dorcia72 13.07.07, 10:01 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52608 normalnie nie mam słów #$@*^*$!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus2006 Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 10:05 straszne.zycie jest takie niesprawiedliwe jedni bezskutecznie starają się o dziecko,inni na wstępie marnują temu dziecku życie... Biedny malec,na zawsze chory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 10:08 straszne! nie wiem co bym takiej babie durnej zrobily... kiedys ogladalam reportarz o dzieciach norkamanow. to bylo straszne-dzieci rodzily sie nacpane... Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 10:29 uważam ,że prawo powinno zezwalać na zabranie matce dziecka i podwiązanie jej jajowdów-bez jej zgody. To samo tyczy się narkomanów i kobiet rodzących np 5 dziecko w skrajnie ubogich rodzinach,które nie są wydolne wychowawczo i nie mogą/chcą/potrafią zapewnić dzieciom choćby jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 11:11 uważam, że prawo powinno zezwalać na przymusową sterylizację wszystkich głupich i bezmyślnych kobiet też a urodzone dzieci już odbierać Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 15:44 a w zasadzie po namyśle dochodzę do wniosku, że wszystkich kobiet, na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka roksana22 13.07.07, 11:41 uważam tak samo jak ty..tak powinno sie robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 I tak nic jej nie zrobia... 13.07.07, 11:00 W Polsce prawo jest tak #@#$$%^$@#@#!!!! Matka dostanie kilka lat,wpuszcza ja,ona znowu bedzie chlac,znowu sie pusci i historia sie powtorzy! To samo sie stalo z matka alkoholiczka,ktora raz zaglodzila corke-dziecko wyladowalo w domu dziecka,a matke pozbawiono praw..ale dlugo jej nie zajelo zajsc w kolejna ciaze i przepijac jedzenia dla malej. Ciekawe gdzie wtedy byli przedstawiciele opieki spolecznej?? Zaszyc takich,albo na krzeslo! Niestety dla "ludzi",ktorzy z pelna swiadomoscia krzywdza,morduja swoje i cudze dzieci nie mam litosci i zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: I tak nic jej nie zrobia... 13.07.07, 11:15 dla zagorzałych przeciwników aborcji i tak najważniejsze, że się urodziło, co tam, ze mózg uszkodzony... Gdyby aborcja była dopuszczalna może takie głupie d..py nie zostwałyby "matkami". Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 sebaga 13.07.07, 11:18 ja mysle ze dozwolona aborcja tak naprawde nie wiele by tu zmieniala.takie kobiety niekiedy nawet nie wiedza ze są w ciazy.albo dowiaduja sie o tym gdy brzuch zaczyna im sie ruszac a wtedy na aborcje jest juz za pozno.ja choc generalnie jestem przeciwna aborcji uwazam ze czasem jest ona chyba lepszym zlem(( Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: sebaga 13.07.07, 11:27 No tego nie wiemy i się nie dowiemy w naszym kraju. Ale myślę, że jednak część tych pustych dziewuch skorzystałaby z możliwości usunięcia, bo jak napisałaś to lepsze zło. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1234 Re: sebaga 13.07.07, 11:33 Jaka aborcja?! Przecież o becikowe chodzi. Myślisz, że ona myślała o tym, co potem będzie z jej dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 rita75 13.07.07, 14:50 ale co to za zycie??? chory do jego konca, jesli odbiora go matce to dom dziecka a jesli zostanie z matka to chyba jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina199 Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 11:43 Czytam i nie wierze biedne dzieci tym ochlajtusom a zwlaszcza tym niby matkom przydalby sie pozadny wp... masakra podwiazac jajniki tym (kobieta)i spokuj bo szkoda tylko dzieci odbierze sie im te a zaraz sobie machnie nastepne.NajbaRDZIEJ szkoda tych bezbronnych dzieci.Bo to polska takie prawo nic nie dziala prawidlowo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 12:39 A czemu tak sie dziwicie? Patologia byla jest i bedzie.Spoleczne niziny z bieda, nalogami, meliniarstwem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakuby77 Re: Chłopczyk urodził się pijany 13.07.07, 14:40 dodam, ze pisali na innym portalu, że to jej siódme dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: podali na rmf, ze chlopczyk przezyje nt. 13.07.07, 14:56 co to będzie za życie, mózg ma przepalony alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakosiba14 Re: podali na rmf, ze chlopczyk przezyje nt. 13.07.07, 15:20 A ja myślę,że nie podwiązywać im jajowodów tylko wyciąć macicę,a tym wspaniałym tatusiom obciąć j..a. Poprostu nie wiem co powiedzieć to jest tak straszne,że brakuje mi słów.Jestem pewna ,że żadne zwierzę nie potraktowałoby tak swojego potomstwa ludzie???!!!potrafią być gorsi od zwierzęcia.Ci wszyscy rodzice powinni iść na krzesło elektryczne.I to jeszcze zbyt mała kara za to co zrobili tym biednym maleństwom. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: Chłopczyk urodził się pijany 17.07.07, 11:45 nie pojmuje jak matka moze zostawic wlasne dziecko???!!! ja swojej nie chce zostawiac w domu nawet z siostra czy mama, nie chodzi o to ze boje sie ze cos jej zrobia bo to wykluczam. tylko tak po prostu chce miec ja zawsze ze soba. wyjatki gdy jest chora... Odpowiedz Link Zgłoś