mijka-only 04.07.08, 12:48 Ja to co weekend jakiegoś drinka.A wy, albo wasi mężowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:49 Może 2-3 razy w tygodniu wieczorem lampka martini a mąż jedno piwko. Czasami czerwone wytrawne wino. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:52 Nieczęsto, prawie wogóle....czasem coś słodkiego-czasem tzn.dwa razy do roku))))) Nie smakuje mi alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:53 praktycznie codziennie wino do obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka03 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:54 czerwone wytrawne wino do obiadu prawie codziennie - a na sylwestra szampana to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:57 Co drugi, trzeci dzień jakieś piwo, trochę wina (to moje trochę to strasznie wygląda, bo ja lubię naparstek wina zmieszany z dużą ilością lodowatej wody gazowanej). Raz, dwa razy w tygodniu jakieś wyjście (zbiega się to czasem z tym co drugi, trzeci dzień, hehe). Luby to tylko przy wyjściu, bo on średnio alkohol lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:57 Ostatnio albo jestem w ciąży, albo karmię, więc posucha. Normalnie to kieliszek czerwonego wina ze dwa-trzy razy w tygodniu, drinki bardzo rzadko na imprezach. Mąż lubi piwo (najlepiej pół na pół z moją mamą- ja nie cierpię piwa), w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 12:59 nie pijam bo teraz w ciazy jestem, ale przed ciaza tez nie pilam, przestalo mi smakowac, jedynie czasem piwo z sokiem, lub porto Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:17 Czerwone wino do kolacji ze 3 razy w tygodniu, mocniejsze alkohole bardzo sporadycznie, bo zle sie potem czuje.Piwa praktycznie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:20 codziennie wieczorem jak już moi chłopcu są w łozku mam swoją samotną chwile relaksu - lampka wina i papieros w ogródku to juz taki rytuał Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:25 To my przy Was pijaki jesteśmy Wino często,prawie kazdego dnia,białe wytrawne, ja lubię redsika jabłkowego podciągnać,mąż wciąga piwa ciemne Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:44 Ufff, jak dobrze że jest ktoś jeszcze kto codzinnie pije... Ja tez co wieczór, jak synek już śpi, siadam i piję piwo lub redsa czy radlera, czasami winko albo jakiegoś drineczka. To taki nasz rytułał z mężem, że po całym dni siadamy i mamy mały relaks... Gadamy lub w ogladamy tv. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:27 Często. Piwo po położeniu dzieci spać to moja chwila relaksu. Z chłopem przy piwku lubimy pogadać, obejrzeć film i takie tam. Średnio raz na dwa tygodnie spotykam się z jakąś przyjaciółką, albo idę na imprezę - wtedy piję więcej niż jedno Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:34 Lubię nie mieć kamieni nerkowych i piwko popijam z mężem dość często. Czasami winko cin cin z wodą i limonką. Wódki nie lubię i nie pijam, podobnie mój mąż Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:34 A, chciałam jeszcze napisać, że gdyby piwo było nietuczące, to obalałabym ze 3 butelki dziennie. A że w tyłek mi idzie strasznie potem, to sobie nie pozwalam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:37 mi w talię.... jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 13:44 A mi i w talię i w tyłek. Ale od poniedziałku idę na odwyk, bo dietę zaczynam. Nie chcę jak kaszalot straszyć turystów Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 14:14 baaaardzo rzadko. Jak ktoś mnie namawia na imprezie to moja wrodzona przekora sprawia, że na 100% nie wypiję Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 14:27 W zimę rzadko,tylko na imprezach. Latem-codziennie piwo [ Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 14:31 latem zimne piwko, zimą grzańca... tylko jak mnie na detoks zamykają, to mnie suszy bardzo i nie mam nic do picia... ale po miesiącu, jak wracam do domu, to problem znika Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 14:39 hahaha. Zaraz się okaże,że tutaj prawie wszystkie to alkoholiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 14:44 Jak sa takie upaly, to codziennie 2-3 kieliszki chlodnego winka bialego po polozeniu synunia spac. Latem generalnie wino w domu musi byc, taki zapasik dla mnie, bo pije codziennie lub prawie codziennie. W zimie zakrece sobie czasami grzanca z gozdzikami i cynamonem (to juz oczywiscie z czerwonego). I to tyle w temacie alkoholu, bo wodki, piwa i innych drynkow nie pijam. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Rzadko - może raz w roku? 04.07.08, 14:46 Czasem się zdarzy raz w roku jakiś łyk wina czy ajerkoniaku. Całej lampki i tak nie wypiję. Piwa nie lubię, bo gorzkie więc w ogóle nie piję. Ale ja to cała jestem dziwna. Bez seksu już żyję 2,5 roku, bez alkoholu całe życie. Bez papierosów i innych używek. Ale nerwicę mam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Rzadko - może raz w roku? 04.07.08, 14:48 Ale nerwicę mam no widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ika_mama Re: Rzadko - może raz w roku? 04.07.08, 15:17 ok. 3 razy w tygodniu piwo z mezem przed spaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 15:17 mój mąz wcale.... a ja srednio raz na kwartał 1 piwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 16:08 unikam alkoholu jak ognia, bo czuje ze nie idzie mi na zdrowie, czuje ze puchne po nim. Malzonek to chyba czesto cos popija, jakies whisky, wodeczke czy piwko, nie powiem ze codziennie, ale zdarza mu sie co pare dni, jakos tak nieregularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 17:02 Ja latem nieomal codziennie białe wino, pół na pół z wodą mineralną i lodem, kieliszek lub dwa. Zimą znacznie rzadziej czerwone wino lub grzańca. Wódki nie lubię, nawet w drinku jest mi za mocna. Piwo lubię, ale piję rzadko bo tuczy niestety a właściwie wzmaga apetyt Mąż kilka razy w tygodniu piwo lub dwa, wódkę przy tzw "okazji", ale nie częściej niż raz na dwa trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 17:30 wcale nie piję nie lubie alkoholu w żadnej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 17:43 Ostatnio wychodzi na to, ze wlasciwie wcale nie pije, bo raz na miesiac to sie chyba nie liczy? A tylko dlatego, ze to co sie zaczelo w pewnym momencie dziac z moja waga i brzuszyskiem po spozyciu nawet 1 piwa, bylo nie do zaakceptowania A po kotletach tak nie mam o dziwo Odpowiedz Link Zgłoś
adi1311 Re: Jak często pijecie alkohol? 04.07.08, 18:22 od jakiegos czasu prawie codziennie , lampke wina lub piwko , jak dzieci słodko śpią . Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc b. rzadko 04.07.08, 18:32 Ja prawie wcale, bo zwyczajnie nie lubie. Likier jakis od biedy, ale rownie dobrze moglby byc bez alkoholu, lubie bo slodki. Moj maz kilka razy do roku jakies piwo czy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś