morgen_stern 13.11.07, 10:51 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4667230.html Doprawdy, sprytnie to sobie Rokita z Tuskiem wymyślili! Czasem trzeba być lisem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majan2 Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 12:43 Od poczatku myslalam, ze ona tylkow tym celu tam poslza, niech rozwali PiS w drobny maczek. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 13:20 wiesz, jakoś nie chce mi sie wierzyć, że taki polityk jak Rokita z rozmysłem przygotowałby taka broń jak Nelly i wycelował ja w przeciwników wiedząc, że to miecz obosieczny- PiSowi zepsuje klimat, ale i jego narazi na śmieszność. Bo co by nie powiedzieć, to chłopu musi byc głupio, że ma taką hmmm... oryginalną żonę Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 13:28 W mysl zasady moja zona swiadczy o mnie Rokita juz i tak skazał się na polityczną śmierć i jedyne co mu pozostało to jakas odległa placówka dyplomatyczna. Ambasador konsul czy cos podobnego. W oczach mężczyzn facet stał się żałośnie śmieszny i politycznie umarł. Jak morze rządzić łamaga która nie potrafi utrzymac rządów we własnym domu... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 13:34 Ciekawa teoria, niby pan i władca i takie klimaty? Współczuję ewentualnej partnerce-podwładnej Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 O toto 13.11.07, 13:50 Bardzo odległa placowka w niszowym kraju i cichutki rozwód. Nikt nie jest w stanie traktować serio polityka, który mając tak nieprawdopodobnie głupią żonę nie potrafi sprawić, by nie wychodziła z kuchni. A Nelly jest masakryczna, widziałam ją w starciu z Piterą, autentycznie myślałam, że Pitera ją w pewnym momencie uderzy. Obok tematu: luknąłeś jakis kryminał Marininy? Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: O toto 13.11.07, 22:43 nawet zanabyłem na allegro ) czekam... z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 13:43 Wątpię aby zamysł był celowy. Pewnie nawet Tusk nie zdawał sobie sprawy jaką kretynką jest żona Rokity. Najlepsze co może zrobić PIS to pozbyć się tej pani ze swoich szeregów. Pomysł aby doradzała komukolwiek jest żenujący, ona ma tak mały kontakt z rzeczywistością, że nawet dobry psychiatra niewiele wskóra. No i bardziej pasowałaby na żonę Jarosława, świetnie uzupełnialiby się w swoim szaleństwie... Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu He,he 13.11.07, 15:04 g0sik napisała: No i > bardziej pasowałaby na żonę Jarosława, świetnie uzupełnialiby się w > swoim szaleństwie... Świetny pomysł! To dopiero by było egzotyczne małżeństwo )) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 13:52 Eeee... chyba nikt nie pomyślał, że moja "teoria" była na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 15:09 No nie W sumie moze przypadkiem Nelly cos sensownego zrobi. Prawdziwym przypadkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 16:35 Obojetnie czyj to pomysl, bardzo mi pasuje. Jak dla mnie im wiecej takich ludzi w pisie, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 17:41 Uśmiałam się jak norka czytając wypowiedzi posłów PiS że obawiają się jej wypowiedzi-ciekawe czemu) Ja tam czekam z niecierpliwością wyczekuję pierwszych wystapień na mównicy sejmowej ale mój brat studzi moje zapędy twierdząc, że jej nie dopuszczą... ech szkoda by było Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Klacz trojańska PiS-u :-))) 13.11.07, 17:41 E tam kobyła, raczej my little pony ) Odpowiedz Link Zgłoś