Dodaj do ulubionych

MAM JUZ DOSC

12.07.03, 14:37
jesli sie dzisiejszy dzień już nie skończy to chyba zwariuję.
Przed chwilą nawrzeszczałam na mojego 1,5 rocznego synka, darłam się jak
idiotka...w ogóle mam już dość!!!!!!!!!
Siedzę w domu od 4 tyg. ze złamaną nogą- poważnie złamaną, składaną
operacyjnie. Za 2 tyg. mam następną operację, jestem z małym sama w domu,
mąz bez przerwy w pracy, mama jak tylko może to pomaga, ale... 2 mies. temu
złamała kręgosłup, na szczęscie bez uszkodzenia rdzenia i chodzi.
mam wrażenie że zyję w wariatkowie, a do tego Szymkowi wychodzą zeby, więc
same wiecie jak jest.
najgorsze jest to że mam okropne wyrzuty sumienia że tak sie darłam...a
teraz mały śpi, bo zmęczył się płaczem, jasny gwint...
Obserwuj wątek
    • sojanka Re: MAM JUZ DOSC 12.07.03, 14:52
      Pewnie nie jest Ci łatwo. Mam 14 miesieczne dziecko i wiem ile taki maluch ma
      energii, czasami dwie dorosłe osby nie dają mu rady...

Właściwie to na pocieszenie mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że na pewno bedzie
      lepiejsmile)) A skąd jesteś???
      • alakart Re: MAM JUZ DOSC 12.07.03, 15:28
        Ja też jestem wykończona fizycznie i psychicznie. mam troje dzieci, starsze
        (7 i 5 lat) mają ospę więc od poniedziałku siedzimy w domu. Chyba zdajesz
        sobie sprawę z tego co znaczy siedzieć z dziećmi w domu w wakacje. Najmłodsza
        córka ma 3 mce i wrzeszczy od godziny bo chyba boli ją brzuszek, albo też
        dostanie ospę i następny tydzień będę siedziała w domu. Mój mąż tak jak twój
        ciągle w pracy więc z nikąd pomocy. ńo ale na pocieszenie - jutro niedziela.
        mama 3 córek
      • ani_st Re: MAM JUZ DOSC 12.07.03, 17:37
        jestem z Tychów, mieszkam 200 m. od jeziorka, obok lasu, teraz własnie mój
        ukochany małżonek wziął Szymona na rower więc mam chwilke tylko dla siebie...
      • aga173 Re: MAM JUZ DOSC 25.07.03, 21:52
        To nie tylko ja jestem taka straszna????Też czasami mam chandrę!Mam27m-cy
        Kamila nadpobudliwego który nawet przez 10 minut nie zajmie się 1 rzeczą i 6
        miesięcznego Kacpra i oczywiście JAZDĘ W DOMU!!!!!
        ALE KOCHAM ICH I MĘŻA TEŻ
        • truskawkam73 Re: MAM JUZ DOSC 26.07.03, 21:36
          Hej smile) Ja też mam 6-miesięcznego Kacperka smile))) (22.01.2003). Pozdrawiamy
          serdecznie z Krakowa smile)) Monika
    • hanutek Re: MAM JUZ DOSC 25.07.03, 23:15
      Nie obwiniaj się to po pierwsze my mamy wiemy jak to czasami bywa,dziecko to
      nie nakręcany zegarek który tyka tak jak mu każemy.Sama wiem jak czasami jest
      mi głupio kiedy z byle powodu nawrzeszczę na małą,czasem mam ochotę wyjść i
      przyjść za chwilkę jak wszystko się uspokoi.Rozumiem cie ,postaraj się (jeżeli
      pozwalają ci na to finanse) o poiekunkę chociaż na 2 godz niech wećmie dziecko
      do parku ,na plac zabaw ty bedziesz mogła odpocząc i nabierzesz sił do
      malucha.Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości
      • pesteczka5 Re: MAM JUZ DOSC 26.07.03, 03:58
        Ach kochana... poczytaj sobie, poleż z nogami do góry... I nic nie myśl, nie
        obwiniaj się, w ogóle wyłącz wszystko...
        Zadzwoń do kogoś miłego, chociaż po co, tu masz miłe, i to na pęczki.
        Pa!
        • maj03 Re: MAM JUZ DOSC 26.07.03, 22:30
          Ja mam takie doly codziennie, moja 20 msc Milka jest okropna, drze sie calymi
          dniami, czasem zastanawiam sie co ja takiego zrobilam , ze mam takie
          dziecko.... Pewnie, ze ja kocham, ale zbyt zadko jej to okazuje.... nie
          wytrzymuje nerwowo tych wrzaskow. Druga coreczka 3 msc Maja tez zaczyna
          pokazywac rozki. Boze,kiedy te dzieci urosna i przestana plakac !!!!!????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka