beatkao72 20.05.07, 21:10 Dobry Wieczór, jestem tu po raz pierwszy jako osoba pisząca. W końcu się odważyłam. Czytam Was natomiast co najmniej od dwóch lat. Mam nadzieję, że przyjaźnie przyjmiecie mnie do9 swego grona. Pozdrawiam wszystkie e mamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Dobry Wieczór 20.05.07, 21:14 Witaj Beatko, ciut widac niesmiała- no z tym "przyjaźnie" to moze roznie byc, ale przez 2 lata chyba zdazylas zauwazyc, jakimi prawami forum se rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatkao72 Re: Dobry Wieczór 20.05.07, 21:18 Dzięki serdecznie za powitanie. Oczywiście wiem jak tutaj bywa. Może stąd ciut nieśmiałości.Postaram się nie zrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Dobry Wieczór 20.05.07, 21:20 jakie tam przyjaznie..?Leb rudy mnie boli,komp szwankuje,jakas Agatka mi zarzuca ze jestem facetem...Kiedys siedzialam w wiezieniu,malz w hopitalu,kumpel z Kanady sie nie odzywa...I ja mam byc przyjazna? Pewnie,ze jestem! Witam Cie Serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
beatkao72 Re: Dobry Wieczór 20.05.07, 21:23 Mój małż twierdzi, że się od Was uzależniłam. No to więc trzeba złapać byka za rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dobry Wieczór 20.05.07, 23:04 Ło matko, nie umiałabym czytac dwa lata i się nie wymądzrzyć raz na jakiś czas )) Ale witaj, jak już się odważyłaś, to zostań i nie uciekaj po pierwszych zjobach Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Dobry Wieczór 20.05.07, 23:19 Witaj serdecznie, wcale się nie zrażaj, a z uzaleznieniami trzeba walczyć, mi narazie nie wychodzi. Uważaj. Chociaż, gdybym tu siedziała pół godziny temu, a nie durna sprzątała, to bym se ziemii z kwaitka nie wywaliła na jasny dywan. Wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zoskasamoska2 Re: Dobry Wieczór 21.05.07, 17:53 2 lata??!!! straaaasznie dlugo ale jak to mowi lepiej pozno niz wcale musisz sie teraz za te dwa lata wykazac hehe, nie zebym sama duzo pisala, ale staram sie jak tylko mi czas na to pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś