omamamia1 14.06.07, 10:34 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48494 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 10:35 2 kreski na teście i już się chwali? A jak znowu będzie zonk? Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 10:37 Trzymam zatem kciuki za Anie i fasolke Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 10:38 no rewelacja. następnym razem niech narobni szumu wokół siebie już w momencie poczęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 10:44 a to nie jest tak, że po poronieniu trzeba trochę poczekać z kolejna ciążą? Odpowiedz Link Zgłoś
kropencjaa Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:08 u Wiśniewskich widocznie nie trzeba! Niedawno gdzieś czytałam, o jej wielkiej rozpaczy, nie mogła się pozbierac, załamana na maksa itd, a tu na łeb na szyję, szybko następne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:21 Jak oglaszali na tourne w USA ze sa w ciazy pomyslalam, ze poniewaz wiekszosc Polakow ma w d... ich wycieczki to pewnie z ta ciaza jest fake. Jak po powrocie oglosili poronienie upewnilam sie, ze cos kombinuja. A jak po m-cu zaszla w ciaze to juz wiem, ze to klamcy i sprzedadza kazda sensacje byleby o nich mowi. buuueee... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:29 ale nie jest wcale powiedziane, że po poronieniu nie mozna zajśc w ciąże. Nie powinno się. Nalezało by trochę odczekac. Ale móc- można. Nasza znajoma straciła dziecko w 4 miesiącu, 3 tyg. po wyjściu ze szpitala znowu zaszła w ciążę, bezproblemową tym razem, urodziła zdrową córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:50 No dobra, coronella, ale jeśli ona miesiąc temu poroniła, a teraz już ogłasza kolejną ciążę, to znaczy, że jest tuż po terminie pierwszej miesiączki! Ja bym się nieco wstrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:30 biedne dziecko, popaprane życie w takiej familii Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:33 nie wiem czemu ona mi się kojarzy z taką glupiutka istotką co "siebie" bedzie pisac "Siebie" P ja po poronieniu bym poczekała... Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:36 no ona to by może poczekała, ale mąż widocznie nie mógł, też ma swoje potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:37 Jak dla mnie to cała historia się d.u.p.y. nie trzyma. Kolejny sposób, żeby zwrócic na siebie uwagę, za wszelka cenę - zresztą, jak widać, skutecznie. skoro znali juz płeć, straciła ciążę, a w niespełna 4 tygonie po poronieniu piszą o następnej???? Ciężko mi uwiezyć, że po poronieniu w drugim trymestrze po dwóch tygodniach jest juz owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:53 Owulacja może być, czemu nei - ja miałam. Ale rozpacz po stracie, tak szeroko rozgłaszana przecież, jakoś mi się nie zgrywa z bzykaniem się tuż po wyjściu ze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:55 Ja uważam,że to zbyt szybko po poronieniu. Przecież organizm musi dojść do siebie po takim czymś. Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 19:53 Ale rozpacz po stracie, tak szeroko > rozgłaszana przecież, jakoś mi się nie zgrywa z bzykaniem się tuż po wyjściu ze > szpitala. Rozpacz niejedno ma imie. Zapewniam, ze lekiem na nia moze byc wlasnie ogromna chec bliskosci i seksu. A poronienie moze wyzwalac ogromna potrzebe zajscia w ciaze jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 13:20 zebra51 napisała: Ciężko mi uwiezyć, że po poronieniu w drugim trymestrze > po dwóch tygodniach jest juz owulacja. > ja tez nie wierzylam dlatego test srobilam dopiero jak uplynal termin 2 miesiaczki. Z autopsji wiem, ze jest to mozliwe. Moj lekarz tez sie dziwil Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 13:19 edycia_s napisała: > > A jak po m-cu zaszla w ciaze to juz wiem, ze to klamcy i sprzedadza kazda > sensacje byleby o nich mowi. niekoniecznie, ja zaszlam w miesiac po poronieniu Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa wiadomo, ze trzeba czekac po poronieniu 14.06.07, 14:53 Ale dla osob, ktore jak Triss o poronieniu mowia "zonk" nie mam szacunku za grosz!!!Nawet jesli chodzi o tych pajacow swiatkiewicz-wisniewskich... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 g0sik 14.06.07, 13:18 to zalezy. Nie sledze zycia Wisniewskich wiec nie wiem w ktorym miesiacu ona poronila. Ja poronilam w 6 tygodniu a w ciaze zaszlam miesiac pozniej Tak wiec zalezy to od organizmu kobiety. Mnie sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
a_gadek Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 17:39 też mi się tak wydawalo... przynajmniej tak mi doradzała lekarka. posłuchalam. w kolejną ciążę udało mi się zajść po " wymaganych" 3 miesiącach przerwy... g0sik napisała: > a to nie jest tak, że po poronieniu trzeba trochę poczekać z kolejna ciążą? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 12:55 E tam, lepiej zacznijmy się zastanawiac nad imieniem dla potomka DD Będzie wymiatać na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 13:14 może nie zrezygnowali z Falco Christiana.. Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a proponuję zająć się własną d.p. 14.06.07, 13:25 a Wiśniewskim pogratulować w duchu Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: proponuję zająć się własną d.p. 14.06.07, 13:27 dlaczego? przecież sami na prawo i lewo otwierają tak szeroko jak tylko się da okna swojego życia, byśmy my szaraczki, mogli sobie pooglądać jak to high life wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a Re: proponuję zająć się własną d.p. 14.06.07, 13:40 i to nas obliguje niby do takiej potwornie niskiej dyskusji??? ja odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: proponuję zająć się własną d.p. 14.06.07, 13:44 obliguje na pewno nie ale daje zielone światło > ja odpadam chyba jednak nie, bo zabrałaś głos w wątku Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a Re: proponuję zająć się własną d.p. 14.06.07, 13:45 w wątku tak, ale nie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: proponuję zająć się własną d.p. 14.06.07, 14:26 mowia, ze glupich nie sieja, ale moze jednak... no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola coco.a 14.06.07, 22:47 No jakby to Wiśniewscy usłyszeli! Jak to zająć się własną d...pą??? To oni tyle energii, fantazji i środków wykorzystali, żeby wszyscy słyszeli, a ty mówisz żeby własną dupą się zająć??? No wiesz, wstydziłabyś się Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 14:26 A niech se będzieP Szalejący ekshibicjonizm u tej pary ma na celu podtrzymanie zainteresowania nimi wśród pospólstwa, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 15:12 monia145 napisała: > A niech se będzieP > Szalejący ekshibicjonizm u tej pary ma na celu podtrzymanie zainteresowania > nimi wśród pospólstwa, i tyle. hehe do którego właśnie wszystkie zaliczyłysmy się wpisując się w ten wątek P Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 15:27 Niekoniecznie. Wpisujemy się, aby skomentować fakty, o których przeczytałysmy w linku. Zainteresowanie ta parą przejawia się poprzez kupowanie gazet z ich spowiedziami, słuchanie muzyki, czytanie bloga Wisniewskiego itp, itd. Jestem bardzo daleka od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 15:32 Nooooo nie pisz, że nie wiesz?))))) A na serio, nie wiedziałam, że ona poroniła...nie w temacie jestemP Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 15:40 > A na serio, nie wiedziałam, że ona poroniła...nie w temacie jestemP Pewnie jeszcze tak z kilka razy poroni i znowu zajdzie... Trochę Rubik przycmil gwiazde Wisniewskiego- wiec trzeba cos zrobic, by ludzie się ekscytowali, watki zakladali... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 16:27 szybko zachodzi sie jej...niech sobie narobi 10 i tak niania się będize opiekowac nie ona..biedne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Wiśniewska znów w ciąży 17.06.07, 09:13 ..biedne dzieci Ze co? Moze tak swoim powspolczuj? Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 16:39 co jest fajnego w byciu rodzicem? pytam absolutnie serio, proszę o poważne odpowiedzi.jestem dwa lata po ślubie mąż marudzi o synu, a ja im bardziej o tym myślę tym mnie chcę. mam dużo koleżanek w "różnych stadiach" , we wczesnej ciąży, w zaawansowanej, zaraz po, i z 7 miesiecznym i ponadrocznym dzieciakiem. to wieczny problem. po co mi coś co marudzi, miauczy, śmierdzi, muszę być 24g/dobę na każde kichnięcie, nic se nie zaplanuje, żadnego spontanu, wyjście do sklepu już jest problemem bo to nie zwierz co zamknę w klatce i sobie wyskoczę gdzieś. zaczynam podejrzewać że urasta mi to do sporego problemu. co miesiąc wywijam sie mężowi, który napiera że czas leci i potem będziemy mieć problem i będziemy sobie przysłowiowo pluć w brodę. ale czy to może być jedyna motywacja? że czas leci? nie chce rezygnować z "wolności, swobody". jak myślę o zakotwiczeniu na 4 miesiące na urlopie macierzyńskim to mnie odrzuca. pól biedy byłoby siedzenie w domu, ale to jest siedzenie bez spania i niemalże jedzenia (ryż i jogurcik bo dzieciak ma to kolki to wysypki to sraczki). ciągle kwękanie, płacze męczą mnie już na samą myśl. najbardziej lubię jak jest cicho. a najgorsze jest to że to potem odpowiedzialność do końca życia. i kula u nogi. przepraszam za może ostre słowa, pewnie niektóre się oburzą, sama się boję tych słów, ale to jest to co czuję i postanowiłam napisać bo nie wiem z kim porozmawiać. a,no a jeszcze wcześniej ciąża- pasożyt wyciągający ze mnie odżywcze składniki, czytam o wypadających włosach, psujących sie zębach,rzyganiu przez miesiąc, diecie bo tego nie wolono bo tamtego.... przytyję ze 15kg- rewelacja, a wszystko to zakończone porodem- no super. wiem, wiem, innego wyjścia nie ma, od wiek wieków tak jest... ale ja mam jakoś fazę buntu...dlaczego???? dlaczego tak to jest urządzone??? dla faceta "kochanie zróbMY SE dzidzię" a dla mnie potem 9 miechów z porodem i połóg i macierzyński, karmienia, dupki, strupki, zupki. czy jestem nienormalna? czy któraś też ma takie obawy? i co uśmiech dziecka mi to wynagrodzi??? raz sie uśmiechnie, 10 minut powrzeszczy.(( kurka, naprawdę jestem przerażona tymi myślami. naprawdę boję sie że POTEM może być za poźno, bo ja chyba generalnie chcę ale nie teraz. tylko że nie wiem kiedy....czyjeś dziecko, fajne, milusie, lokate, z dołeczkami ale najfajniejsze jest w nim to , że potem wychodzi ze swoimi rodzicami do swojego domku a ja mam spokój.... uff...czy ktoś tak ma??? denerwują mnie moralizatorskie gadki Kobiet-Co-Już-Wiedzą "jak będziesz mieć własne to zobaczysz jak to fajnie". ale co fajnie????nie wiem co robić. posłuchać męża i samo przyjdzie? ten cały instynkt macierzyński? już sobie wyobrażam ten stosunek jak leże jak kłoda ze stresu i myślę czy to JuŻ?? pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka jpowa 14.06.07, 17:04 daj sobie spokój z rodzeniem dziecka...przynajmniej na razie...to co piszesz wskazuje na jedno absolutnie nie jestes gotowa na dziecko..wiec odpuśc sobie na razie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: jpowa 14.06.07, 17:42 dobre, hihihi i prawdziwe, a najzabawniejsze, że kobiety są tak perwersyjne by w tym całym macierzyństwie znajdować szczęście i przyjemność, seksior, zwłaszcza w celach prokreacyjnych jest świetny, mieliśmy straszną radochę i cóż kłodą to raczej się nie bywa przy takiej zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 17:39 Jopowa - zapomniałaś, że już masz dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
dorfi123 Jopowa 15.06.07, 23:28 Jopowa a co z Twoim Tomeczkiem? Czyżby się okazało,że to nie Twoje dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 22:36 Kurcze ja tez jestem i w żadnej gazecie ani słowa ( Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Wiśniewska znów w ciąży 14.06.07, 22:50 bo trzeba wiedzieć z kim w ciążę zachodzić marcysia Odpowiedz Link Zgłoś
heksa4 Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 09:52 Ja pierdziele znowu....??? A niech se będzie kogo to interesuje,jak dla mnie może gromadę bachorów urodzić dla mężusia,bo tak się zadeklarowała.Nie sądziłam że ta Anka S jest jeszcze badziej puściutka niż ta cała Mandolina.Bez komentarza. ---Nie obrażając nikogo,takie jest moje zdanie- Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 11:15 a niech sobie będzie, szkoda tylko, że z takim szkaradnym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
mira124 Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 13:28 nie rozumiem takiej "mody" osttanio, że ledwo pierwsze dziecko kilka- kilkanaście miesiecy ma a tu juz nastepne dziecko. Nie lepiej zając sie tym pierwszym dzieckiem, przeciez ono potrzebuje dużo miłości i zaangażowania, poświecenia czasu, wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 20:08 podobna taktyka jak przy Marcie, szybko urodzić przepisową dwójkę a potem pod skalpel chirurga plastycznego Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 20:22 mira124 napisał: Nie lepiej zając sie tym > pierwszym dzieckiem, przeciez ono potrzebuje dużo miłości i zaangażowania, > poświecenia czasu, wychowania. W przypadku Wiśniewskich sprawę załatwia opekunka 24h na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Wiśniewska znów w ciąży 15.06.07, 21:39 niezly reproduktor z niego.# Odpowiedz Link Zgłoś