barbami 21.02.09, 10:13 Używam laktatora mniej więcej co 3 godziny przez ok. pół godziny. wtedy to jest czas, gdy zasiadam do kompa.Co można robić ciekawego oprócz forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-maxa Re: co robić w necie? 21.02.09, 10:15 gadam z przyjaciółką z Irlandii np Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: co robić w necie? 21.02.09, 10:20 Słucham muzyki, czytam wiadomości, czytam i wyszukuję informacje o tym, co mnie interesuje, gram, rozmawiam z ludźmi, siedzę na allegro, oglądam zdjęcia, To tak by było z grubsza... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: co robić w necie? 21.02.09, 10:21 Można: - uczyć się języka obcego np. na livemocha - oglądać nagrania wykładów z uniwersytetu Berkeley - czytać, czytać, czytać, czytać. w necie są miliony książek i artykułów - grać w gry - cokolwiek, polecam z mojej strony zarejestrować się na stumbleupon Ranyyy, jak ja bym chciała mieć problem "co można robić w necie". A tak, to mam raczej problem "dlaczego doba trwa tylko 24h a w necie jest tyle rzeczy do zrobienia" Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: co robić w necie? 21.02.09, 10:38 jak juz wszystkie powyższe propozycje sie wyczerpie, ogarnia nas błogie lenistwo to ja ...w takim momencie włączam niezawodne www.gry.pl/gra/Bubble_Shooter.htmlDD dawno nie miaąlm okazji zagrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: co robić w necie? 21.02.09, 10:59 Na jakiej zasadzie działa laktator? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa [...] 21.02.09, 12:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: co robić w necie? 27.02.09, 19:24 na zasadzie ciągnięcia, he he Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: co robić w necie? 21.02.09, 12:25 Ja wchodzę na n-k i wp.pl Gram w bilka Odpowiedz Link Zgłoś
e.robson34 Re: co robić w necie? 27.02.09, 19:16 Heh, dobre pytanie, setki rzeczy można robić. Ja ostatnio chyba za bardzo się wkręciłem w robienie zakupów przez net, jak spojrzałem na konto, to zrobiłem wielkie oczy...tu 20 zł tam 30...jestem chyba zbyt wygodnicki, bo nie często po prostu nie chce mi się chodzić po sklepach i stać w kolejkach, jak mogę sobie złożyć zamówienie bez wstawania sprzed komputera... Odpowiedz Link Zgłoś