morgen_stern Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 22:26 Za szybko enter. My próbowaliśmy tego niebieskiego, miały byc nieziemskie doznania i były, mało mi sipy nie wypaliło :} heheheh Mąż wyksztusił tylko "mnie też pali" i zbladł )) Odpowiedz Link Zgłoś
ta-sama Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 22:50 Nie, ale podłączę się pod pytanie: czy ktoś stosował tę nakładkę wibrującą durex play, czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 22:57 żeli nie, nakładkę tak, trochę mnie to łaskotało i było śmiesznie ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 23:09 jeszcze nie, nakladka bedzie a Gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś
mamarazydwa1 Re: Żele Durex - próbowałyście? 07.10.07, 12:05 Żeli nie próbowałam a nakładka nie warta swojej ceny - kicha jak dla nas. Ale zamierzamy się razem wybrać do dobrego sexshopu i poeksperymentować Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 23:00 znaczy sie kupisz nastepny?? czy nie... )) mezysko przytachalo ten malutki w szklanej buteleczce, podobnej do rozpylacza perfum i ten wiekszy, rozowy... Maz zachwycony, a mnie ten malutki tez wypalil a ten rozowy calkiem calkiem, takiej sliskosci jeszczem nie widziala! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 23:03 To mówisz, że ten różowy fajny? Nic nie paliło, szczypało czy mroziło? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 23:08 fajny, taki jakis oleisty, a sliski jak... no nie wiem co... i nie wysycha tak szybko jak inne tego typu specyfiki. Co prawda robi sie od niego ciepelko, ale nie pali jak tygrysi balsam (nie wiem czy znasz, u Ruskich na targu mozna bylo swego czasu kupic, ale to zupelnie na co innego ). Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Hiehiehie... 07.10.07, 16:21 Mialam podobnie!Myslalam,ze wyskocze pod sufit,tak mnie zapieklo i pieklo przez dobre kilka minut.Natychmiast odechcialo mi sie kochac.Moze to mial byc zel antykoncepcyjny a nie potegujacy doznania???Bosz....Probowalam tez takiego w fioletowej bytelce w ksztalcie...hmmmmm...teges...oplywowym ,-))) bezzapachowy,do masazu (!) i powiem,ze najlepszy jest.Jeszcze jeden jakis mam ale nie pamietam nawet jaki kolor butelki bo go nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Hiehiehie... 07.10.07, 18:41 ten czerwony jest slodki a dodatkowe atrakcje producent gwarantuje po dmuchaniu w posmarowane fragmenty jest ok, ale troche przycieżkawy - nie wiem jak to okreslic Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mulatki Re: Żele Durex - próbowałyście? 07.10.07, 22:04 mało mi sipy nie wypaliło :} Czego?? Tja. Depeszówy zawsze były denne. Sipa pffff!! Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 23:00 nie, nie używam, uczulenie u mnie murowane... podobnie kondomy z jakimis środkami mnie uczulają. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Żele Durex - próbowałyście? 06.10.07, 23:20 my mieliśmy czerwony i zielony,i nakładke teżnakładka faktycznie łaskocze,a ten żel .....jeden ok,poprostu nawilżający,a ten drugi.....faktycznie rozgrzewał,myślałam że wylece z łóżka z krzykiemtak mnie szczypało Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Żele Durex - próbowałyście? 07.10.07, 17:25 jak piecze, to pewniescie uczulone próbowalim i nakladki (fajnie bylo ze 4 razy, teraz juz sie nie podoba) i zeli (są ok) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka07 Re: Żele Durex - próbowałyście? 07.10.07, 19:06 zel i nakladka to kicha nakladka zero doznan a zel piecze (rozowy() Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Żele Durex - próbowałyście? 07.10.07, 19:45 Jakiś czas temu miałam podobne przejścia z czerwonym.Piekło jak cho*lera, teraz już sceptycznie patrzę na te mazie. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Ja z tych grzecznych zawsze byłam... 07.10.07, 20:23 I nic nie stosowałam. Męża podniecało wszystko, ze mną bywało różnie. Ale tak sobie teraz myślę, że może najwyższy czas sobie zycie nieco urozmaicić. Zatem co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Ja z tych grzecznych zawsze byłam... 07.10.07, 22:05 Ja wypróbowałam i polecam ten fioletowy 2 w 1 . Spora butelka ,nie jest tłusty , nie wysycha za szybko , poślizg super . Bezzapachowy , a w smaku słodko -gorzki . Mnie nie uczulił a uczula mnie byle co . Jednym słowem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: Ja z tych grzecznych zawsze byłam... 08.10.07, 07:55 ja polecam czerwony i fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: Ja z tych grzecznych zawsze byłam... 08.10.07, 08:13 pytanko-po co uzywacie tych smarowidel? czy to jakas rewelacja? jesli chodzi jedynie o poslisk, to nam to nie potrzebne jak widze mojego meza nago, to juz mnie zalewa tam na dole (hi,hi). Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 oa na co mnie lone ??????? 08.10.07, 15:40 )) to NA CO to moze i wiem ale po co ? potrzebujesz? > Odpowiedz Link Zgłoś