Dodaj do ulubionych

W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy...

14.12.07, 22:09
chciałabym ogłosić wszem i wobec, że uwielbiam swoją Teściową. Mamusiu
- jesteś najlepszą kucharką na świecie,twoje rady dot. wychowania dzieci są
wręcz bezcenne, jesteś niezwykle miła,serdeczna i zawsze wspierająca...
To mówiłam ja - Jarząbka.
Obserwuj wątek
    • elza78 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:36
      a dzie szafe masz he?
      "lubu dubu" big_grinDD
    • dorotamakota1 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:46
      Kochana teściowo!
      Wszystko co złe o Tobie pisałam było wywołane presją forumowego otoczenia...
      I kocham twoje niezapowiedziane wizyty, zaglądanie do odówki, garnków a
      szczególności portfela.
      Twoje mądre rady będą służyły mi pomocą przez całe długie lata...
      Do tego momentu kiedy ja nie stanę się teściową moich synowych.
      Tak mi dopomóż... mężu mój...
      • dobrasasiadka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:48
        uswiadomcie mnie prosze - co sie stało Semidzie?
        • dorotamakota1 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:50
          nieszczęście wielkie... teściowa dowiedziała się co bidna semida o niej na forum
          wklepała...
          • dobrasasiadka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:52
            ło matko!!!!!!!! a skąd wiedziała ze to ona?
            • dorotamakota1 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:55
              ooo chciałam ci link zapodać ale wątek zniknął???
            • joanna.gr Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:55
              Ano, nasza forumowa koleżanka na poparcie pretensji wobec teściowej, postanowiła
              zamieścić swoje zdjęcia.Być może teściowa poszła jeszcze innym tropem, tego nie
              wiem.
              • dorotamakota1 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:57
                Nosa to zawsze te teściowe mają... Na forum nie ma już żadnego wątku ani posta
                semidy...sad szkoda...
              • dobrasasiadka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:57
                no własnie dlatego pytam co sie stało bo usuniete są wszystkie
                wypowiedzi Semidy.
                ale ma dziewczyna przekichanesad(((
                • dorotamakota1 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 14.12.07, 22:58
                  chyba zmienię login...smile
    • deela wazelina :P n/t 14.12.07, 23:33

• mysza9940 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 00:39
      ja pierniczę! strach pisac cokolwiek!Ale wytłumaczcie mi jedno.
      Dlaczego wszystkie posty Semidy zostały usunięte? Przecież posty
      mogą usuwac tylko moderatorki.One to zrobiły na prośbę Semidy?

No nie zazdroszczę dziewczynie..
    • denea Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 07:01
      Skoro mamy godzinę szczerości to ja publicznie oświadczam, że nie
      mam absolutnie żadnego żalu do rodziny męża, która zlała mnie
      totalnie kiedy byłam 2 tyg. w szpitalu w związku z urodzeniem
      dziecka. W ogóle nie było mi przykro ani kiedy nie mogłam się
      doczekać porodu i sprzedałabym się za słoik zupy, ani kiedy dziecko
      się już urodziło. Absolutnie nie oczekiwałam od nikogo z nich nawet
      SMSa o odwiedzinach nie wspominając suspicious
      Nie przeszkadza mi również plotkarskie bagno ani zawiść. W ogóle.

P.S. Rzeczywiście, też jestem ciekawa dlaczego moderatorki wszystko
      usunęły.
      A Semidy szkoda, oj, szkoda...
    • madziaaaa Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 07:52
      dlatego uzewnętrznianie się na otwartych forach, to porażka...
    • kali_pso Co do Semidy.... 15.12.07, 08:11
      ...nie ona jedna ma/miała tenedencje ekshibicjonistyczne na tym
      forumwinkP Te wszystkie zdjęcia "przed-po", "popatrzcie,jak fajnie
      wyglądam w tej sukience", "oto ja i moje dzidzi"- przy jednoczesnym
      sprzedawaniu tutaj pikantnych faktów ze swojego życia, są oznaką
      braku instynktu samozachowawczego, względem ogromnej potrzeby
      aprobaty otoczenia, na ogół jednego i drugiegowinkP

Sorry, na własne życzenie ma przechlapane.

Co do teściowej..nie mam....ale z uwagi na to,że mieszkała 450km ode
      mnie, znając ją i siebie,nasze stosunki pewnie byłyby zadowalającewinkP
      Tak myślę.
    • majmajka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 08:45
      A ja tam mysle, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Semido, jesli nasz czytasz, a mysle, ze takwink- nie przejmuj sie. Czasem taki szok pozwala uzdrowic zepsute relacje. No chyba, ze procz rodzinki jeszcze cos bylo pisane. Tego nie wiem. Ale tak czy inaczej- glowa do gory. No i zmiana nicka, zdjec zero i na forum smile.
      • majmajka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 08:48
        Aha, do wszystkich rozpoznajacych mnie i chcacych doniesc- tesciowa toleruje, a reszty nie. I nic na to nie poradze, sami zasluzyli swoja nadgorliwoscia. A jak swiat swiatem to juz wiadomo, ze nadgorliwosc jest gorsza od wszystkiego.
        • dlania Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 08:54
          MOże admini czy moderatorki zrozumieli trudna sytuację Semidy i zgodzili sie
          usunąc jej twórczośc z forum. I chwała im za to, bo dziewczyna młoda i naiwna,
          po co sie mam cała wieś z niej nabijac (watek Swingwink).
          Teraz może wrócić pod innym nickiem i spokojnie rozmawiac z nami o pierdołach
          (absolutnie juz nie o teściowewj i szwagiercewink)
    • tosina Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 10:46
      No ale przeciez ona nie pisala nic zdroznego tylko jak sama mowila,
      pisala prawde ktora im przedstawia. tz nie tolerowanie , tesciowej ,
      szwagierki.Pelne poparcie dla swojej wojenki przez meza.Poparcie
      tescia.No i to ze ma ich gdzies a tym samym ignorancje.Jesli taka
      harda byla to o jakie rozlane m leko chodzi. Pewnie splynie po niej
      jak po parasolce.
      • tosina Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 10:48
        NNNNNNNNNNNNNNNNNNo zdecydowanie inaczej by sie sprawa miala gdyby
        ani tesciowa nie wiedziaala o utarczkach semidy z szwagierka o
        poparciu przez swojego meza i ze prezentow nie dala. No coz czasami
        zle na dobre wychodzi a lekcja doroslosci moze sie jej przydac.
      • syriana Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 11:02
        taa..
        jak by o mnie ktoś takie "nic zdrożnego" na publicznym forum wypisywał, to bym
        się zastanowiła poważnie nad procesem sądowym..

podpada pod publiczne oczernianie i psucie dobrego imienia jak nic
        • dlania Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 11:10
          Syriana, bez przesady, nazwiska nie podała, więc o co chodzi?
          • syriana Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 11:14
            Dlania, zdjęcia wystarczą, po co nazwisko skoro wiadomo o kogo chodzi

życie w małej społeczności może być tylko okolicznością ją obciążającą (wieści
            szybko się rozchodzą, rodzina jest znana i szanowana, etc.)
            • dlania Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 11:15
              Ale już nie ma zdjęc, nie ma wątków, nie ma (ponoć, bo nie wierzę, że już nie
              wróci) Semidywink)))
              • syriana Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 11:18
                ano, dobrze się skończyło miejmy nadzieję
                • beata985 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 15:02
                  no ale wątki usunięto??
                  chyba trochę za pózno ..woda juz wylana
                  • reteczu Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 16:31
                    beata985 napisała:

> no ale wątki usunięto??
                    > chyba trochę za pózno ..woda juz wylana

Dla Semidy to super! Brak dowodów rzeczowych...
                    Chyba że dowody wcześniej zostały zapisane np. na dysku albo
                    wydrukowane...
                    • tosina Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 17:04
                      DZiewczyny .NIC w przyrodzie nie ginie.Wszystko co przeszlo przez
                      komp semidy mozna odtworzyc i maile po kasowane i rozmowy nie
                      zapisane na gg no doslownie wszystko .

A co do semidy . Nie rozumiem dlaczego po usowano jej wypowiedzi.
                      Tak sie chelpila tym ze mowi innym to co o nich mysli ,ze nie
                      przejmuje sie innymi i co? Jaki sens ma to usowanie? Ona udzielala
                      sie nie tylko u nas .Wystarczy w wyszukiwarke wpisac semide jako
                      autorke i juz masz mase jej wypowiedzi i to intymnych np. o
                      preferencjach wzgledem wibratora itd. Wiec skad ten atak paniki u
                      niej??
                      • dorcia1981 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 17:22
                        Może nie chciała żeby o jej życiu seksualnym akurat TESCIOWIE się dowiedzieli
                        • tosina Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 18:42
                          Jesli chce byc anonimowa to nie rozsylam masowo swoich prywatnych
                          zdjec kazdemu kto sie zglosi. Jesli nie chce by naruszono moja
                          intymnosc to nie opowiadam obcym z kim i jak spie a juz napewno nie
                          po tym jak mowie innym skad jestem , jak wygladam(zdjecia). Naprawde
                          tak trudno uwierzyc ze internet to wielka wioska? NO to teraz juz
                          wie.

Semida obnazala sie tutaj totalnie i powinna byla wziasc pod uwage
                          ze ktos moze ja rozpoznac.
                        • cllaudynka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 19:19
                          Coś mi się wydaje że wątki intymne też teściowie wykryli uncertain Więc ładnie się przedstawiła
                          • mathiola Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 19:26
                            ale to ja nadal nie rozumiem... znaczy że jak, teściowa wpadła na to forum i jej
                            nabluzgała? Czy że skąd wiecie o tym wszystkim i jak to sie stało, że Semidy nie
                            ma już z nami? I w ogóle....
                            Bo do tej pory myślałam, że to znajoma ją zdemaskowała i zagroziła, że dojdzie
                            do teściów. A teraz wychodzi, że teściowa czytała wszystko?
                            Niedobrze to swoją drogą mieć taką nowoczesną teściową, co to się na internecie
                            zna. sad
                            • tosina Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 19:31
                              Nie dobrze to jest klamac lub nadciagac realia. Bo przeciez ona
                              tutaj nie pisal nic az tak zdroznego .A ze wyrazala swoje zdanie o
                              tesciowej . Przeciez podobno tesciowa wiedziala o jej antypatii dla
                              swojej osoby i szwagierki wiec o co halo???
                            • agatar-m Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 19:35
                              a popieram, popieram, temat teściowych..TABU... ale jak to było z
                              teściową semidy??? ktoś dokładnie wie?

• raxa.avra mnie też akurat na forum nie było i nic nie wiem.. 16.12.07, 11:23
                              jak w ogóle doszło do tej sytuacji?
                              • marina2 Re: mnie też akurat na forum nie było i nic nie w 16.12.07, 12:01
                                no jazda
                                kto do tablicy ? jeszcze raz powtórzy co napisała semida? tylko ze
                                szczególami,zeby niczego nie przeoczyć,żeby się wszystkim dobrze
                                utrwaliło.może ktoś fotkę skopiował i mógłby dołączyć?
                                • raxa.avra Re: mnie też akurat na forum nie było i nic nie w 16.12.07, 16:47
                                  > no jazda
                                  > kto do tablicy ? jeszcze raz powtórzy co napisała semida? tylko ze
                                  > szczególami,zeby niczego nie przeoczyć,żeby się wszystkim dobrze
                                  > utrwaliło.może ktoś fotkę skopiował i mógłby dołączyć?

Ty chyba nie rozumiesz co napisałam, prawda?
                                  Ale nie przejmuj się, z tym można żyć.
                                  Czytaj kilka razy jeden tekst, przynajmniej zaistnieje szansa, że się nie ośmieszysz następnym razem uncertain

Jak ja kocham te wszystkie święte waleczne forumowiczki, ech życie..
                          • dorcia1981 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 20:54
                            Ja jakbym byla jej tesciowa to bym raczej nie wnikala w zycie intymne swojego syna,no ale jak wscibska tesciowa to teraz masmile
                            • kali_pso Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 21:05
                              "Ma" to Semida..bo jak bardzo wścibska nie byłaby teściowa, to
                              stawiam orzechy przeciw kasztanom, że na dzień dzisiejszy robi w
                              rodzinie za nieszczęśliwy obiekt szykan ze strony synowej, podłej
                              kobiety, której to neta udostępniała, a ta za plecami tyłek jej
                              obrobiła, jak sie juz własnego w końcu dorobiławink
                              Oczami wyobraźni widzę te krokodyle łzy teściowej i pocieszająca ją
                              rodzinkę, patrząca jednocześnie nienawistnie na negatywna bohaterkę
                              tej historii....
                              • genowefa1234 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 21:07
                                kali_pso dokładnie,a cllaudynka...hmmm.nie tak trudno wykryć ludzi z internetu chocby nie wiem co robilismile
                              • dorcia1981 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 21:22
                                No semida teraz pewnie kajac się będzie za to że żyje
                                • kali_pso Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 21:27
                                  Kajać nie kajać..prawdą jest, że chociaz pisząc w wirtualnym
                                  swiecie, nasze posty dotyczą realnych osób..i zawsze trzeba brać
                                  poprawkę na to, że niektórzy tylko marzą, aby zrobić nam jakiegoś
                                  paskudnego psikusa, np. donosząc do bliskich, jakie laurki rodzina
                                  wystawia....na publicznym forumwinkP
                                  Nie warto nie doceniać przeciwnikawinkP
                                  • dorcia1981 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 21:28
                                    Jak pisała prawdę to powinna w sumie wstydzic sie tesciowa a nie semida
                                    • kali_pso Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 16.12.07, 07:33
                                      To nawet nie chodzi o pisanie. Na swoje tesciowe pisze wiele
                                      dziewczyn...ale po co było to upublicznianie zdjęć? Jak sie opisuje
                                      tutaj relacje rodzinne czy małżeńskie z takimi szczegółami, to na
                                      litość- nie podaje się na talerzu całej Polsce swojej fizjonomii, bo
                                      to głupota. Nie pierwszy raz ktos tutaj kogos rozpoznał...czasami
                                      mam wrażenie, ze forumowiczki zapominają, że emamę nie czyta tylko
                                      tyle osób, ile sie tutaj udziela, ale duuuuuzo więcej...więc ryzyko
                                      rozpoznania jest duże.
                          • dorcia1981 cllaudynka 15.12.07, 20:55
                            Ty byś się wtrącałą w sprawy intymne syna?Jak tak to współczuję Twojemu synowiuncertain
                            • cllaudynka Re: cllaudynka 16.12.07, 22:07
                              nie chodziło mi o wtrącanie się w życie intymne syna, a jedynie o to że również o tym mogła poczytać na forum. Jak już ktoś dotarł do forum i wpisał jako autora semidę to można wiele wątków było znaleźć, a zresztą ktoś pisał jaki wątek powinna usunąć (pisząc jego nazwę) więc wystarczyło śledzić rozmowy, wyszukać watek i przeczytać co tam Semida wypisywała o swoim życiu intymnym
                          • genowefa1234 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 21:05
                            cllaudynka już wiadomo kim jesteś,za dużo wiedziałaśsmile
                            • cllaudynka Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 16.12.07, 22:09
                              hahaha może teściową co
                              • genowefa1234 cllaudynka-kablem 16.12.07, 23:13
                                wpisujesz się tylko pod wątkami związanymi z semidą,nie masz poczty.Kabel na 100%( i nawet wiadomo jaki)
                                • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 16.12.07, 23:37
                                  i myślisz że będę się tłumaczyć z czegoś co mnie zainteresowało ?
                                  • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 16.12.07, 23:44
                                    ale mnie to podejrzenie rozbawiło hahahaha brak poczty więc to na pewno teściowa
                                    • genowefa1234 Re: cllaudynka-kablem 16.12.07, 23:56
                                      Nie teściowa.Na 100% nie teściowasmile
                                  • genowefa1234 Re: cllaudynka-kablem 16.12.07, 23:55
                                    Jak Cię interesowało życie seksualne kogoś ze znajomych to wybacz-widocznie jesteś niewyżyta seksualnie i potrzebujesz inspiracji
                                    • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:07
                                      teść smile
                                    • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:08
                                      ja wiem pewnie mnie za suuuuper ulubioną szwagierkę wzięłaś smile
                                      • genowefa1234 Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:09
                                        Nie.Że teść to wiadomo.Syn rozgryzłsmile
                                        • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:12
                                          a tak wogóle to coś mi się że Semida powróciła z martwych
                                    • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:10
                                      a co do życia seksualnego to ja bym o sobie nigdy nie napisała na żadnym forum dla mnie to sprawa prywatna
                                      • genowefa1234 Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:10
                                        Inne pokolenie,inne zwyczaje
                                        • cllaudynka Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:14
                                          nie bardzo rozumiem o czym teraz piszesz nieważne
                                          • genowefa1234 Re: cllaudynka-kablem 17.12.07, 00:20
                                            Nieważne,wiadomość jest na priv-poczta widzę założona,semida nie powróciła i nie powróci-zmądrzała.
    • estel7 na szczęście 15.12.07, 20:01
      z nowinek technicznych to moje teściowa umie obsługiwać Radio (ale tylko Maryja)
      i telewizje (wyłącznie Trwam)
      smile))
      • majmajka Re: na szczęście 15.12.07, 20:22
        Nie ciesz sie tak, nie ciesz...A wnukow nie ma albo jakis innych dzieci? Uczynna szwagierka np?
        • estel7 szwagierka 15.12.07, 20:27
          to najwyzej mi doniesie jeśli mamusia zadzwoni do "rozmów niedokończonych"
          skarżąc się na swoje dzieci - bo u niej to na szczęście jak źli jesteśmy to
          cała czwórka - czyli jej 2 dzieci ja i szwagier wink
          a netu nie tknie - narzędzie szatana smile))
          • majmajka Re: szwagierka 15.12.07, 20:28
            No to masz luzwink
      • croyance Re: na szczęście 17.12.07, 12:18
        Moi tesciowie in spe nie mowia po polsku, Bogu niech beda dzieki.
    • anulka7819 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 15.12.07, 22:14
      a ja wspolczuje semidzie takiej tesciowej ktora wiedziala ze pisze intymne spraswy o zyciu seksualnym jej i jej syna i to czytala.w zyciu bym nie chciala wiedziec co moje dzieci wyprawiaja w lozku.zenada-dla tesciowej Szanowna Pani
    • baska299 Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 16.12.07, 01:41
      Biedna dziewczyna jeśli coś ściemniała.Jeśli prawdę pisała,to Teściowa już nie będzie taka poważana w tym swoim miasteczku.Wszystko zależy od prawdomówności.Jak wszystko prawdą było,to nawet nie ma za co przepraszać,zdjęć Teściowej ani nazwiska nie podała więc o co chodzi?
      • croyance Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 17.12.07, 12:25
        W sytuacjach konfliktowych kazdy ma swoja 'prawde'. Semida pisala,
        jak to wygladalo z jej punktu widzenia. Tesciowa pewnie widzi rzecz
        inaczej. Nawet jesli Semida pisala - ze swojego punktu widzenia -
        najszczersza prawde, to caly czas jej punkt widzenia i
        interpretacja.
        Jesli napisze, ze szwagierka nas zaprosila, a potem byla niemila, to
        to jest prawda, czy nie? Ona zawsze moze powiedziec, ze to
        nieprawda, i moze obie bedziemy mialy racje. Prawdomownosc nie ma
        nic do rzeczy, gdy chodzi o urazone emocje.
    • gooochab [...] 16.12.07, 02:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sylwiawkk teściowa 16.12.07, 09:16
        a co prawda w oczy kole
        ja też nie lubie jak mnie obgadują ale mysle że faktycznie teściowa
        to sie obrazila nie dlatego że synowa tu o niej pisała tylko o to że
        cała wieś poznała prawde
        • tosina Ale po co kasowano watki?? 16.12.07, 10:35
          Jesli sytuacja byla jaka byla to po co kasowano watki? W jakim
          celu ??wyjasni mi ktos??
          • majmajka Re: Ale po co kasowano watki?? 16.12.07, 10:42
            Bardzo dobrze, ze watki skasowano. A chocby dlatego, zeby ci, ktorzy jeszcze nie zdarzyli poczytac i pobawic sie czyims zyciem nie mieli juz jak tego zrobic.
            • zona_mi Re: Ale po co kasowano watki?? 16.12.07, 11:02
              > Bardzo dobrze, ze watki skasowano.

A może byłyby nauczką dla innych "anonimowych w internecie"?
              Może czas na wzięcie _odpowiedzialności_ za to co się pisze?

Ciekawe ile osób teraz uzna, że ich posty nie nadają się do czytania
              przez rodzinę/sąsiadów/współpracowników i wystosuje do administracji
              prośbę o ich usunięcie.
              Żeby nam tu, na emamie, chociaż trochę wątków zostało...
              • tosina internet jest pelen jej postow. 16.12.07, 14:20
                Wyrzucajacych najintymniejsze sprawy oraz opisujacy relacje semida -
                tesciowa, szwagierka, maz.

Wpisalam w wyszukiwarke ja jako autorke i wyszlo ze rownie udzielala
                sie na innych forach .MOze wydorosleje i wyjdzie jej to na dobre.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=55601982&a=55606014
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55643737&a=55664971
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=55732128&a=55733611
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=58030928&a=58051144
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=58069168&a=58180662
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=61137527&a=61143123

• matkazonai Zastanawia mnie... 16.12.07, 22:57
                  ZASTANAWIA MNIE PO CO USUWAŁA POSTY JEŚLI PISAŁA PRAWDĘ.. A MOŻE TO NIE BYŁA PRAWDA ??
                  • anulka7819 Re: Zastanawia mnie... 16.12.07, 23:10
                    Jeżeli opisujesz swoje życie erotyczne,to nie po to żeby czytał to ktoś z rodziny choćby to i najprawdziwszą prawdą byłosmile
                  • croyance Re: Zastanawia mnie... 17.12.07, 12:31
                    Nie badz naiwna. Semida pisala - pewnie szczerze - o tym, co czula i
                    jak postrzegala tesciowa. Tesciowa ma pewnie inne zdanie i obie moga
                    miec racje. W jaki sposob opisywanie kogos jako dajmy na
                    to 'falszywego babska' moze byc prawda, albo nia nie byc?
                • croyance Re: internet jest pelen jej postow. 17.12.07, 12:28
                  No i po co wrzucasz linki? Semida prosila pewnie o usuniecie postow,
                  i ma racje. Glupio zrobila, nie pomyslala, ale nie nalezy jej sie
                  traktowanie. Ja bym nie chciala, zeby rodzina czytala moje posty,
                  chociaz nie wstydze sie niczego, co tu napisalam.
                  • tosina Re: internet jest pelen jej postow. 17.12.07, 14:01
                    A dlaczego nie?Kazdy kto wpisze w syszukiwarke jej nick ma dostep
                    to tej tworczosci.Jak sie w sieci chce byc chociaz czesciowo
                    anonimowa to nie rozsyla sie zdjec swoich nie pisze z jakiej
                    miejscowosci jest itd. A opisywanie wrazen erotycznych i upodoban po
                    tym ekschibicjonizmie lokalnym jest co najmniej glupie. Co ona
                    oswiecona myslala ze tylko ona ma w tej miejscowosci net?TYlko ona
                    czyta forum?.. No to teraz wie ze swiat nie konczy sie na niej.Zal
                    mi jest jednak jej meza bo nie zasluzyl sobie na to by inni sie z
                    niego smiali.Nie on zawinil. JAk widac na jej przykladzie posiadanie
                    dziecka i meza nie swiadczy o doroslosci .
                    • croyance Re: internet jest pelen jej postow. 17.12.07, 14:54
                      Wydaje mi sie, ze w tym przypadku kara przerosla zbrodnie. Jak
                      pisalam, postapila glupio, ale to nie powod, zeby cala wies miala
                      czytac jej posty. Natakie upokorzenie sobie nie zasluzyla. Ja nie
                      bede kopac lezacego.
                      • tosina Re: internet jest pelen jej postow. 17.12.07, 15:03
                        No to co? kazdy kto wiedzial ze semida mieszka w x powinien omijac
                        jej posty szerokim lukiem? Jak ja nie chce by ktos nie czytal co
                        robie z mezem to nie pisze o tym na prawo i lewo a ona nie tylko na
                        e mamie opowiadala o wibratorach itd.
                        A dlaczego nie maja czytac? forum publiczne posty nie zastrzezone
                        wiec dlaczego nie mieli czytac? NA takie upokorzenie to sobie jej
                        maz nie zasluzyl a ona jak najbardziej.
                        • baska299 Re: internet jest pelen jej postow. 17.12.07, 16:58
                          Z tego co wyczytałąm wcześniej,to mąż o wszystkim wiedział i też jest za to odpowiedzialny.A Ty już daj jej spokój,bo nie wierze że z Ciebie idealna kobieta jest.Wszyscy Ci piszą że przesadzasz,a Ty dalej swoje 3 grosze musisz wtrącićuncertain
                        • croyance Re: internet jest pelen jej postow. 17.12.07, 19:45
                          Ja bym raczej doradzala dyskrecje; cos jak udawanie, ze sie nie
                          zauwazylo czyjegos cycka, jak sie przez przypadek wlazlo komus do
                          lazienki.
      • gooochab z jakiego powodu moja wypowiedź została usunięta?? 17.12.07, 19:32
    • deela Re: W związku z nieszczęśliwym przypadkiem Semidy 16.12.07, 23:08
      a moze tesciowa agatki ja namierzy
      hłe hłe hłe
      • duzamysz 0ale blog nie usunęła :) 17.12.07, 14:15
        eir.blog.onet.pl/
        • atrust Re: 0ale blog nie usunęła :) 17.12.07, 14:24
          I co lzej tobie na duszy,jak podalas linka do jej blogu?
          Jesli dziewczyna poprosila o wykasowanie swoich postow,widocznie
          miala powody.Ty jednak za wszelka cene,starasz sie jej dokopac.No
          pewnie niech tesciowa dowie sie i o blogu.Zal mi takich istot,jak ty.
          • tosina wszystkim azl semidy a ludzi jakich obnalowywala 17.12.07, 15:06
            wszystkim azl semidy a ludzi jakich obnalowywala nie? O jej lozku
            wie pol wioski a napewno sasiedzi wiec co? Nie sadze by wylewal sie
            tutaj za aprobata meza bo inaczej na kij to usowanie ,ale to teraz
            omn musi sie czerwienic za nia.
            • dlania Re: wszystkim azl semidy a ludzi jakich obnalowyw 17.12.07, 16:40
              Tosina, cos Ty sie tak uparła rzucic tę nauwna dziewczyne lwom na pożarcie? Masz
              w tym jakis interes? Powtarzasz po raz setny to samo: że forum publiczne, że
              powinna wiedziec, co robi. Ty taka bezbłędna i idealna jesteś?
              • tosina Re: wszystkim azl semidy a ludzi jakich obnalowyw 17.12.07, 17:13
                Ty taka bezbłędna i idealna jesteś?

Tak. A co najmniej staram sie nie wpakowac w g..%&# by nie
                smierdziec. Znam granice intymnosci ,prywatnosci w moim zwiasku i
                nie wyrzucam tutaj niczego co naraziloby na szwank moj zwiazek.
                Jesli ktos lubi ekschibicjonizm publiczny , omawia z swiatem swoje
                sytuacje lozkowe, to chyba nic dziwnego ze znajdzie sie
                ktos"zyczliwy".

TAk zal mi ale jej meza i tesciowej ktorzy teraz wstydza sie za
                smarkaterie bo jesli miescina taka zasciankowa to maja teraz niezla
                polewke z nich.

Sorry ale nie widze powodu dla,ktorego powinnam sie uzalac na
                glupcem.

• dlania Re: wszystkim azl semidy a ludzi jakich obnalowyw 17.12.07, 17:14
                  Sorry ale nie widze powodu dla,ktorego powinnam sie uzalac na
                  > glupcem.
                  >
                  A widzisz powód, dla którego powinnas sie nad niej wyżywać?
                  • tosina Re: wszystkim azl semidy a ludzi jakich obnalowyw 17.12.07, 17:19
                    Dlania. O czym ty mowisz? wyrazilam na jej temat swoje zdanie tak
                    jak ona robila w dyskusji.Jak ona mowila o innych to bylo oki jak
                    inni mowia ze ,zrobila glupio to juz wyzywanie sie?
                    Mam sie nad nia litowac?..hahaha ..strasznie litosciwa z niej byla
                    dusza..o tak wogole wzgledem tesciowej i szwagierki.
                    I jeszcze jedno odpowiadajac podbijasz watek.Pewnie chesz by
                    wisial wysoko.

smile)
                    • raxa.avra taaa 17.12.07, 18:01
                      O czym ty mowisz? wyrazilam na jej temat swoje zdanie tak
                      > jak ona robila w dyskusji

Z tym, że Ty to robisz x razy więcej i z każdym kolejnym postem coraz bardziej się nakręcasz uncertain

I jeszcze jedno odpowiadajac podbijasz watek.Pewnie chesz by
                      > wisial wysoko.

No dobrze, że Ty tego nie robisz.
                      Rozumiem, że chcesz aby opadł i więcej się w tym wątku nie wypowiesz ??? To miło z Twojej strony, jestem za smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka