edycia274 09.10.07, 22:52 jeden dwa a może trzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 jeden i ten sam ;-))) 09.10.07, 22:55 edycia274 napisała: > jeden dwa a może trzy? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: ile macie nicków? 09.10.07, 23:11 demarta Ty wiem,że używasz wielu Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: ile macie nicków? 10.10.07, 08:52 Ja mam trzy. ALe na tym forum uzywam tylko jeden powyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Only one! 10.10.07, 08:55 Pogubiłabym sie w hasłach itp. Ja nawet nr telefonu nie zmieniłam od 6 lat zeby nowegi pinu sie nie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Przeciwcialo 10.10.07, 08:58 mam ten sam problem z pinami ale wyobraz sobie,sama mozesz zmienic pin w telefonie!!ja sie dowiedzialam o tym 2 lata temu i mam jaki sobie wymyslilam.Dzownisz do operatora i on Ci mowi po koleji co zrobic,bo tam trzeba jakies gwaizdki i krzyzyki powpisywac, potem wprowadzasz sowj wymyslony pin i go zatwierdzasz.I juz. a nick mam jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Przeciwcialo 10.10.07, 11:22 fajnie wiedzieć o takiej mozliwości ale zostanę przy tym wyuczonym Odpowiedz Link Zgłoś
poccnr Re: ile macie nicków? 10.10.07, 11:00 mam dwa ten który zawsze używam tu-na eMamie a drugi na forum poświęconym mojej chorobie tak mi jest wygodniej i anonimowość dla mnie ważna Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ile macie nicków? 10.10.07, 11:04 Trzy. Tu używam jednego, na innych forach innego. Trzeci jest "uśpiony", ale może się przyda Musiałabym mieć nasrane w głowie, żeby pisząc o różnych prywatnych i intymnych sprawach używać wszędzie jednego nika. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: ile macie nicków? 10.10.07, 11:08 Mam trzy. Głupio pisać na forum dla przedsiębiorców z tym mamowym nickiem. Ale był pierwszy i tylko on ma wizytówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: ile macie nicków? 10.10.07, 11:47 morgen_stern napisała: > Musiałabym mieć nasrane w głowie, żeby pisząc o różnych prywatnych i > intymnych sprawach używać wszędzie jednego nika. no to ja mam nasrane az paruje ale chyba uspie karolinke i bede kims innym? tylko po co? i tak to jest anonimowe, no chyba ze ktos fotki wkleja to co innego > Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ile macie nicków? 10.10.07, 12:00 > ale chyba uspie karolinke i bede kims innym? tylko po co? i tak to jest > anonimowe, no chyba ze ktos fotki wkleja to co innego > > Jesteś naiwna. Jeśli się pisze dużo o sobie i swoich prywatnych sprawach, to spersonalizowac kogoś takiego w internecie jest bardzo łatwo, nie mówiąc już o spotkaniu kogoś znajomego w sieci (o to też jest łatwiej, niż się to ludziom wydaje). Im więcej na różnych forach podajesz różnych informacji, tym sprawa jest prostsza. Chyba że masz to gdzieś, lub jesteś mentalną ekshibicjonistką, ale to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 morgen 10.10.07, 12:11 akurat o to sie nie boje. o moich prywatnych sprawach ( tych, ktore tu opisywalam,np. zle poczatki z mezem,klotnie z mama itd) wiedza moi najblizsi znajomi. Inni, ktorzy nie wiedza,nawet nie zalapia bo zwyczajnie nie wiedza o tym. po czym maja skojarzyc? po tym jak ma na imie moje dziecko, czy ile ma lat moj maz? smieszne to troszke Aczkolwiek jak ktos ze znajomych bawi sie w detektywa to moze i mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: morgen 10.10.07, 14:49 Morgen ma racje. Wbrew pozorom łatwo jest kogos znaleźć w necie. JA juz namierzyłam jedną moją kumpele zupełnie przez przypadek. Dlatego ja mam trzy, aby zmylić w razie czego wroga Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: ile macie nicków? 10.10.07, 13:23 dwa. niestety nie pamiętam hasła do tego drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: ile macie nicków? 10.10.07, 14:46 Trzy, ale na tym forum korzystam z powyższego. No, chyba, że zapomnę się wylogować Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy jeden 10.10.07, 19:56 Nie przypominam sobie bym jakoś specjalnie sie obnażała na forum, nie uzewnętrzniam swojej prywatności na tyle bym musiała obawiać się, że ktoś mnie rozpozna. Jeśli nawet-jest to mi zupełni obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: ile macie nicków? 10.10.07, 20:24 Z pewnością przydają się gdy więcej niż trochę opowiadasz o swoim zyciu. Chcesz się wygadać, otwierasz się i niekoniecznie chcesz by to o czym piszesz ujrzało światło dzienne w twoim najbliższym otoczeniu. Wtedy dwa lub więcej jak najbardziej wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: ile macie nicków? 10.10.07, 20:28 wydaje mi sie, ze 4, nie jestem pewna, nie wszystkie uzywam- na pewno korzystam dosc regularnie z 2 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mulatki [...] 10.10.07, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: ile macie nicków? 10.10.07, 21:22 Jeden, a po co mi więcej? I tak nic o mnie nie wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: ile macie nicków? 10.10.07, 21:24 Tylko jeden. Ale ja generlanie nie pisze o osbie, więc i stracha ze ktoś rozpozna nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Jeden, 10.10.07, 22:12 co mnie powstrzymuje od wybebeszania się na forum. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ile macie nicków? 10.10.07, 22:40 Na edziecku jeden, z drugiego korzystam na potrzeby studiów, choć i tak wciąż się tam zapominam przelogowac Anonimowa nigdy i nigdzie nie bywam Odpowiedz Link Zgłoś