s.dominika 29.01.08, 18:28 ... po to, żeby przyjechać i posprzątać synowej mieszkanie. Po prostu do tej pory tego nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksa51 Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 18:39 Zeby życie nie było zbyt piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 18:46 Moja na pewno nie jest po to, po co jest Twoja :]. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 18:47 nienawidze tego.Moglabym zabic "mamunie" w momencie kiedy zaczynam czegos szukac i nie znajduje tam gdzie powinno wedlug mnie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
ge-mini23 Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 19:27 ..po to, żeby wszystko lepiej wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
patiflora Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 20:13 po to, żeby człowiek docenił własnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
emilisitos Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 20:17 hmm.. a ja mam super teściową Odpowiedz Link Zgłoś
24lena patiflora 29.01.08, 20:42 Zgadzam sie z Toba Choc nie mam zlej tesciowej,ale zdecydowanie nadopiekuncz i glucha bo nie slyszy co sie do niej mowi Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: patiflora 29.01.08, 21:11 No moze... Glupi przyklad z pietruszka, mowie ze nie chce natki bo mam i swierza i zamrozona, ona ze mam wziasc...tak kilka razy.Nie wzielam,wiec mi na blacie zostawila...nosz qwa Odpowiedz Link Zgłoś
ge-mini23 Re: patiflora 29.01.08, 23:55 Czy Ty w każdym niemal poście musisz byĆ uszczypliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 20:47 my tez kiedys będziemy teściowymi Odpowiedz Link Zgłoś
anita258 Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 21:45 Żeby pomóc robić Gołąbki hehehe...własnie dzisiaj robiłysmy razem Ogólnie mamy super kontakt,chodzimy razem na zakupy,wspólnie obiadki w niedziele,a co ciekawe nawet jak coś mnie strasznie wkurzy u mężusia to jej mówie a ona oczywiście wiesz on już tak ma ,ale później jak trzeba to go opierniczy.A jeśli coś nam nie pasi znaczy ona ma coś do mnie ja do niej po prostu sobie to mówimy.Uważam że mam super teściową,wiem ze to rzadko spotykana sprawa ale moim zdanie całkiem zdrowy układ. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Po co są teściowe ... 29.01.08, 22:56 Rzadko. Ale ja też mam dobrą teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
mamab26 jesteś drugą żoną mojego męża ? :))) 30.01.08, 08:47 bo teściową mam identyczną ,stąd ten wniosek i mieć tylko nadzieję ,że kiedyś moja synowa też powie o mnie ,że teściowa to jednak fajna babka ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka po co są teściowe 30.01.08, 11:17 Po to zeby wszystko lepiej wiedzieć,narzekać na synową a trzymać ciagle stronę synusia ..po to są Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: po co są teściowe 30.01.08, 11:23 A ja tesciowej nie mam i nigdy nie mialam (nawet nie zdazylam jej poznac).Ciekawe jak by to wygladalo,gdyby byla.Moj M byl bardzo z nia zwiazany. Mam tylko tescia,ktorego widze raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Po co są teściowe ... 30.01.08, 11:24 Moja teściowa jest po to, żeby moje dzieci miały do kogo mówić "kochana babciu" i żeby miały komu rysować laurki na dzień babci i po to, żeby miał im kto smażyć pączki na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb różnie bywa... 30.01.08, 11:56 u mojej koleżanki teściowa robi za darmową służącą i opiekunkę. U nas jest po prostu kochaną babcią moich dzieci, mamą mojego męża i moją prawie przyjaciółką. Jak to powiedział mój młodszy synek - służy do kochania. Więc ją kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia A nie po to zeby zamieniac 30.01.08, 12:11 zycie soich synowach w pieklo? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: A nie po to zeby zamieniac 30.01.08, 13:43 moja tesciowa zajeła sie wkońcu swoim życiem i nie wtraca sie a jak tylko może to pomaga szkoda że jest daleko wszystko sie zmienia jak sie zamieszka osobno Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia57 Re: Po co są teściowe ... 30.01.08, 21:05 po to żeby młode lub podstarzale panienki miały mężów,i tematy na wieczorne rozmowy,przeciez ktoś musi być winny....teściowa Odpowiedz Link Zgłoś
leonie26 Re: Po co są teściowe ... 30.01.08, 21:36 po to zeby zycie robic ciezkie.... niestety Odpowiedz Link Zgłoś