zebra51 11.07.07, 14:35 wywiad z J. Brodzik sesja jak z horroru jestem w szoku! www.exklusiv.pl/artykul/id,139 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 14:38 faktycznie straszne te foty)brrr Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 14:39 nie cierpię Joanny brodzik ale stwierdzam, że wywiad jest super a sesja to już w ogóle odlot przełom dla mnie, jeśli chodzi o zdjęcia tzw. gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 14:41 no zgadzam sie ze to przełom ale czy w dobrym kierunku??ja nie znosze horrorów wiec i ta sesyjka nie przypadła mi do serducha Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 14:51 niezłe, strasznie dużo krwi Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 14:55 Te zdjecia nie sa normalne..chyba ze pochodza z nowego filmu joasinskiejPP nie luubie jej Odpowiedz Link Zgłoś
agnes0101 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 15:14 A mi się podobała. Zadzwoniłam nawet do męża wysyłając mu link z adnotacją : "do czego zdolna jest kobieta" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 15:17 Super zdjęcia! Tez nie lubię krwawych horrorów, ale makabrę z przymrużeniem oka bardzo. Brodzik zawsze mi się taka przesłodzona wydawała, a teraz od razu mi przypadła bardziej do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 15:39 No prosze- cel osiagniety- sesja kontrowersyjna, wzbudzajaca emocje.Na tle innych mdlosci- odwazna. Podoba mi sie pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 15:39 Mam mieszane uczucia. Kumpela z biura jest zachwycona i powiedziała ze uwielbia sukienki we krwi. Teraz sie jej boję! Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 16:05 temat sesji ciekawy ale IMO nijako zrealizowany, zdjecia upozowane bez wiekszego zaangazowania. Jesli to miala byc rodzima wersja Hostelu to nie wyszla przekonywujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 16:14 Rewelacyjne! Dosyc juz mam tych cukierkowych sliczniutkich fotek gwiazd! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 17:05 wywiad fajny, taki nie przekombinowany. Pomysł na zdjęcia ciekawy, same zdjęcia hmmm..., mogłyby być lepsze, najfajniesze to chyba to z sosikiem i pizzą Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 17:13 chyba jedyne zdjęcia JB na których mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi WOW! 11.07.07, 17:41 Radykalna zmiana wizerunku! Brawo! Dla mnie bomba! Oczywiście z przymróżeniem oka! Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 18:05 Dla mnie super))))) To z pizzermanem najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
24lena swietna sesja !!! 11.07.07, 19:43 nie cukierkowa tylko drapiezna, bardzo mi sie podoba,chodz nie przepadam za Brodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Wklejam, bo wpisałam się omyłkowo... 11.07.07, 20:02 ...do innego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=65743250&a=65752952 Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Wklejam, bo wpisałam się omyłkowo... 11.07.07, 20:14 Dla mnie świetne Wygląda super. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 21:10 pomysł ekstra, technicznie bardzo dobre, aktorsko takie sobie rzeczywiście trochę akcji zabrakło ale bardzo mi się podoba ostatnie z dostawcą pizzy (chyba) szczerze nie znoszę tzw. glamurów, te wszystkie ryjki wygładzone i rozjaśnione Photoshopem, blee Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: okropność ... 11.07.07, 21:55 Nie wiem czym tu się zachwycać?czyżby za mało było wokół na psychopatów,za mało morderstw,i okrucieństwa?Uważam,że sesja jest wyrzygliwa i niesmaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 21:58 jestem pozytywnie zaskoczona. po magdach, kasiach nie sądziłam, że tak przekonująco da się wyeksponować jako "ta zła". dla mnie świetny pomysł, tylko czy nie chodzi w nim aby przede wszystkim o zerwanie z dotychczasowym wizerunkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 23:03 No rzeczywiscie pelen odlot - krew, sztuczne flaki, dyndajacy gosciu, cud miod wprost...jezeli niektorym wydaje sie, ze istnieje zdjecia mozna zrobic jedynie na dwa sposoby:cukierkowy lub tai hardcorowy, to chyba malo zdjec widzialyscie. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 23:08 rozumiem, że wg ciebie w fotografii istnieje jeden dobry gust i wszyscy mają myśleć tak samo i to samo ma sie wszystkim pod rząd podobać. a jak ktoś odstaje, to jest bezguściem. to, że masz nick "phantomka" i odmienny gust od moejgo wcale nie przekonuje mnie do stwierdzenia, że twój gust jest "lepsiejszy" )))) Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 14:26 Demarta rozumiesz slowo "dyskusja" czy wyrazanie opinii, bo zdaje mnie sie, ze srednio, skoro twoja opinia jest wlasciwa, a juz moja nie. Wg mnie epatowanie przemoca jest prostackie, podobnie jak zdjecia erotyczne mozna zrobic mniej lub bardziej smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 21:31 phantomka napisała: > Demarta rozumiesz slowo "dyskusja" czy wyrazanie opinii, bo zdaje mnie sie, ze > srednio, dyskusja i wyrażanie opinii to są dwie różne bajki. dyskusja w przypadku wrazeń czysto estetycznych nie ma miejsca jak dla mnie. a wyrażanie opinii nie polega na używaniu zwrotu "no to chyba mało zdjęć widziałyście". bo to już nie jest opinia a ocena ))) Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 23:00 Doprawdy chcesz sie przyczepic i moze dlatego czytasz tak nieuwaznie - miedzy slowami dyskusja a wyrazanie opinii byly takie 3 male literki CZY, ktore mialy jakis sens w tym zdaniu. A jezeli chodzi o zwrot, ktory przytoczylas, to tak, uwazam, ze skoro ktoras z dziewczyn wyzej napisala, ze fajne foty, bo nie cukierkowe, to odpisalam co wyzej, bo chyba zgodzimy sie, ze odcieni fotografii jest troche wiecej niz dwie i zadna to ocena a fakt. A dyskusja ma miejsce zawsze tam, gdzie pojawiaja sie conajmniej dwie osoby, a temat moze byc dowolny, wlaczajac w to dyskusje o sztuce, a o tym tu rozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 23:39 Znaczy się nie podoba ci się a reszta pogadanki wynika z niemozności zaakceptowania tego, że ktoś ma odmienne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
kranowa Re: widziałyście te zdjęcia?? 11.07.07, 23:48 rewelacyjna sesja! brodzik przełamała swój własny stereotyp durnej, pulchnej baby z kasą i mieszkaniem we willanowie. bardzo fajnie, ma dystans i niczego sie nie boi! Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 10:02 Nie wiem co jest fajnego w zdjęciu trupa (w założeniu), krwi, ran, śmierci, piły mechanicznej, wytrzeszczonych, nieruchomych oczu, zmasakrowanym ciele itd. Śmierć jak uatrakcyjniacz blatów (portali i gazet dla gospodyń domowych)? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Przełamują konwencję 12.07.07, 10:06 pokazywania gwaiazdek jako seksi-laleczek. Ale zachwycona nie jestem - szczególnie , że ta pani nie ma odpowiedniej twarzy do odgrywania "mrocznej". Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: Przełamują konwencję 12.07.07, 10:10 wywiadu póki co nie czytałam-nie mam na razie czasu.. a zdjęcia? dziwne- bo w sumie o co chodzi? żeby pokazać ją w innym świetle? jako kogo? jako morderczynię?-nie rozumiem zamysłu całej sesji ale na tych zdjęciach Joasia mimo krwi i flaków wygląda wyjątkowo ładnie-tak jakby cofneła się w czasie-jakoś odmłodniała... Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Przełamują konwencję 12.07.07, 22:09 Nie wiem - mi się ta pani po prostu nie podoba. Młodo to może i wygląda ale na pewno nie "mrocznie" a taki chyba był zamysł. Ale lepsze to niż miniówy i laleczkowate pozy widoczne na większości polskich sesji zdjęciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Przełamują konwencję 12.07.07, 10:17 Przełamywanie konwencji konwencją rodem z horrorów klasy B? Zastępowanie jednej konwencji drugą - równie popularną - nie jest żadnym przełamywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 10:21 Źle nie wyszła. Na pewno lepiej wygląda niż tu: kominek.blox.pl/2005/10/BRODZIK-TY-PASZTECIE.html Odpowiedz Link Zgłoś
aa47 Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 12:35 artystycznie super jej nie lubie, ale sam pomysł naprawdę świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Brodzik pulchna??????:-)))))))))))))))))) ))))))))) 12.07.07, 12:57 az zasmialam sie w głos))) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: widziałyście te zdjęcia?? 12.07.07, 13:39 Brodzik jako dzieciobojczyni robi wrazenie) Odpowiedz Link Zgłoś