ja_i_ola 10.10.08, 20:35 dziewczyny jestem taka szczesliwa.zdalam dzisiaj egzamin na prawko.za pierwszym podejsciem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: Zdalam!!!!! 10.10.08, 20:36 u la la to nie lada wyczyn - gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: Zdalam!!!!! 10.10.08, 20:37 Gratulacje! Szerokiej drogi i niskich krawężników Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Brawo!! 10.10.08, 20:57 Ślicznie!!!!!!! Gratulacje! Jak rozmowa kwalifikacyjna? opowiadaj? robotę też masz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Dzieki wielkie 11.10.08, 10:53 nie mialam jak napisac wczoraj bo mi net padl. strasznie dziekuje wam za gratulacje. a z praca niewiem bo oczywiscie maja oddzwonic za dwa dni a jak nie za dwa dni to za dwa tygodnie.mialam dwoch rekrutujacych bardzo sympatycznych mlodych facetow,z ktorych jeden wciaz sie usmiechal i rozladowywal napiecie.ale nie robie sobie wielkich nadziei.choc moze zaskocze was kiedys rownie optymistycznym postem ze dostalam prace dzisiaj mi to jakos nie zaprzata glowy bo jeszcze zyje wczorajszym egzaminempozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Zdalam!!!!! 10.10.08, 21:20 Gratuluję! Mam nadzieję napisać tak samo zaniedługo Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Zdalam!!!!! 10.10.08, 21:21 gratuluje!!! ja tez mam zamiar niedlugo dopisac sie do listy szczesliwcow Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Zdalam!!!!! 10.10.08, 22:21 Gratuluję. Ja zdałam 3 tygodnie temu za drugim razem.Teraz czekam na autko,żeby śmigać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Gratulację !!! 13.10.08, 09:53 ja chyba nigdy tego niedokonam - gdzie zdawałaś ???? Pracą sie nie martw dziś chyba łatwiej znaleźć pracę niż zdać prawo jazdy !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zdalam!!!!! 13.10.08, 09:56 Gratuluję!! Ja też niedawno się tu chwaliłam , a teraz jeżdżę dumna i blada i jeszcze nie mogę sobie uprzytomnić, że jestem taka woooolnaaaaaaaa!!!!!!! DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Zdalam!!!!! 13.10.08, 09:58 gratulacje..w obecnych czasach to faktycznie wyczyn nielada..Twoje zdjęcie powinno w szkole nauki jazdy zawisnąć na ścianie chwały..) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zdalam!!!!! 13.10.08, 10:05 Noo nieźle, gratki - ja zdałam za trzecim, a i tak byłam w ekstazie Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Zdalam!!!!! 13.10.08, 10:51 Wiem, że prawko to wielka sprawa i jeszcze raz gratuluję! Ale nie zapomnij daj znać co z pracą, a może jak nie zadzwonią sama przekręć pokarzesz, że ci zależy! Ja bym nie czekała dłużej niż 50h!) powodzenia Mamabuly.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a-80 Re: Zdalam!!!!! 13.10.08, 11:00 Moje gratulację! A ja nie mam odwagi się zapisać. Jeszcze raz gratulację. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola dostalam prace!!! 13.10.08, 11:29 zalozylam osobny watek ale tutaj tez napisze.dostalam prace.ciesze sie jak male dzieckopozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa [...] 13.10.08, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Zdalam!!!!! 13.10.08, 11:37 Podwójne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Genialnie dziewczyno! Proponuje zagrrać jeszcze w lotka, może też się uda wygrać skorro masz taki dobry okres w życiu? rorąco pozdrawiam! www.mamabuly.pl Odpowiedz Link Zgłoś