nika3 15.11.07, 22:26 dobry wieczór sympatyczkom tego serialu .ktoś wie czy to już koniec i kiedy bedzie następna seria? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: dr house- koniec? 15.11.07, 22:37 w stanach w tym momencie leci 4 sezon...nie wiem, ktory sezon leci w Polsce...zakladam, ze pierwszy... wiec macie jeszcze cale mnostwo odcinkow do obejrzenia...moze akurat do tego czasu skonczy sie strajk w stanach i beda nowe odcinki... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: dr house- koniec? 15.11.07, 22:46 Był film o Kaczmarku i pewnie dlatego została zmieniona ramówka. Serial jest w połowie sezonu. Mam nadzieję, że za tydzień będzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: dr house- koniec? 15.11.07, 22:50 Ja mam nadzieję że nie koniec jeszcze...cały tydzień czekam na ten film. Dziś zasiadłam z kubkiem parującej herbatki przed kompem (my na komputerze oglądamy tv) i ostatnią wolą powstrzymałam się żeby rozwalić monitora gdy zaczęli nadawać ten durny program. A buu!://////// Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: dr house- koniec? 15.11.07, 23:50 nie mogę patrzec na ten serial głowny aktor za bardzo mi sie z "Grease" kojarzy DD Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: dr house- koniec? 16.11.07, 09:47 Hugh Laurie ci sie kojarzy z Grease???? W ktorym miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś