giks 04.11.03, 11:46 Jak wstawić link na forum tak aby było widać tylko to co napisze jako nazwa linku a nie cały adres kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Jak zrobic link????? 04.11.03, 16:18 Otwierasz to okno, którego link chcesz wkleić na forum, zaznaczasz adres, robisz Ctrl C, a potem w oknie forum Ctrl V. Przed wklejeniem i po wklejeniu najlepiej dać ze dwa entery. Ewentualnie, jak chcesz ręcznie wpisać adres to poprzedzasz go np. www.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Jak zrobic link????? 04.11.03, 16:19 Nie wiem, czemu mi wycięło, miało być, że poprzedzasz go "", oczywiście bez cudzysłowu. Ale poprzednio napisałam bez i mi wycięło, więc teraz próbuję tak Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Jak zrobic link????? 04.11.03, 16:20 Cholera jasna, trzecia próba, pomiędzy każdy znak wstawiam spację, której być nie powinno: h t t p : / / Może teraz mi nie wytnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Jak zrobic link????? 04.11.03, 16:21 Ech, popisałam się , to przecież umiesz , sorry. A odpowiedzi na Twoje pytanie też jestem ciekawa i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
umargos Re: Jak zrobic link????? 04.11.03, 17:44 Hmm...można napisać coś w wordzie i wstawić hiperłącze to zamierzone (a potem zamiast tego adresu można wpisać własną nazwę), no i jak sądze tekst z worda bez problemu można skopiowac do posta lub maila...ale nie mam pojęcia czy to przypadkiem nie jest droga baaardzo "na około", mój mąż co prawda zna się na tym, ale jakoś nigdy nie miałam potrzeby, żeby się dowiedzieć. A chwilowo go nie ma :o))) Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
giks Ufffffff ....po 3 dniach doszłam 04.11.03, 19:47 Już wim a siedziałam nad ty sporo a więcto się robi tak: <a href="adres strony">nazwa linku</A> Adres czyli www. coś tam coś tam a nazwa czyli to co będzie widać podlinkowane czyli ten podkreślony odsyłacz jak np. u mnie "zapraszam do mnie" tylko ja to pisałam dużymi literami i dlatego mi nie wychodziło Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Ufffffff ....po 3 dniach doszłam 04.11.03, 20:08 Dzięki wielkie, działa Odpowiedz Link Zgłoś
b.marta Re: Ufffffff ....po 3 dniach doszłam 20.11.03, 22:10 Hej! Chciałam tylko sprawdzić czy umiem wstawiać link Odpowiedz Link Zgłoś