konwalka 18.03.08, 17:18 Jakby tego było mało, mam zamiar nabyć drogą kupna okulary przeciwsłoneczne oraz bluzkę w Next. Oy, będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 17:29 Twoje dziecko i zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 17:32 No niesamowite.I co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 17:35 Zła matka normalnie jesteś )) Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:43 A ja nalałam właśnie 2latce szklankę piwa-i co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:54 > A ja nalałam właśnie 2latce szklankę piwa-i co w związku z tym? Art. 208. Kto rozpija małoletniego, dostarczając mu napoju alkoholowego, ułatwiając jego spożycie lub nakłaniając go do spożycia takiego napoju, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 19:03 Twoja wlasna rodzina szpiegujaca forum... Zyczliwi, znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 21:20 Ano mam takich.Teściu-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:43 my własnie skonczylismy jesc frytki i moje dzieci tez jadły( 4 lata i rok) i nie widze nic w tym złego Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:48 Heh,moja jak miała rok,to zakrztusiła się frytkiem tak bardzo,że myślałam iż jej nie odratujemy.Odratowaliśmy,ale przez następne pół roku frytek na swoim talerzu nie uświadczyła Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:50 Roczek? Trochę wcześnie jednak. Moje około drugiego roku czasami do obiadu jadły. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:52 Łe tam,moja koleżanka dzieciakowi smoczek w piwie maczoła,żeby się uspokoiło dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:53 Bo nie ma to jak ciche i spokojne dziecko ) PS. Poważnie to wole jednak żywe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Wlasnie smaze frytki... 18.03.08, 17:55 Tamto ma 3 lata,żyje i ma się dobrze. P.S.Piwo nadal lubi Odpowiedz Link Zgłoś
denea Semida 18.03.08, 21:19 kobieto, co Ty wypisujesz, na Boga ?! Zastanów się, jak rany...! Dawanie dziecku alkoholu to coś po prostu haniebnego, to raz. A dwa, mało Ci było ? Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Semida 18.03.08, 21:22 Kobieto kochana-ŻARTOWAŁAM Poza tym mało nie mało-było jak było,jest jak jest. Poprawiło się i chybo to wszystko nam wszystkim wyszło na dobre-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Semida 19.03.08, 08:20 Ufffff W punkcie drugim również uffff Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 U mnie w porzadku 18.03.08, 18:58 Wylala sie woda. Przeprowadzilam ja przez ulice, zaciagnelam zaslony, wygladam na wschod i patrze na zachodzace slonce. Mam frytki w zamrazalce. Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 19:10 Pytanie: A co to to "next"? Sugestia: Okulary przeciwsloneczne dla malych dobre nie sa, gdyz jeszcze oka wyksztalconego, ze tak sie wyraze za przeproszeniem nie maja do konca no i...schrzanic mozesz mu. Co to ten next? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 19:48 Wyprałam firanki, zaraz je powieszę. Potem włożę do pralki następne, nasypię proszku, naleję płynu do płukania (one głupie nawet się nie domyślają co je czeka ) A potem nacisnę guziczek i... Oy, będzie się działooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 a co maja frytki do okularow? 18.03.08, 19:51 konwalka napisała: > Jakby tego było mało, mam zamiar nabyć drogą kupna okulary > przeciwsłoneczne oraz bluzkę w Next. > Oy, będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka :D:D:D 18.03.08, 21:45 "Moja synowa jest młodsza od swojego męża o 10 lat. Nie przeszkadzało mi to wcale,gdyż nie jestem osobą która cokolwiek komuś narzuca, zwłaszcza swoje zdanie. Polubiłam ją od razu-naprawdę miła dziewczyna, jednak jest coś czego nie potrafię zaakceptować, a jednocześnie jakiekolwiek podchody na zmiany z mojej strony są źle odbierane (wręcz jako swoisty atak!). Chodzi o to że synowa nie gotuje!Uważa to z marnowanie czasu i tym iż nie ma chęci. Jedzenie albo zamawia, albo chodzą do jakiś knajp, restauracji. Niby ich sprawa, ale skończyło się tym, że syn wyjechał do Irlandii, gdyż z pieniędzmi było krucho.Jednak jak synowi mam powiedzieć, że ciągle widzę jego żonę na zakupach w drogich sklepach z odzieżą, jak mam mu powiedzieć że dzieci źle się odżywiają, jak on sam gdy tylko przyjdzie do Polski-chodzi do mnie na obiady (oczywiście dzieci i żona również)?? Lubię gotować-i chętnie gotowałabym dla nich, ale jego żona uważa to za mami-synostwo (sama nawet nie wiem co to jest) i odmawia pomocy. Próbowałam rozmawiać z jej matką (mamy dobry kontakt), która sama uważa że dawanie 10 miesięcznemu dziecku frytek to zupełny brak wyobraźni." Przepraszam najmocniej, zabawiłam na przedstawieniu szkolnym, w którym starszak zagrał element tłuszczy robotniczej, naduzywającej alkoholu i w związku z tym nie wiedziałam, że watek rozwojowy jest . Next to sklep dla innych tani, dla drugich drogi. Okulary to wydatek. A ja darmozjad ino, w domu pierdzący w stołek, podczas gdy mój zakontraktowany, w pocie czoła zdobywa grosz. I wydaje tak krwawicę No i obiad - zamiast z dań 12, z warzywnymi wariacjami na ten przykład, odwaliłam bez żenady frytkowo. Tak se zarzuciłam wątek, bo naiwnie myślałam, że post "Nie chcę być wścibską teściową, ale..." nie tylko mnie zapadł w pamięć pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: :D:D:D 18.03.08, 22:58 Przyznaj się, to Twoja teściowa założyła tamten wątek ) Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 21:51 konwalka napisała: > Jakby tego było mało, mam zamiar nabyć drogą kupna okulary > przeciwsłoneczne oraz bluzkę w Next. > Oy, będzie się działo... Nie rozumiem dlaczego miało by się coś dziać? Bluzka powinna być innej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: dałam dzisiaj dziecku frytki... 18.03.08, 22:52 No dobra, frytki są dyskusyjne ale okulary i bluzka? Musisz się bardziej postarać Odpowiedz Link Zgłoś