kami_sia 19.09.07, 15:42 Serdeczne Gratulacje) Cieszę się bardzo,że masz już za sobą poród i masz maleństwo jużprzy sobie Mam nadzieję,że tak jak ja poród wspominasz nie tak źle Całuski dla Ciebie i Huberta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_belle Re: issy25 ma synuśia:-)!!!! 19.09.07, 16:37 Ale super. To też SERDECZNIE GRATULUJE!!!!!!!!! Obie macie już dzieciaczki. Mam nadzieję że nie znikniecie z forum i podzielicie się od czasu do czasu doświadczeniami - bo zawsze to jesteście kilka miesięcy do przodu więc z większą wiedzą)))) Pozdrawiam serdecznie i issy z synkiem i kamisię z córeczką )) Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia blue_belle 19.09.07, 20:13 Jasne,że będziemy na forum Napewno bedziemy się udzielać i w razie czego odpowiemy na wszystkie pytania)))) Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: issy25 ma synuśia:-)!!!! 21.09.07, 21:58 gratulacje, i odpoczywaj i śpij jak synek bedzie spał bo potem nie bedziesz miała jak a odpoczynek jest najważniejszy Odpowiedz Link Zgłoś