Dodaj do ulubionych

NIERÓWNE PIERSI

15.06.03, 21:45
Mam problem związany z moimi piersiami są strasznie nierówne, a to dlatego
że właściwie od początku karmie jedną piersia córcia tak wybrała, a ja się
przyzwyczaiłam - a teraz buuuuuuuuu problem jest gorąc, lato i to fatalnie
wygląda wszyscy moi znajomi mówią, że trzeba się wpatrzeć aby zobaczyć -
guzik prawda tylko dlaczego ludzie jakoś spostrzegają chyba że to ja mam już
na tym punkcie mam fioła wiem że rady na to nie ma bo dokąd bedę karmić tak
bedzie - ale kiedy po krmieniu one sie zrównają? a czy mogą już zawsze być
inne? pocieszcie bo te cyce mnie dobijają
Pola
Obserwuj wątek
    • joa_boa Re: NIERÓWNE PIERSI 15.06.03, 22:18
      Ja w czasie karmienia mam różnicę chyba z 1 1/2 rozmiaru pomiędzy piersiami.
      Zawsze jedna pierś była większa, ale laktacja powiększyła tę różnicę. Po
      zakończeniu karmienia (pierwszego synka) trochę sie wyrównało, ale teraz karmię
      drugiego i nie wiem jaki bedzie efekt po odstawieniu go od piersi. Czasami
      myślę o operacji plastycznej (pomniejszenie "wyciągniętej" piersi), kiedy już
      definitywnie przestanę się rozmnażać. Poza nastawieniem psychicznym - bardzo
      duzo może popsuć, albo poprawić odpowiednio dobrany biustonosz. Kupuję od
      jakiegoś czasu tylko markowe i po długich i dokładnych przymiarkach. Naprawdę,
      można tak dobrać rodzaj i kształt miseczki, że w ogóle nie czuje się, ani nie
      widać różnicy w wielkości piersi. A więc - pierś do przodu.smileJoa.
    • mamami Re: NIERÓWNE PIERSI 16.06.03, 19:36
      Kochana Polu jak ja to dobrze znam! Od 3tyg życia mojego Michasia karmiłam go
      jedną piersią, urodził się w grudniu więc latem różnica w wielkości piersi
      zdążyła osiągnąć apogeum. Jedna rozmiar pełne C, druga ledwie skąpe A.
      Wyglądałam jak mutant. Na szczęscie pani w sklepie z bielizną sprowadziła mi
      gąbkowe wkładki do biustonosza największe jakie były dostępne, wyglądały prawie
      jak protezy. No i mój problem widziałam już tylko ja w zaciszu łazienki, co
      prawda nie było mowy o noszeniu zwykłych biustonoszy, tylko takie usztywniane,
      które ukryją te przeklętą wkładkę, bo oczywiście nosiłam tylko jedną sztukę ale
      czułam się o wiele lepiej. teraz Michał ma 5 lat przestałam go karmić pół roku
      temu (nie żartuję i nie pomyliłam się)i juz bez problemu mogę nosić obcisłe
      bluzeczki bez biustonosza. Oczywiście niewielka różnica została bo jednak pierś
      karmiąca sie po prostu naciągnęła ale na plaże nudystów sie nie wybleram a poza
      tym różnica jest naprawdę niewielka.
      Zyczę ci dużo radości z karmienia i naprawdę nie przejmuj się bardzo.
      Jak nie wierzysz mogę ci przysłać zdjęcia gdy karmiłam i teraz.
    • kasiajan Re: NIERÓWNE PIERSI 16.06.03, 20:49
      Ja też tak miałam i znowu mam( 3 dzidziuś)ale po karmieniu dosyć mocno się to
      wyrównuje. Na pocieszenie: faceci też mają nierówne...ale..jądra.Możesz to
      sprawdzić!smile))
      kasiajan
    • p_swiat Re: NIERÓWNE PIERSI - drogie dziewczyny 16.06.03, 21:17
      bardzo mnie pocieszyłyscie co dla mnie ważne i rozbawiłyście BARDZO WAM
      DZIEKUJE już dzisiaj spojrzałam w lustro i zobaczyłam niezłe piersi a eeeee
      tam że nierówne
      Pola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka