dlania 26.06.08, 14:16 Coca-cola light + mentos www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM Próbował ktoś? Ja mam świezo odmalowany sufin i sciany, więc nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Eksperyment 26.06.08, 14:23 czyś ty s uma saszła??!! we własnym domu nikagda!!! ale jak będę na rancho.... Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Eksperyment 26.06.08, 14:24 We mnie dojrzewa chęć zrobienia tego...Jak dojrzeje to się pochwalę jak było.No ale ja bym tego w domu nie robiła,na jakąś łąkę pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Discovery 26.06.08, 15:31 Nie wiem, czy ogladalyscie program na Discovery pt. "Mythbusters", gdzie Adam i Jamie testowali wlasnie Coca Cole, na milion roznych sposobow, rowniez i to z mietowkami....przerazajace... www.youtube.com/watch?v=kMXPOqovSBs Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Eksperyment 26.06.08, 15:37 w Clever tez to bylo ja oczywiscie testowalam- na dworzu ku uciesze dzieci nie musi byc orginalna Cola z oranzada tez lata Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Eksperyment 26.06.08, 20:37 moje dziecko testowało, najlepsze wyniki w coli light, ale nie były to jakieś olbrzymie super gejzery... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Eksperyment 26.06.08, 19:47 wniosek z tego taki, że spozywając oba te produkty na raz należy sie zaopatrzyć w dobrze chłonne majtki Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Eksperyment 26.06.08, 21:31 Oczywiście, że przetestowałam, już ze dwa lata temu. W wannie, Cola była mała i nie light - poszła fontanna, ale mniejsza niż oczekiwałam Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Eksperyment 26.06.08, 21:33 Ponoć to light potęguje efekt, bo slodziki bardziej niz cukier zmniejszaja napięcie powierzchniowe. Cholerka, chyba jednak skocze jutro do rodziców na działkę i sama zobaczę co i jak Odpowiedz Link Zgłoś