Dodaj do ulubionych

NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW

20.05.03, 23:30
To forum nie ma możliwości technicznej zamykania wątków. Moderatorzy mogą
tylko skasować post, skasować wątek, ocenzurować treść.

Bojku, będę musiała poprosić admina, żeby mi ten wątek przeniósł na forum
techniczne, albo sama będę musiała się skasować... Wybaczcie, że zasmiecam
forum, zamiast dbać o porządek, ale pojawiły się na forum nowe osoby, nie
obeznane z działaniem forum od strony technicznej.
Obserwuj wątek
    • ika_edziecko Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 20.05.03, 23:36
      W takim razie nie powinno się ich też kasować.
      Albo może powinno się ponegocjować z adminem, aby wątki można było zamykać.
      Moim zdaniem co napisane, powinno być zarchiwizowane. I chyba nikt mnie nie
      przekona, że kasowanie lepsze od zamykania, albo że lepsze od czegokolwiek.
      Ale rozsądne argumenty chętnie poczytam - a nóż jednak ktoś mnie przekona smile)))

Pozdrówki.
      • mika_p Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 20.05.03, 23:57
        ika_edziecko napisała:

> Albo może powinno się ponegocjować z adminem, aby wątki można było zamykać.

Proszę bardzo - próbuj. Do zgłaszania wątków racjonalizatorskich stworzone jest
        Forum o Forum:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
        Nie zapominaj, że obecnie edziecko jest częscią forum gazety i działa na tych
        samych technicznych zasadach. Dlatego najlepiej udać się na forum ogólne i
        liczyć na:
        1. poparcie innych użytkowników;
        2. zainteresowanie i chęci administratorów.

Pozdrawiam serdecznie.
        • ika_edziecko Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 08:50
          .....a dopóki zamykać nie można, kasować się też nie powinno... wink
          Mika, abstrahując od kretyńskiego wątku meteorologicznego, generalnie kasowanie
          wątków wydaje mi się nie teges. Owszem, kasować się powinno posty czy wątki,
          które zawierają np. przekleństwa... Wszystko inne powinno być archiwizowane.
          • adzia_a Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 10:54
            Też myślę, że przenoszenie lepsze niż kasowanie - szkoda, że nie można zamykać,
            to byłoby najlepsze wyjście. Myślę, że ludzie powinni być odpowiedzialni za
            swoje słowa i wiedzieć, że nie odchodzą one w nicość. W ten sposób można
            sprowokować moderatora do usunięcia dowolnego wątku - jakby komuś zależało...

Ale z drugiej strony, wiesz Ika - mnie naprawdę globus dopadł jak to
            czytałam. wink
            • ika_edziecko Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 11:29
              adzia_a napisała:

> Też myślę, że przenoszenie lepsze niż kasowanie - szkoda, że nie można
              zamykać,
              >
              > to byłoby najlepsze wyjście. Myślę, że ludzie powinni być odpowiedzialni za
              > swoje słowa i wiedzieć, że nie odchodzą one w nicość. W ten sposób można
              > sprowokować moderatora do usunięcia dowolnego wątku - jakby komuś zależało...
              >
              > Ale z drugiej strony, wiesz Ika - mnie naprawdę globus dopadł jak to
              > czytałam. wink
              >

Adzia,
              możesz mi wierzyć, że mnie też dopadł od pierwszego postu - mam dość zaczepek
              tej dziewuchy, do której nie dociera, że ktoś nie chce mieć z nią absolutnie
              nic wspólnego.
              Ale w kwestii zamykania wątków abstrahuję już od tamtego - po prostu uważam, że
              kasowanie czegokolwiek jest błędem. Napisane powinno pozostać.
              Natomiast skoro nie można zamykać - to może chociaż rozważyć propozycję kvm,
              żeby przenosić na jakiś śmietnik czy coś (może "archiwum" po prostu?)
              A swoją drogą - chyba pierwszy raz w życiu zgadzam się z kvm... Świat na głowie
              staje wink
              • adzia_a Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 11:35
                > A swoją drogą - chyba pierwszy raz w życiu zgadzam się z kvm... Świat na
                głowie
                >
                > staje wink

smile))))))))))))) Wiesz co, sama miałam to napisać, ale wolałabym, żeby któreś z
                Was smile)))))))))) Aż mi globus przeszedł smile)))
                • ewunia_uk Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 12:10
                  Gdzies mi sie obilo o uszy ze istnieje "Osla lawka", na ktora przenoszone sa
                  takie watki, i nie mozna juz do nich dopisywac. Moze Eldad cos wie na ten
                  temat.

No dobra, ide sie uczyc bo jutro mam egzamin i jestem na urlopie naukowym z
                  pracy (ktory spedzam stukajac na kompie hehe).
                  • ika_edziecko Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 12:18
                    Ale ta Ośla ławka jest chyba ogólnogazetowa a nie Dzieckowa... A tu by się tez
                    przydała taka...
    • kvm Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 10:30
      a przenosic też nie można?
      Skoro nie można zamykac to powinno się wątki przenośić na jakieś nowe pod forum
      p.t np. "śmietnik" gdzie każdy chetny mógłby pogrzebać...
    • nanai Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 14:33
      grzebac w smietniku? smile a po co? smile
      • adzia_a Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 14:44
        nanai napisała:

> grzebac w smietniku? smile a po co? smile

Dla chętnych.
        Każda rozrywka znajdzie swego amatora wink
        Z drugiej strony nie chciałabym, żeby np. moje wypowiedzi znalazły się na oślej
        ławce z czyjejś przyczyny...a przecież każdego może to spotkać.
        Poza tym nie sądzę, żeby edziecko potrzebowało odrębnego forum na ten temat -
        wiem, że swój osioł lepszy niż cudzy wink ale szkoda chyba psuć forum takim
        czymś...
        Co ni mniej ni więcej oznacza, że ja nie mam pomysłu wink

PS. Tylko zeby nikt mi się o te osły nie obrażał - do nikogo nie piję wink to
        tylko taka sobie wizja czy cóś tam wink
        • ika_edziecko Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 21.05.03, 14:51
          Adziu,
          a czy gdyby Twoje wypowiedzi znalazły się w Archiwum to też by Ci nie
          pasowało...? wink
          Jednak myślę, że własny "śmietnik" lepszy od ogólnego. Tu lądowałyby wątki
          dzieckowe, a nie dzieckowe lądować miałyby na ogólnogazetowym....
    • ika_edziecko Re: NIE MOŻNA ZAMYKAĆ WĄTKÓW 22.05.03, 23:02
      A tak w ogóle to ciekawe, czy ktos te nasze opinie bierze w ogóle pod uwagę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka