dlania 11.10.08, 12:26 www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5795461,10_najczesciej_piratowanych_seriali.html Znam 5 pierwszych z listy, potem ni chu, chu - kpolecacie któryś tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haja197222 Re: Seriale, seriale... 11.10.08, 12:38 Kochana znam tylko jeden z tej listy. Jakaś widocznie nie serialowa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Seriale, seriale... 11.10.08, 12:40 I w sumie lepiej dla Twojej kondycji mentalnej - wiesz jak to cholerstwo wciaga i ile czasu zabiera?... Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Seriale, seriale... 11.10.08, 12:45 Mi inna durna rzecz zabiera tyle czasu, że strach się przyznac w moim wieku nie powinnam tego robic Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Seriale, seriale... 11.10.08, 13:03 Kocham Housa i tylko jego z tej listy ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
moustilou Re: Seriale, seriale... 11.10.08, 14:26 teraz na topie u mnie jest Dr House (jedyny serial ktory czasami oglada moj maz, u nas ostatni odcinek 5 sezonu), swego czasu wciagnal mnie Prison Break i bardzo Lost, ale ostatnio strasznie mieszaja, Desperate jeszcze ogladam czasami ale nudzi mnie coraz bardziej. moja bratowa jest bardzo 'serialowa' ostatnio dala mi kilka nowych ale jakos nie wciagnely mnie, nie pamietam nawet tytulow. a jeszcze lubie Grey's anatomy. ogladam czasem NCIS i CIS NY i Miami hymm duzo tego, ku rozpaczy mojego meza Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 11:36 z listy znam tylko dwa seriale, ale nie ogladam zadnego. zreszta jakos za serialami nigdy nie przepadalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 13:24 Znam kilka seriali z listy. Ale jestem nieuleczalna fanka SCI LV. Resztę też zdarza mi się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 13:40 Ja to tylko zdesperowane zony znam i to od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 17:15 Nie ma mojego L Word. Ale to jest na topie w nieco innych kręgach Odpowiedz Link Zgłoś
donna28 Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 20:14 Oprócz pierwszej piątki, polecam zdecydowanie 8 i 9, odradzam 10, 6 i 7 nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 22:55 Oglądam House'a i Zdesperewane Kury Domowe Lost dawno mnie znudził Ja bym dorzuciła "Chirurgów" Odpowiedz Link Zgłoś
franianianiamaj Re: Seriale, seriale... 12.10.08, 23:38 GOTOWE NA WSZYSTKO PONAD WSZYTSKO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Seriale, seriale... 13.10.08, 01:52 Gossip jest emitowany a na pewno był w tv4 pod tytułem Plotkara. To taki serial dla młodziezy. Supernatural jest w tvn pod jakimś absurdalnym tytułem którego nie kojarzę ale serial jest super. Wg mnie na ściąganie zasługuje bezwzględnie Bones(chociaż to naganne) to mój absolutnie nr1 ! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Seriale, seriale... 13.10.08, 09:07 Bones własnie zakatowuję na smierć () Tylko najstraszniejsze, że mi jeszcze tylko 5 czy 6 odcinków zostało, co ja bęę dalej ogladać?;-( Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Seriale, seriale... 13.10.08, 12:02 Ja niedawno skończyłam 4 serię Medium. Poza tym CSI LV i NY, Miami nie trawię totalnie. Druga seria Dextera niedawno mi leciała, teraz kompletuję trzecią. Nie oglądam pojedynczo, bo wciąga potwornie. Tak samo robię z Housem - czekam aż co najmniej połowa 5 serii poleci. A poza tym na razie jestem antyserialowa, antyforumowa, antykompowa i nawet na Wii nie mam ochoty, bo mnie Kawka i Moofka popchnęły w zagadki logiczne, sudoku i różne takie Odpowiedz Link Zgłoś
dropkick_murphys Re: Seriale, seriale... 13.10.08, 15:33 znam większość poza 6,8,10, ale oglądam tylko housa, gotowe i how i met your mother. ten drugi serial można oglądać u nas chyba tylko na comedy central. to jeden z moich ulubionych tasiemców. aha, na comedy central polecam też scrubs (hoży doktorzy), IMO najlepszy serial komediowy ostatnich lat. chociaż jest specyficzny i przyznam, że nie każdy może trawić akurat takie poczucie humoru. ja go uwielbiem!! Odpowiedz Link Zgłoś