kevin_p 10.06.08, 08:51 wczoraj robiłam test i okazało się ze jestem w ciązy czyli wychodzi na to że od niecałego tygodnia...mam szanse że ginekolog przepisze mi leki wczesnoporonne?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 08:53 mam szanse że ginekolog przepisze > mi leki wczesnoporonne?.... w POLSCE? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 08:59 > Prywatnie masz szansę. chyba tylko na skrobanke Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:37 Z opowiadania kolezanki wiem iz masz szanse. Ale tylko u zaufanego lekarza . Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 ?????????????????????????? 10.06.08, 09:38 Od niecałego tygodnia jesteś w ciązy i już ci pokazał to test?????? Wybacz ale śmiem wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: ?????????????????????????? 10.06.08, 12:10 Mozliwe, mozliwe. Teraz sa testy, co pokazuja po 36 godzinach bodajze. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:39 A to Ty nie wiesz do czego służą prezerwatywy ewentualnie Patentex Oval? Postinor bierze sie DO 72 godzin po bzykaniu a i to nie zawsze skutkuje. Teraz to co mamy Ci powiedziec, chyba tylko tyle - jak nie uważałaś jak robiłaś to teraz rób jak uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:53 > A to Ty nie wiesz do czego służą prezerwatywy ewentualnie Patentex > Oval? O po co to glupie pytanie? Chce ja czegos nauczyc? Nie rozumiem. Po fakcie trzeba sie raczej skoncentrowac na rozwiazaniu problemu a nie nad roztrzasaniem dokonanych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:40 W Polsce nie usuniesz ciąży nawet wtedy, kiedy legalnie masz do tego prawo. Zapomnij. Kup sobie bilet do Czech. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:49 > W Polsce nie usuniesz ciąży Usuniesz ale za dużą kasę. Szara strefa wśród ginekologów zwłaszcza tych z gabinetami prywatnymi jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:45 Nawet jeśli ktoś Ci przepisze Postinor to może nie zadziałać. Bierze się do 72 godzin po. Ani aborcja ani Postinor to nie są środki antykoncepcyjne, "po" trochę trudno się zabezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:54 test się robi w pierwszym dniu spodiewanej miesiaczki niecały tydzień przed tym jest to na 100 % okres bezpłodny więc ... podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 09:55 Dokładnie to samo napisałam wyżej, ktoś troluje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
skorzane_futerko niekonicznie 10.06.08, 12:00 teoretycznie tak mimo to zrobilam test dwa dni po "zajsciu" i co... i dwie krechy, dwie wyrazne krechy, a tydzien jeszcze nie minal. to ze moglam dostac okres i dwie kreski zmienily by sie w jedna to juz inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: skorzane_futerko 10.06.08, 13:25 kochana, skad wiesz, ze 2 dni wczesniej zaszlas? tego nikt nie jest na sto % stwierdzic kiedy dkladnie zaszlo sie w ciaze. mozliwe, ze zaszlas wczesniej (moze mialas wczesniej owulacje)... test po 2 dniach nic ci nie pokaze... Odpowiedz Link Zgłoś
skorzane_futerko Re: skorzane_futerko 10.06.08, 17:09 Beniusiu79 to jest mozliwe, dokladnie opisze, tak dla tych co to nie wierza Okres -1 styczen (100 % nie bylam w ciazy) "ten"dzien -16 styczen ( wczesniej meza nie bylo, ot wpadl na chwile na bzykanko) 7 pazdziernik- narodziny naszego syna Wiem, wiem zaraz napiszesz ze to niemozliwe i ze troluje Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 12:11 Co Wy opowiadacie. W aptece widze mnostwo testow, ktore robi sie po tygodniu, a nawet 36 godzinach od poczecia. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: croyance 10.06.08, 13:25 a robilas taki test? pisac to moga duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: croyance 10.06.08, 13:28 Pewnie, ze robilam, i to kilka razy. Ale akurat nie bylam w ciazy. Nie wiem, na ile sa wiarygodne, ale kupic je mozna wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: croyance 10.06.08, 13:36 wiem, ze kupic mozna je wszedzie (prawie). nie znam nikogo, komu test pokazalby ciaze po kilku dniach... czasem okres sie spoznia a test jest negatywny a kobieta w ciazy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: croyance 10.06.08, 13:40 Pewnie, ze tak Jak test jest negatywny, to nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
skorzane_futerko Re: croyance 10.06.08, 17:11 Beniusiu ty to czlowiek malej wiary jestes. A no i znasz juz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
patoo prowokacja 10.06.08, 10:00 Oj kobitki , ale Wy wszystko ''łykacie''. Przeciez smierdzi prowokacja na 5 km kevin zaszedł w ciąze i po tyg (neicałym) sie o tym do wiedział A moze kevin zostanie tatusiem..;>?? Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: prowokacja 10.06.08, 10:01 raczej kevin jest mamusią, bo ma synka już i się rozwodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: prowokacja 10.06.08, 12:17 Sorki dziewczyny ale ja też dowiedziałam sie o ciąży w pierwszym tygodniu. Niektóre z nas tak mają. Nawet okres mi sie nie spóźniał. Poczułam, że coś nie gra bo biust mi sie zrobił większy i zaczął palić. Zrobiłam test, delikatne dwie kreski. Potem następny i już wyraźne. Ja wierzę, takie rzeczy mogą się zdarzyć. W Polsce wykona aborcję i jeszcze będzie mogła wybierać w ofertach. W gazetach masz pełno ogłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: prowokacja 10.06.08, 13:04 ja wiedziałm następnego dnia po zapłodnieniu, tak czułam i wiedziałam ale test tego nie pokażę - o to chodzi, o test Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: prowokacja 10.06.08, 17:35 Ale mi pokazał, słabe kreski ale pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 12:30 oczywiscie...i wykupisz je w aptece...w dziale srodki aborcyjne..... najtańsze sa w aptece przy kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 13:42 Zdziwiłabyś się, ale tak. Kupisz je w aptece, oczywiście nie jako środki poronne, ale kupisz. Mam podać nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 13:45 chicarica napisała: > Kupisz je w aptece, oczywiście nie jako środki poronne Tylko np. jako leki przeciwko chorobie wrzodowej żołądka... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 12:31 idz na ciaze i porod tam jest cala masa przepisow na to, jak zaszkodzic mlodej ciazy zjedz se oscypka, wypij herbatke z malin, popraw watrobką i idz na solarium ciaza nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 13:27 zapomnialas jeszcze wspomniec o skakaniu ze spadochronem (albo i bez) Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 13:52 można też łykać Maternę-wtedy ciąża jest monstrualne duża i też oczywiśie zagrożona.AAAA- jeszce bym zapomnaiła o USG-daje dziecku efekt młota pneumatycznego) Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: środek wczesnoporonny 10.06.08, 15:29 No, moje drogie, zacznijmy od podstaw, czyli układania włosów suszarką Odpowiedz Link Zgłoś