aniawe 05.05.07, 13:13 Jakie zabiegi najczesciej i czy drogo was to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elag3 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 13:23 na manicure chodzę zwykle co miesiąc bo nie umiem sobie sama zrobić porządku ze skórkami - płacę 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 13:23 Never ever i szok, jak se tak pomysle.-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 13:40 W ogóle nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 15:29 Raz na ruskie 2 lata. Nie mem tego tak naprawde w programie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 17:09 Też nie chodzę, nigdy nie bylam przez całe 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 17:21 a ja kiedyś byłam na oczyszczaniu twarzy i na drugi dzień wyglądałam jakby mnie chłop prał po pysku pół nocy,w dodatku kratery po malutkich zaskórnikach były ogromne,zaognione i przez tydzien wychodziłam z domu tylko wieczorami.Od tamtej pory tak jestem zrażona,że nie poszłam choć wiem,że powinnam i są napewno super kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 18:25 omamamia1 napisała: > a ja kiedyś byłam na oczyszczaniu twarzy i na drugi dzień wyglądałam jakby mnie > > chłop prał po pysku pół nocy,w dodatku kratery po malutkich zaskórnikach były > ogromne,zaognione i przez tydzien wychodziłam z domu tylko wieczorami.Od tamtej > > pory tak jestem zrażona,że nie poszłam choć wiem,że powinnam i są napewno super > > kosmetyczki. jakbym o sobie czytała Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
mirac7 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 17:44 A ja chodze przecietnie raz na 2 miesiace na tzw facial,ktory trwa 1godz i 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 18:42 Raz na miesiac na "facial" z masazem, mam wtedy 2 godziny dla siebie na calkowity relaks, gdzie KTOS sie mna zajmuje. Uwielbiam jak mi ktos maseczki wklepuje, przyklada maski galwaniczne, masuje przy dzwiekach szumu deszczu. Tak juz robie od 7 lat i przez nastepne 70 nie zrezygnuje. Pozbylam sie przebarwien slonecznych, zaskorniakow na nosie, skore mam nawodniona Latem raz na miesiac na pedicure i manicure Odpowiedz Link Zgłoś
mirac7 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 18:43 A tak z ciekawosci ile placisz za te 2h? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 19:01 Jestem kosmetyczką - przychodzą do mnie kobiety nawet 2 x w tygodniu.Coraz częściej są to starsze ode mnie Panie,są też młode nastolatki,które zobaczą mała krostkę i przylatują. Odrębną sprawą są manicure bądź pedicure czy też przedłużanie paznokci - jest rzecz jasna indywidualna sprawa,aczkolwiek są też klientki z którymi widzę się raz w tygodniu,bo już paznokieć troszkę odróóósł ) Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 19:13 raz na miesiąc wypada mniej wiecej:kawitacja,nawilzanie,pazurki,wosk.córka też.chodze od 12 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Do Agnes 123 05.05.07, 19:15 Agnieszka od kiedy jestes kosmetyczką? Mam w rodzinie kosmetyczkę i nic o tym nie wiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Do dorotus76 06.05.07, 21:03 Witam Dorotuś ... wiesz, do gazety informacji o otwieranym gabinecie nie dawałam Nie mniej jednak te osoby,które powinny wiedzieć i naprawdę chcą wiedzieć - wiedzą,że postanowiłam otworzyć swój gabinecik kosmetyczny i udało mi się )) Zaczynam ruszać pełną parą od połowy maja - ZAPRASZAM zatem Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: Do dorotus76 07.05.07, 09:42 No to gratulacje Wiem, ze informacji nie dawałaś do gazety, to byłoby co najmniej dziwne, ale wiesz cos takiego jak kursy kosmetyczne czy szkoły kosmetyczne, które sie kończy na pewno by nie uszły moim uszom...(porządne to nawet ze 2 lata trwają?) W takim razie powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 06.05.07, 05:15 Wykupuje serie 6 zabiegow za ktore place $ 240 Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 06.05.07, 09:52 a i jeszcze dodam ,że chodze do tej samej kosmetyczki od paru ładnych lat- przesympatyczna osoba otwarta ,szanujaca cudze granice,nie plotkuje Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 20:51 Nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mika77ka Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 21:03 Kilka razy żelowe paznokcie, manicure, 1x pedicure, raz henna. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 05.05.07, 23:51 raz na pół roku. Za oczyszczanie,masaż twarzy plus algi płacę 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkan_34 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 06.05.07, 00:57 Ja codziennie. Ale jestem kosmetyczką Większość Pań chodzi zdecydowanie za rzadko. "Odrobina luksusu" powinna należeć się każdemu, ale niestety nie każdego na to stać. Są Panie, które przychodzą po pare razy w tygodniu, ale większość raz w miesiącu, albo rzadziej. A większość Polek wcale, ze szkodą dla siebie ( relaks + ładna cera) i dla nas ( zarobki + satysfakcja - o ile ktoś lubi to, co robi...). Pozdrawiam wszystkie emamusie, które nas doceniają! Odpowiedz Link Zgłoś
logineczka Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 06.05.07, 01:04 regularnie, po zimie, i po lecie, zeby oczyściś buźkę, i przy okazji inne (henna, epilacje, masaże, kompleksowo juz wtedy, za jednym razem). i tak od 10 lat, mam super kosmetyczkę, nigdy nic nie boli, na koniec zawsze robi mi lekki makijaż a jak idę przed jakąś oimprezką, to mocniejszy-gratis. oczywiście daję jej napiwek. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 06.05.07, 01:04 ja lubię chodzić do kosmetyczki i chwała mi za to bo kosmetyczka tez chce żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 06.05.07, 10:02 jak miałam kosmetyczkę przy swojej klatce schodowej - nawet nie musiałam wychodzić na dwór, piękne to były czasy - to częściej, zwł. jak byłam w ciążach i nie mogłam nawet zawiązać butów, ale teraz moja ulubiona kosmetyczka odeszła a zakład ulega likwidacji( więc wkładam więcej pracy samodzielnej, bo nie chce mi się gdzieś wyruszać...pedicure i manicure umiem sobie zrobić nie gorzej niż profesjonalistka, ale np. z henną to już będzie problem... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 09:49 2 razy w roku. za rzadko- wiem. niestety na 2 godziny bez ruchu nie umiem zalec. nuuuudze sie, skyrcze mnie lapia. Na dwie godziny to ja na basen wole i taniej ) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 09:51 Raz na 1,5 mca. Reguluje brwi i wyrywam wąsa. Bez tego wygladam jak Frida Khalo. Kosztuje mnie to smieszne pieniadze - 15 zł za całość. a oczyszczania, wyciskania, nawilżania nigdy nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkabig Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 09:57 Ja chodze co 3 tyg. Mam paznokicie żelowe, więc musze nadlewać. Przy okazji wskakuję sobie 1 raz w miesiącu do solarium. Poza tym maseczki nawilżające. w miesiącu na zabiegi kosmetyczne wydaję od 60 do 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkap Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 14:00 Chodze raz w miesiacu na depilacje woskiem. Od czasu do czasu czyszczenie twarzy i maski. Kiedys chodzilam na francuski manicure, ale teraz nauczylam sie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 14:22 raz w miesiacy na manicure i pedicure. bo lubie i nie chce mi sie samej z tym babrac. teraz najprawdopodobniej zaczne również "zlecać" profesjonalistce i wszelakie depilacje. cóz- im starsza tym wygodniejsza sie robie;P Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 14:22 W kosmetyczkę bawie się codziennie. Zmywanie twarzy odpowiednimi dla mojej cery tonikami, żelami, ochładzanie twarzy pod zimną bierzącą wodą, wklepyanie kremów, makijaż, depilacja brwi. Raz w tygodniu maseczka na twarz i dekolt, dwa razy na tydzień maseczka na włosy wzmacniająca. Doprowadzenie paznokci do ładu - co dziennie. Depilacja nóg - co tydzień. Balsamowanie ciała - co dziennie (nawet kilka razy) Pachy i bikini golenie - co 2 dni. Już nie wspomnę o codziennym porannym myciu włosów i układaniu fryzury oraz maijażu. Wizyta u kosmetyczki 2 razy w życiu na regulację brwi z czeto raz był beznadziejny. Mam skórę bardzo suchą i wrażliwą maluje się i kremuje tylko sprawdzonyni kosmetykani a ze swoimi rzeczami nie będę szła do gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 07.05.07, 14:40 Kiedys co miesiąc z racji prac-wysuszla mi na maxa cere i musialam nawilżać.Teraz rzadziej zdecydowanie-raz na pol roku.Oczyszczanie +mocne nawilzanie.Procz tego maniakalnie robie maseczki w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ebenark Re: Jak czesto chodzicie do kosmetyczki? 08.05.07, 15:09 Nie chodzę, sama świetnie sobie radzę ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś