dlania 05.03.09, 14:52 wiadomosci.onet.pl/waszymzdaniem/22492,temat_wolnosci_i_ocenianie,artykul.html Izabel oczywiście. Po tfu!rczości poetyckiej czas na tfu!rczośc dziennikarską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 15:04 iSabel!!! A skoro iSabel cierpi że tylko na forach po niej jadą, a w oczy nikt prawdy nie powie, to ja proponuje swoja skromną osobę w tym celu. Ja chętnie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 16:21 ja bym się też chętnie dołozyła oj biedactwo z tej Isabel, romantyczka, niezrozumiana przez swiat i wysmiewana, ooo matko Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 15:06 Nie no słuchajcie bo ja się już pogubiłam... to naprawdę ta laska Marcinkiewicza pisze??? I ona tak na poważnie??? Czy co??? no powtarzam się ...ale cóż ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: publiczna cierpietnica, ojejku! 05.03.09, 15:19 moze byloby mi jej nawet odrobine zal, gdyby nie podswiadome przekonanie, ze te kretynke rajcuje wszelakie zainteresowanie ze strony ludzi. zamknela by japsko raz na zawsze i oszczedzila wstydu rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: publiczna cierpietnica, ojejku! 05.03.09, 15:26 hehehe... to jedyne co mam do powiedzenia na temat tej pani. ateraz spadam dziewczyny sie wywietrzyc bo pogoda sie zrobila ladna Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: publiczna cierpietnica, ojejku! 05.03.09, 16:08 pisze,zachowuje się jak nastolatka i jeszcze ma pretensje, że ludzie po niej jadą? Ja też mogę jej powiedzieć co o niej myślę prosto w oczy. Tylko czy zrozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 16:13 A gdzie te jej wiersze, których nie wolno oceniać po formie? dajcie linka, cooo? Jakoś mi tak smutno dzisiaj, rozerwałabym się... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: linkuje 05.03.09, 16:19 www.dziennik.pl/opinie/article327740/Poezja_tak_swieza_jak_kozaczki_z_metka.html Odpowiedz Link Zgłoś
wilma1970 Re: linkuje 05.03.09, 16:30 Zaraz zaraz... Czy ona mi kogoś nie przypomina. Ta sama bufonada...styl wypowiedzi...miejsce zamieszkania...no mam to na końcu języka... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Panie! Czapki z głów! 05.03.09, 17:30 oto na naszych oczach niemal narodził się wielki talent! P.S. Recenzja Magdaleny Miecznickiej znakomita Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 16:30 jak to mawiają górale: "tyz piknie" Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 17:00 Teraz panna Izebel jest równie znana i popularna jak jej podtatusiały kochaś Znacie to?: nie ważne co i jak mówią! byle gadali!!! w telewizji, na forach internetowych, na ulicy!!! nie ważne gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaziq Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 17:19 ŁOMATKOZCÓRKĄ!!! w końcu doczytałam o tej parze, normalny odlot przepona mi popracował nieźle dzięki, Isabel Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 18:45 A wiecie co? Uważam, że Kaziowi należy się to- niech wstydzi się, że z tak głupią niunia rozwalił swoją rodzinę. Teraz to on ma ją na głowie, za jakiś czas zauważy (gdy seksualny amok mu minie), że wtopił szacunek, pozycję dla głupiej laski, bo o ile mogłam uwierzyć, że filmik w tvn24 mógł być wpadką, to "tfurczość" infantylnej Isabel świadczy,że związał się z idiotką. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 18:49 Ona nie jest taka głupia. Pobuja się z Kaziem jakiś czas, skończy mu się kontrakt w banku i go kopnie a do tego czasu trochę znajomości zawrze ciekawych. Młoda jest to się lansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 18:50 Jest głupia. Głupia jak but, ale cwana , i tyle. Do tego inteligencji nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 18:53 Jest głupia, tyle że jest też cwana. A- jeśli pamiętam- to Kazio przede wszystkim jej intelektem się zachwycał, a tu- grafomania czystej wody: argumentacja płyciutka, stylistyka- rodem z "Bravo girls". Oj, natnie się Kazio, natnie, gdy przejrzy na oczy. I to dzikie parcie na bycie znaną, ta okupacja Kaziowego bloga. Napoleon mądrze powiedział "Od wielkości do śmieszności tylko krok" (chociaż z wielkością Kazia jednak polemizowałabym). Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 18:58 Jest głupia w kategoriach intelektualnych ale zaradność życiową ma dziewczynka przednią. Rasowego cwaniactwa, ktore pozwala się nieźle ustawić za głupotę życiową nie uważam, to niezła strategia. Kazio też umiarkowanie bystry tylko mało ma instynktu samozachowawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 19:01 "Kazio też umiarkowanie bystry tylko mało ma instynktu samozachowawczego. "- bo on pewnie łyknął, że jest super samcem, którego żona nie ceniła, dopiero kochanka rozbudziła. Nie widzi własnej śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 19:05 no dobra ale skąd pewność, że to ona pisała..przecież w sumie każdy może cośwystukac na klawiaturze i podpisać się... isabel Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 19:10 A każdy ma tak swobodne wejście na prywatny blog??? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 19:40 a to nie zuważyłam,że to jej prywatny blog...ide jeszcze raz polukac. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 19:46 no dobra...nie znam sie na blogach ale poza nickiem isabel28 i podpisu isabel nic wiecej nie zauważyłam... w sumie tu tez mogę zalogowac się jako isabel28 uprawiac tfurczość i na koniec podpisac sie isabel czy wiecie, że to jej osobisty autentyczny blog czy może ktośsię podszywa Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A jednak... kompletna idiotka i pajac 05.03.09, 19:49 To nie jest JEJ blog, tylko produkuje się na blogu Kazia, tym samym blogu, na którym niedawno Kazio jeszcze żonce miłość wyznawał i wartości rodzinne, tudzież chrześcijańskie propagował. A teraz głupawa pannica grafomański przypływ wyznań produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś