minia821 02.08.07, 09:57 Moja bliska kuzynka wychodzi za mąż za miesiąc i nie mam pomysłu na zorganizowanie wieczoru panieńskiego. Dawajcie swoje rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minia821 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 03.08.07, 14:56 No co jest dziewczyny ,żadna z Was nie była na wieczorze panieńskim? Piszcie jeśli coś macie do zaoferowania. ? Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
anol Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 03.08.07, 20:43 zrzuta na striptisera. ok 200zl za godzine. zalezy od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 03.08.07, 20:51 a cóż fajnego jest w striptizerze...? ee.., sztampa, zero inwencji i obcy facet picuś-glancuś, który niby ideał męskiej fizyczności ma uosabiać niedawno był w Wysokich Obcasach artykuł o wieczorach panieńskich o, tu jest, przeczytaj, może coś wykorzystasz: kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,80530,4328376.html Odpowiedz Link Zgłoś
julka261 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 03.08.07, 20:56 impreza była w domku letniskowym nad stawem same dziewczyny (20 foczek ) jedzenie prezenty w stylu sex shopu i m.in. tort w kształcie penisa 24.00 po duzej ilosci alkoholu striptizer (koszt zajebisty 400 pln za 30 min) po tym to zostałyśmy w samych stanikach i majtkach .... i kąpiel w stawie ....az topełnego upodlenia alkoholowego ...)) Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 03.08.07, 23:46 julka261 napisała: impreza była w stylu sex shopu i m.in. w kształcie penisa. zajebisty w samych stanikach i majtkach az do pełnego upodlenia Te, pomylilas chyba forum, to na ktorym chcialas pisac nazywa sie eszpunt. Moze skoczcie na lince z mostu? Albo leccie na paralotni? Odpowiedz Link Zgłoś
julka261 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 04.08.07, 00:54 nie wiem dokładnie o co chodzi ... opisałam tylko wieczór panieński jaki przezyłam ..... a i jeszcze jedno nie cytuj tego czego NIE NAPISAŁAM !!!! impreza nie była w stylu sex shopu tylko prezenty ... itp. skoro masz ochote spędzać wieczór panieński w moherowym berecie to twoja sprawa .. ja mialam ochote spędzać w staniku i w majtkach ze słodkim penisem (tort) w ustach to moja sprawa .... kazdy spedza jak chce ... i nikomu nic do tego .... odpowiedzialam tylko na posta jak moze wygladac wieczór panieński .... Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 04.08.07, 10:02 zamówcie sobie Dawida Ozdobę niezłe ciało i ładna twarz-rusza się baaardzo sexi ps.te ktore może nie wiedzą-to min.striptizer Odpowiedz Link Zgłoś
julka261 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 04.08.07, 21:02 no masz racje ... w końcu chodzi o zabawe prawda ??? .... wiec może być fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 04.08.07, 21:07 A po ki ch.. jest jej potrzebny ten wieczór panieński, przecież wiadomo , ze nie dziewica i nie panna?? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 04.08.07, 23:29 babka71 napisała: > A po ki ch.. jest jej potrzebny ten wieczór panieński, przecież wiadomo , ze > nie dziewica i nie panna?? i do tego rozbierajacy sie facet? Malo sie nagiego meza naoglada spelniajac obowiazki malzenskie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: babka 71 04.08.07, 23:34 No co ty? Chyba taka ze szwajcarskiej kliniki. W dzisiejszych czasach? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: babka 71 04.08.07, 23:37 zdziwiłabyś się, ile dziewic łazi po świecie Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 minia 871 04.08.07, 23:41 Czy twoja kuzynka jest jeszcze dziewica? Jedna z lazacych jeszcze po swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
minia821 Re: chodziło mi o rady a nie o pytanie czy jest 07.08.07, 12:03 dziewicą! Jeśli nie macie co niektóre pomysłow to nie piszcie bezsensownych odpowiedzi. Raczej w gre nie wchodzi striptiser bo to nieduże miasto i chyba nie znajdę tu takiego.Też o tym myślałam ale to nie wypali.Musze poszukać czegoś w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Macie ciekawe pomysły na wieczór panieński? 07.08.07, 12:51 Ja jestem zwolenniczka prostych rozwiazan, tzn. nie obowiazkowe silenie sie na na oryginalnosc. Wole dobre towarzystwo i dobre wino - to sie sprawdza takze w wieczorze panieniskim. Bo w koncu to jest symboliczne spotkanie przed slubem, nikt chyba nie bedzie juz tego wieczora szydełkował wiana czy płaczliwe zegnał sie z wolnosci. Ja bylam organizatorka wieczoru dla mojej przyjaciolki. Skontaktowalam sie z jej dobrymi kolezankami i za plecami panny mlodej podzielilysmy sie potrawami (kazda cos przygotowala), kupilysmy kilka butelek dobrego wina (testowanie na wesele), ksiazki w prezencie (zapytalam p. mlodej co by chciala). Po kolacji poszysmy potanczyc do klubu. Nie brzmi to moze oryginalnie, ale zapewniam ze dobrane towarzystwo, smaczne jedzenie, pyszne wino i fajna muzyka w klubie dzialaja cuda. Wszystkie do dzis wspominaja ten wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś