wieczna-gosia 27.04.07, 09:42 padlam dzisiaj o 7 ofiara napadu rabunkowego. Facet wyrwal mi torbe, wybil mi bark chyba, bo torba 5 kilo lekko wazyla. a ja ty ch..ozonie ZAPOMNIALAM DZISIAJ PORTFELA!!!!!!!!!!! i kluczy. to sie wywrzeszczalam. mowie wam jaka jestem szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmeen Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 09:45 Gosia - brawa dla Ciebie! Częściej zapominaj kluczowych rzeczy! Co za pacan jakiś debilny, w ryja mu trzeba był, w ryja! Ode mnie też! Nic Ci się nie stało poza barkiem? Coś ważnego straciłaś w tej torbie? Współczucie..... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em przepraszam Cię Goska, ale 27.04.07, 09:47 uśmiałam się serdecznie oczywiście współczuję przeżyc, ale gnojek trafił przednie no lepiej nie mógł Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: przepraszam Cię Goska, ale 27.04.07, 09:48 niezle masz fuksa facet pewnie przeklina na czym świat stoi Mnie kiedys chcieli w sztucznym tłoku otworzyc torebke-usmiałam się,bo miała zepsuty zamek i otwieranie jej to to była sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 09:50 wieczna-gosia napisała: > mowie wam jaka jestem szczesliwa wieczna gosia, nie przesadzasz z dawką prozaku? w dużych ilościach to strasznie wątrobę nadweręża. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 09:52 Powiedz jeszcze, że go złapali Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 09:56 jak zobaczy ile makulatury rabnal w tej torbie to moze sie sam zglosi Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 09:54 hahahahah, to się chłopaki nadźwigają, a kanapki za wysiłek miałaś w środku. Mi kiedyś zwineli z torebki mój ulubiony szampon... Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 09:56 A co bylo w torbie? jak kanapeczki to przynajmniej zagrycha bedzie do topienia ssmutku i zalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 10:04 w torbie mialam duzo rzeczy, ale chyba najbardziej zal mi korektora i nozyczek. nie mialam kanapeczek mialam za to warzywny tymbark Vita- niech facet zazyje 5 porcji warzyw bedzie zdrowszy Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 10:11 Gosia to sie nazywa mieć szczęście w nieszczęściu Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 10:27 no, i powod do kupienia nowej torby masz Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re:a mi się przypomniało... 27.04.07, 11:11 Też się uśmiechnęłam (bez obrazy) czytając Twoją historię. Przypomniało mi się to co kiedyś przydarzyło się mojemu mężowi. Jechał autobusem i rozmawiał przez komórkę. Wyrosło przy nim dwóch osiłków i z tekstem- dawaj ten telefon. Mąż sppkojnie odparł: skończe rozmawiać. Jak skończył jeden z tych kolesiów chwycił za komórkę, mąż nie puszcza. Drugi powiedział: puszczaj ten telefon! i ten który go próbował wyrwać puścił. Ten drugi powiedział: nie Ty idioto! A mój mąz spokojnie schował komórkę. Tamci wysiedli na najbliższym przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re:a mi się przypomniało... 27.04.07, 11:13 Ten drugi powiedział: nie Ty idioto! no niestety kumpla do napadu tez trzeba miec bardziej rozgarnietego niz stog siana Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 11:19 Przypomniałaś mi, jak kiedyś łajza jakaś przecięła mi plecak nożem w celach rabunkowych. Też miał pecha, bo chwilę wcześniej, wkraczając w tłum, przełożyłam porfel do kieszeni Tylko mi gnój jeden przeciął jednocześnie butelkę z napojem i mi Harrego Pottera zalał Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 11:40 tytuł powinien byc: co to znaczy miec szczęscie")) Przezyc nie zazdroszcze bo na pewno emocje były. ale dobrze ze skonczylo sie tak jak sie skonczylo. taerz z a to kupisz sobie ładną torebkę, powód masz-bo ci ukradli, pieniądze masz - bo portfel zostal w domuDD czyli same przyjemności cię czekają Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 14:44 Heh przypomniało mi się jak kiedys przybiegła do mnie dozorczynia cała przejęta bo były włamania do piwnicy. Poszłam z nią i faktycznie wielka ojcowa kłóda pieczołowicie przepiłowana więc otworzyłam drzwi i było jak myslałam- złodziejowi nawet nie udało sie wstawic stopy do środka hehe. Mój śp tata słynął z gromadzenia zbędnych śmieci, potem dołożylismy jesczez większą sterte gratów z remontu po śmierci mamy i piwnica czekała na swoją kolej do sprzątania. Biedny złodziej-jak on sie musiał wkurzyc tak sie narobił, po tej kłódce mógł się jakis skarbów spodziewac a tam stare graty i dżemy z lat sześćdziesiątych) Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Od razu przypomnial mi się ten post 27.04.07, 14:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=31229389&a=31229389 jak go czytałam po raz pierwszy to plakalam ze śmiechu.... Odpowiedz Link Zgłoś
issys Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 15:03 no to miał facet pecha hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: co to znaczy miec pecha 27.04.07, 21:32 wieczna-gosia napisała: > padlam dzisiaj o 7 ofiara napadu rabunkowego. Facet wyrwal mi torbe, wybil mi > bark chyba, bo torba 5 kilo lekko wazyla. Gosia, aż mi sie słabo zrobiło, jak przeczytałam początek. Pamiętam tamtą Twoją historię z supermarketu, szczególnie, ze sama robie zakupy w tym samym. Można powiedzieć, że dziś wzięłaś odwet )) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: co to znaczy miec pecha 28.04.07, 15:35 dzisiaj kupilam sobie plecaczek chociaz technicznie rzacz biorac maz mi wytknal ze moja wielka torba to byla z jakiej konferencji a wiec gratis no to tym bardziej- raz oszczedzilam na torbie Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: co to znaczy miec pecha 30.04.07, 06:57 gosiu,mam nadzieje,ze jakis elaboratow tam nie mialas,bo jeszcze sie facet zorientuje jakby go przez przypadek oswiecilo ,oleje trademarka i sie zdoktoryzuje........ Odpowiedz Link Zgłoś