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: dzis zmarłam moja ciocia :(( 22.04.07, 20:26 właśnie wróciłam, siadłam siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
smok9691 Re: dzis zmarłam moja ciocia :(( 23.04.07, 19:25 Jestem nałogowym "czytaczem" forum, choc mało sie udzielam. jakies 2 tygodnie temu czytałam o Twojej córci... A teraz zobaczyłam Twój post. Żadne słowa chyba nie są odpowiednie w tej sytuacji, wiec nie wiem co mogłabym napisać. Tylko tyle,ze ktos taki jak ja, zupełnie Ci obcy, mysli o Tobie, płacze i wzrusza sie czytając Twój blog. Naprawde szczere wyrazy żalu. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Jestem z Toba 23.04.07, 21:07 wiem co czujesz w srode minie rok jak zmarla moja mamusia do dzis boli bardzo mi jej brakuje miala tylko 48 lat minol rok a serce dalej krwawi .jedyne co mozemy zrobic to sie o nie modlic .trzymaj sie cieplutko sercem jestem z toba Odpowiedz Link Zgłoś