lila1974 11.10.08, 02:45 za wystrzelone w kosmos wątki - przyokazji czyszczenia ich z wpisów spamerki poleciało wszystko niewiedzieć czemu. Odpowiednie służby już zawiadomiłam, myślę, że mają techniczną możliwość przywrócenia tych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxure Re: Z góry przepraszam 11.10.08, 07:40 Ty nie przepraszaj tylko się popraw (jak powiedziało do mnie kiedyś moje dziecko). Był taki fajny wątek o mamusi prawie gieniusia, no i gdzie on jest. Pytam się, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Z góry przepraszam 11.10.08, 07:50 Może wróci... Jeśli Lila czyści tę nawiedzoną konkursową mamusię, to ja się bardzo cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Z góry przepraszam 11.10.08, 08:40 Tamten już chyba nie wróci,bo jedna z mamusiek się oburzyła,że to obrabianie d...y.Tak jakby 3/4 tutejszych wątków było czymś innym...No nic,można przecież podyskutować o mamusi 'geniusia' czysto...teoretycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Z góry przepraszam 11.10.08, 10:27 No właśnie Sanna.i to chyba Ty założyłaś ten wątek, tylko nie wiem która taka gorliwa i się oburzyła. Myślałby kto obrabianie d.py. Teściowej wolno, szwagierce wolno, ba nawet wolno mężowi d.pę obrabiać a mamusi gieniusia nie wolno....Jak wiesz która to, to daj znaka to sobie z nią na privie odpowiednio porozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Z góry przepraszam 11.10.08, 08:16 Jeszcze nie wszystko udało się wyczyścić, w paru wątkach wpisy jeszcze tkwią, w moim o smakach kryzysu również. Odpowiedz Link Zgłoś
robatchek Wyleciał mój wątek o szarlotce!!!!! 11.10.08, 09:05 Noshhh co za cholera!! Już ją zrąbałam w innym swoim wątku, o wyrzutach sumienia, ale chyba nie wystarczy, trzeba zbanować tę idiotkę, jak rany.... Wszędzie są te jej apele, boję się otworzyć konserwę.... Oddajcie moją szarlotkę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Wyleciał mój wątek o szarlotce!!!!! 11.10.08, 10:03 Chyba Ci wybaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
robatchek Re: Wyleciał mój wątek o szarlotce!!!!! 11.10.08, 10:08 Miiii??? To nie ja namieszałam!! A to, że znalazłam wątek o szarlotce, też wyleciało, ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Wyleciał mój wątek o szarlotce!!!!! 11.10.08, 11:05 Nie Tobie, ja do moderacji piszę Odpowiedz Link Zgłoś