big__mama 07.01.08, 22:54 Po 12 latach noszenia baardzo krótkich włosów - przedłużyłam je w piątek do wysokości łopatek. Czuję się kociak. Grrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombastycznie Re: zrobiłam to... 07.01.08, 22:59 gratulacje ja tez chcialabym zmienic fryz ale na krótki tylko po dluzszym zastanowieniu sie stwierdzam ze jadnak byloby mi szkoda moich piór Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: zrobiłam to... 07.01.08, 22:59 gdy zobaczyłam tytuł wątku pomyślałam, że przeczytam :zdradziłam męża...))) a coś w wyglądzie zewnętrznym od czasu do czasu chyba warto zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: zrobiłam to... 08.01.08, 08:40 No a masz już tipsy, potem czas na silikon, jad kiełbasiany i odsysanie tłuszczu. Widziałam kiedyś taką doczepioną, przedłużoną i zagęszczoną w autobusie straszącą odrostami,która rozmawiała z koleżanką o moich długich, pięknych, gęstych i miękkich rudych lokach i czułam się jak stara kocica. Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: zrobiłam to... 08.01.08, 08:43 ile takie przedluzanie herow kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zrobiłam to... 08.01.08, 08:43 a ja się przymierzam do zrobienia kroku dokładnie w odwrotnym kierunku. Tylko się jeszcze waham. Z tym że ja często raczej zmieniam długość Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 mathiola 08.01.08, 08:45 Co przeczytam Twoją sygnaturkę to mi się gęba krzywi w uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś