kotbehemot6 Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 14:28 Wiesz co, wstań, i przeleć sie i mocno huknij łepetyną w scianę. Pomoże , na pewno, a z pewnościa nie zaszkodzi, a nastęnym razem zakładaj tak interesujące watki na forum dla nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
akropka_m do kotbehemot6 04.12.07, 14:30 a ty co zespol napiecia przedmiesiaczkowego?nikt ci nie kazal wchodzic w ten watek.nie chcesz nie czytaj i nie odpisuj.sama sie huknij Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: do kotbehemot6 04.12.07, 14:35 Ale też nikt nie zabronił. A tytuł wątku aż sie prosi o komentarz bo i tyutuł i wątek na miarę 13-latki. Samiec do "przelatywania" też na miare nastolatki.Wprawdzi może innym odpowadać ale mi nie, czego daję wyraz , chyba wolno. jak się wypowiadasz publicznie to licz sie a krytyka. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
akropka_m Re: do kotbehemot6 04.12.07, 14:44 wiesz czasami chcialoby sie miec znow 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: do kotbehemot6 04.12.07, 14:46 Nigdy nie chciałabym miec 13 lat.Nigdy w życiu. Ani to dziecko ani kobieta. brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 14:37 I tam. Ja to bym chętnie przeleciała się na zakupy, gdyby nie to, że mam szpital w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 14:48 nożesz q.... fajnie gostek spiewa ale zeby mu od razu za to loda robic.no co to to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 14:56 a jak to to wyglada? ide sie zainteresowac Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 15:02 nie w moim typie, nie podobaja mi sie tacy śliczniusi chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 16:20 jakos nie kreci mnie ten facet Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 15:36 gemmavera napisała: > I tam. > Ja to bym chętnie przeleciała się na zakupy, gdyby nie to, że mam > szpital w domu. > O widzisz, Gemmavera, to nie tak znowu bez powodu sie pochyliłam nad Twoim smutnym losem Ja mam szpital tylko częściowy, stary na chodzie, jak przyjdzie z pracy,to ide na łowy A wracając do watku głównego - co ten Feel gra? Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 15:06 eee lepszy Bruce Willis przynajmniej ja tam go wolę od tego picusia-glancusia Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Chyba tylko ty:) 04.12.07, 15:35 jezeli komentarz "tylko Ty" odnosi sie do forumki wolącej Bruca Wllisa , to będę ta druga co to woli Willisa. Zreszta trudno kogos wolec nie znając go, no ale pomińmy. Wokalista Feeela to dziecko jeszcze, co on tam wie o..... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Chyba tylko ty:) 04.12.07, 16:31 Zdecydowanie podepnę się pod Willisa Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga żartujesz? 04.12.07, 15:48 ani on męski ani lalusiowato śliczny. Wygląda jak pryszczaty licealista, tylko mu koszulki flanelowej w kratę brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 16:32 Piosenka "Jest juz ciemno" OK, ale do lozka wole innych, bardziej doroslych, nieogolonych..... Chetnie przy tej piosence moglabym zrobic cos szalonego (hm...), ale niekoniecznie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 16:39 blee, śpiewa gorzej niz wygląda.. Nie lubię takiego pedałkowatego plumkania. Chłopczyk wysila się na faceta, a tu lipa.. Majka, jak to Cię może kręcić na litosc boską!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 05.12.07, 08:42 A nie...Piosenka taka lekka, ciepla...Moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 16:40 Nawet nie wiem jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 18:17 śpiewa fajnie, bardzo lubię FEEL'a, ale nie żeby od razu go do wyra ciągnąć... ))) strasznie wulgarna jesteś, autorko. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.jor.ka Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 18:33 ja bym go przeleciala bo jest superseksowny i ma superglos wlasnie sluham fila Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 19:10 czy mówimy o tym facecie??????? images.google.pl/imgres? imgurl=muzyka.wp.pl/c/gallery/450x450/49/13/0044913.jpg&imgref url=muzyka.wp.pl/id,44883,size,2,galeria.html&h=393&w=450&sz=4 3&hl=pl&start=17&um=1&tbnid=ht7r6VTx-YLBRM:&tbnh=111&tbnw=127&prev= Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 20:01 kogo????? a on pełnoletni jest? bo niepełnoletnich to ja nie przelatuję zasadniczo Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 20:45 akropka_m napisała: > bo ja napewno (a powinna napisać "na pewno") Czy nie wydaje się Wam, że jest coś strasznie chamskiego, prostackiego, grubiańskiego i w ogóle nie do przyjęcia w słowie "przelecieć" o ile nie dotyczy samolotu lub czegoś pokrytego piórami? pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 04.12.07, 21:32 A mówia, że faceci traktują instrumentalnie kobiety Ciekawa jestem co by się działo gdyby tytuł brzmiał Który z Was przeleciałby....(tu wstaw nazwisko kobiety) Głupi tytuł i tyle. A chłopak fajny ale młodziutki, piosenka z gatunku lekka, łatwa i dobrze wpada w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 05.12.07, 09:02 pieskuba napisała: > > akropka_m napisała: > > > > i w ogóle nie do przyjęcia w > słowie "przelecieć" o ile nie dotyczy samolotu lub czegoś pokrytego > piórami? Z czymś pokrytym piórami to się chyba "zoofilia" nazywa.....na to "coś" z samolotem, to nawet chyba najprężniejsze umysły jeszcze nazwy nie wymyśliłyP > Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 chodziło o to... 05.12.07, 09:24 że ptak moze przeleciec np nad głową a samolotem mozna sie przeleciec np do Paryża)) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ktora z was przelecialaby wokaliste FEEL'a? 05.12.07, 09:25 Miałam na myśli to słowo bardziej w kontekście "hej, przeleciał ptaszek". Nie w sensie, że kogoś, ale z punktu A do punktu B. Podkreślam, B, nie G :o) Odpowiedz Link Zgłoś