Dodaj do ulubionych

witam się

06.10.11, 12:34
Dygnąc nie mogę, bo musiałabym wstać, a mi nie wolno smile
dołączam do was, drogie leżaki, widzę już tu moją grudniową (oby) magieee, więc będziemy mam nadzieję godnie reprezentować zimowe porody smile

Lezę, szyjka 2,3 cm, lekkie rozwarcie wewnętrzne (chociaż podobno się zamknęło), skurcze były regularne, teraz wyciszone lekami i jest git.

Z pytań kilku, które mam, najpilniejsze to o rehabilitanta domowego: czy któraś z pań może kogoś w Warszawie może polecić? Mam niedowład lewej ręki, muszę ją leczyć, a leżenie na lewym boku mi ją zabija niestety.
Będę wdzięczna za rady smile
Obserwuj wątek
    • maggieeee Re: witam się 06.10.11, 12:54
      wink
      • krolowa_kier Re: witam się 06.10.11, 13:33
        Hello smile
    • mamba30 Re: witam się 06.10.11, 19:14
      Berenika, ja leżałam od sierpnia do grudnia i bynajmniej nie na lewym boku...
      • berenika80 Re: witam się 06.10.11, 23:03
        wspaniale! tzn nie ze lezalas, ale ze nie na lewym.
        ale np jak na plecach, to z poducha w jakims miejscu, nogi podgiete, calkiem na plasko? bardzo mnie to schizuje i potrzebuje instrukcji...
        • mamba30 Re: witam się 10.10.11, 10:45
          leżałam na plecach z laptopem na brzuchu, więc nogi miałam na ogół ugięte, czasami jedną na drugą zakładałam.

jessssu, do tej pory nie wiem, jak mój zadek to zniósł, tyle m-cy big_grin
          • mamba30 Re: witam się 10.10.11, 10:47
            a spałam na prawym, bo tak mi było wygodniej, dodatkowo jeszcze na moją podbrzuszną poduchę kot mi się ładował smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka