roksanaa22 Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:28 Myślałam,że wszystkie dzieci gatunku Homo Sapiens mają włosy na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:29 to nic!!!!! mój 3 latek ma plecy!!!!! blond włosy na razie, ale przerazona jestem, wujek męża ma takie kłaki czarne że strach, a jak bedzie miał po nim????!!!!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
niesiah Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:18 no moje dzieci w ogóle są owłosione całościowo ... ale cóż to pewnie po tatusiu, ale kudełki męskie bardzo lubię :] no może z wyjątkiem tych na plerach brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
jodi20l Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 00:39 > to nic!!!!! mój 3 latek ma plecy!!!!! mój 3latek też ma i roczniak i mąż i ja i wszyscy których znam mają ................ plecy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:32 Nie wiem, ale moje też mają Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:45 starsza ma zaczęłam jej depilować ma ciemne i mocne (ale u niej to efekt kilku operacji we wczesnym dzieciństwie i golenia całych nóg przed zabiegami ) Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:45 Synal ma od urodzenia,myślałam ze to meszeki się wytrze ale do dnia dzisiejszego są , córka za to nie ma wcale Geny mathiola),musiałaś mieć przodka sierściuchaDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:47 Nie daj Boże, kto wie, co to za przodek, wilkołak może... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:50 E tam, wilkołak..szympans jakiś przecieżP Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:52 kobiety, dajcie sobie spokoj, a raczej waszym dzieciom. wlos to wlos. czesc naszej urody. jesli wy bedziecie z tego afere w dziecinstwie robic to tylko bezsensu uczulicie je na ten problem i sie beda dzieciaki wstydzic samych siebie... nie beda chcialy krotkich spodenek czy koszulek z rekawami krotkimi nosic... jak dorosna to niech sie gola, depiluja, woskuja albo i laserowo usuwaja, ale to nie wasz interes! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:55 Mijaczek.... czy ty możesz odłożyć swój zasadniczy ton na półkę i błysnąć jakimś dowcipem? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:59 mathiola napisała: > Mijaczek.... czy ty możesz odłożyć swój zasadniczy ton na półkę i > błysnąć jakimś dowcipem? poczekaj... przychodzi baba do lekarza.... :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:58 mijaczek napisała > jak dorosna to niech sie gola, depiluja, woskuja albo i laserowo > usuwaja, ale to nie wasz interes! no ja ci dziekuje bardzo , jak mój syn sobie golił plecy bądź co gorsza woskował!!!! ło matko!!! jak nie mój ineters!!! ktoś go bedzie musiał nauczyc;P Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:00 agatar-m napisała: > mijaczek napisała > > jak dorosna to niech sie gola, depiluja, woskuja albo i laserowo > > usuwaja, ale to nie wasz interes! > > no ja ci dziekuje bardzo , jak mój syn sobie golił plecy bądź co > gorsza woskował!!!! ło matko!!! jak nie mój ineters!!! ktoś go > bedzie musiał nauczyc;P no ba... ale kto? Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m a może kolega... 28.08.08, 21:05 a wiesz,że moze męża kolega z pracy, tak sie z niego szydzili,że ma owłosione plecy,że przyszedł do pracy ogolony..myśleli ,że padną wszyscy...teraz jeszcze bardziej szydzą Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:04 jak nie mój ineters!!! ktoś go > bedzie musiał nauczyc;P Czy mogłabyś bliżej zdefiniować słowo ineters? Bo nie wiem czy to rodzaj zabiegu na ciało czy staroświeckie określenie przodka Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:07 czepiasz sie rozhisteryzowanej matki,ze klawiatura jej ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:20 A o co chodzi z tym interesem? Chyba nie jest owłosiony? Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:34 widze ty slepa tak jak ja leniwa..literki mi sie poprzestwiały, od cala tajemnica a swoja drogą, to ciekawe taki naturalny ocieplacz na fiucika, tylko niektóre czynnosci by odpadały...o co to to nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:35 W zasadzie nie powinien, ale wiesz.... różne dziwa po świecie chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
babowa mathiola!! 28.08.08, 20:52 Oj tam od razu odległy przodek! Przyznaj się Mathiola,sama jesteś kudłacz ale w erze depilacji(+ braziliana) zdążyłąś zapomnieć że to od Ciebie te cudeńka Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 09:54 mathiola napisała: > Nie daj Boże, kto wie, co to za przodek, wilkołak może... To zapewne przyczyna tego, że będąc w ciąży "zapatrzyłaś" się na jakiegoś kudłatego zwierza Farbowałaś włosy, ścinałaś je, jadłaś pasztety i sery pleśniowe. A przecież tyle sie wałkuje na tym forum, że to szkodzi fasolce Mi lekarz na USG pokazał jakiś punkt, który dla mnie nie był niczym innym jak kolejnym odcieniem szarości i oznajmił z odkrywczym uśmiechem " O! Tutaj! Przy karku są włosy!" Myślałam, że sikne, bo ja tam na USG głowy od nogi nie odróżniam Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:49 Mój syn też ma. I nie tylko nogi... Ale on z włochatej rodziny jestP Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:58 Znam 4-latkę mocno zarośniętą i bardzo jej wspólczuję Ręce od ramion pokryte są futrem a nie włosami,takimi ciemno blond,nogi podobnie a nad pupą ma taką kępkę ze dosłownie można złapać palcami.Czoło bardzo niskie,takie zarośniete i na głowie włosy nie do okiełznania,tak gęste.Dzieci i dorośli którzy ją widzą pierwszy raz po prostu się gapią.Ciężko jej będzie w przyszłośći. A i po ojcu podobno taka zarośnieta Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 20:58 Moje tez! I co teraz???? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:02 Mozna zaoszczędzić na rajtuzach i kalesonach na zime, wot i problem znalazła! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:06 hehe W końcu jakaś optymistyczna nuta A Agatar to nawet na kożuszku zaoszczędzi. Lub chociaż sweterkach ) Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 21:12 a patrz, ..jak to mathiola potrafi człowieka od razu od depresji powstrzymać.....uffffffffff...)) o kożuszku nie pomyslałam..to ja go namówie ,żeby jednak nie depilował Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 28.08.08, 23:58 No jak dlaczego? Jakbys gdzies tak w trzecim miesiacu zycia zaczela im wosk robic, to teraz wlosy slabe i niewidoczne by byly. Patologia i zaniedbanie. Jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 08:29 Zośka z podziwem prezentuje swoje owłosione nogi, mówić światu, że ma "kujone"* tam tak jak mama (ja). czasami mam dziwną minę, jak np. zaprezentuje je w sklepie. "kujone" - to jej słowo określające nożne włoski, chyba od kłuć. zarost mojego męża to dla odmiany "igiełki kujone"/ Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 08:55 ale wy jesteście matki-kalapatki, no! dziewczynką czeba zaplatać warkoczyki na nogach, albo nawet loczki zakręcac na lokówce, a chłopcą czeba ładnie strzygnąć i na żel układać, no! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 09:21 Mój syn urodzil sie z pieknym meszkim na ramionach, na co mój mąż krzyknął "Wykapany dziadek Marian!" (dziadek z tych, co futro maja wszędzie )) Ostatnio byliśmy w zoo, gdzie moje dziecię stwierdzilo, że "mała małpka ma takie same włosy na głowie jak Tymek" hmmm, i jeszcze jak byl taki całkiem malutki mówilismy na niego Pitek...to taki skrót od Australopitek.... Odpowiedz Link Zgłoś
prologica Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 09:33 o jaki mily watek a wiecie co, niedawno zobaczylam ze mojej corce w jednym miejscu wloski zrobily sie na nodze czesciowo czarne... nie mam pojecia dlaczego. wloski ma jasniutkie, rpawie niewidoczne, a na piszczeli zrobil jej sie tak i placek i tam wloski sa czarne albo czesciowo czarne (np jeden wlosek ma czesc 'normalnego' koloru, a czesc jest czarna...) pierwsze o czym myslalam to ze w ognisko wpadla ale zapierala sie ze nie, poza tym to sie trzyma juz ze 3 tygodnie... ogolic? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: moje dzieci mają owłosione nogi :) 29.08.08, 11:49 no co ty?? farbę blond położyć, albo utlenić ) Odpowiedz Link Zgłoś