zuzanka79 13.02.08, 18:40 Ja ze swojej przed chwilą wyciągnęłam kawałek (ok. 15 cm) listwy podłogowej i metrówkę, albo miarkę jak kto woli. Co kryje Twoja torebka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haja197222 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 18:42 Zestaw kluczy imbusowych Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 18:43 Nóż długości ok 20cm i kawałek płytki podłogowej Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 18:47 ketchup, kilka opakowań, takie co dają w kfc. kiedyś po wizycie właśnie w tej knajpie wrzuciła je do torebki, sama nie wiem czemu i nosiłam przez jakiś czas, potem o nich zapomniałam bo schowały się na samym dnie, ale już ich nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 18:51 Jednorazowa nakładka na sedes Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 22:00 Moje ostatnio nic takowego nie kryje bo zmieniłam na mniejszą, więc żadne pierdolki sie nie zmieszczą heh Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 22:07 długi cienki gwóźdź, spinacze, świeczka, patyczki z lodów po niewykorzystanej promocji Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 22:13 komórka-zabawka. Za to ze zmywarki wyciągnęłam dziś parę swoich kapci opakowanych w torebkę foliową. Czyżby mój synek chciał mi coś zasugerować??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 10:44 amilos napisała: > długi cienki gwóźdź, spinacze, świeczka, patyczki z lodów po niewykorzystanej > promocji mam też jeden patyczek, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 23:06 ja zawsze mam małe autka dla syna i patyczki od szaszłyków, gdybym nagle musiała zmierzyć mu stopę do mierzenia butów, bo tego on nie lubi bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 23:18 ja nosz eplecak, zwykle odkrywam na jakims zaliczeniu ze mam w bocznej kieszeni jakas zapasowa pieluche dla mlodej ktorej nie zdazylam wyjac przed wyjsciem Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 23:39 Spinki do włosów z kwiatuszkami, motylkami itp obowiązkowo różowe, (oczywiscie córki, ja mam krótkie włosy), scyzoryk wielofukcyjny, kilka długopisów, "gwizdek" (pamięć flash, czy jak to się tam nazywa), mnóstwo kluczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 13.02.08, 23:55 miarka nic nadzwyczajnego, nosze ja zawsze, bo sie przydaje mam tez odzywke do wlosow w sprayu, ktora sie pryskam jak mi sie wlosy elektryzuja np. w przymierzalni ogolnie torebka po remoncie i smieci juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 03:13 Nie mam torebki.W moim plecaczku z dziwniejszych rzeczy to 1.Nitka dentystyczna 2.Resorowki 3.Scyzoryk 4.Nakladka z bibuly na deske sedesowa Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 08:10 Hehehe wole nei sprawdzac. Mam wielka torebke i popostu miejsca by zabraklo na biurku Napewno na wierzchu widze syna szalik, 2 pary rekawic jego 1 rekawiczke moja, chusteczki nawilzajace dla dzieci i chusteczki do higieny intymnej , nitke dentystyczna, jakis tampon, zarowki choinkowe i jeszcze kupa innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 08:24 Właśnie zajrzałam, oprócz rzeczy standardowych jest tam kasztan i 9 długopisów - każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 08:35 W mojej jest jeszcze czekolada, kilka ( 6!) szminek, glicerynowy zwilżacz do palców z pracy - chyba skłonność kleptomaniacka, i ... dwa różańce. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 08:45 Chyba drugi tydzień PIT nosze. Reszta stosownie do płaci- kosmetyczka, dokumenty, klucze, portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 08:48 Odkąd jestem na wychowawczym noszę małe torebki i nic nadprogramowego się już tam nie mieści. Czasami wciskam zabawkę wytarganą z domu przez syna jeśli na spacerze stracił nią zainteresowanie. Ale musi to być mała zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 09:48 W mojej torebce z dziwnych rzeczy to chyba Beretta 92F. No ale ja też jestem dziwna, dla co poniektórych swoich znajomych. Nigdy nie noszę żadnych słuchawek na uszach na ulicy- muszę słyszeć co się wokół mnie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 10:42 zuzanka79, ja też czasem mam w torebce metrówkę, śróbki, jakieś materiały budowalne. Jestem na etapie remontu i też mam rózności właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Dziwne rzeczy w twojej torebce 14.02.08, 20:47 Oprócz takich banalnych przedmiotów, które są na wyposażeniu kaaażdej damskiej torebki: metrówka, nici z igłą, zapalniczka z latarką, kupa leków, kosmetyków i rachunków moja torebka zawiera nóż sprężynowy i suchą kocią karmę dla przygodnie spotkanych czworonogów. Mokrego kociego jeszcze nie noszę Odpowiedz Link Zgłoś