mamajulusi 15.03.09, 11:38 Ile razy w tygodniu?Pytam z ciekawości czy mieszczę się w normie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 11:54 Mamusie? No ja siebie kocham nieustannie cały czas, bez przerwy... Kocham też precyzję w formułowaniu pytań, no i bezsprzecznie kocham cyniczne nań odpowiadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulusi Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:32 Nie rozumiesz prostego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:43 Rozumiem, mamojulusi, zadałaś pytanko mamusiom ile razy w ciągu tydzieńka uprawiają seksik, bo chcesz wiedzieć, czy mieścisz się w noremce. Tylko, co za różniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulusi Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:47 Żadna różniczka,nie chcesz to nie odpowiadaj,widzę że masz z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 13:44 Różniczka to wyniczek odejmowanka. Do tematu - ja również kocham siebie bezustannie. I najbardziej na świecie. Bez względu na to, czy jestem mamusią, żonusią i kochaneczką. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulusi Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:41 norma to chyba wyjdzie w odpowiedziachdlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:43 Ja jestem zdecydowanie poza wszelkimi normami. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:45 psujecie julusi wontek Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 12:47 e tam, staramy się tylko dowiedzieć o co właściwie kaman Odpowiedz Link Zgłoś
lanka3 Re: clio 15.03.09, 13:05 mamajulusi - a może sama zaczniesz od odpowiedzi? wtedy będziemy wiedziały co to jest norma i czy sie w niej mieścimy? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: clio 15.03.09, 13:12 Chcę się dowiedzieć jaka jest treść pytania i dlaczego dziwią Cię odpowiedzi Driadei. Dla mnie jest różnica między pytaniem: Jak często się kochacie mamusie? a pytaniem: Mamusie, jak często się kochacie? Odpowiedz Link Zgłoś
igusiak Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 22:43 eeej, nie czepiajcie sie jej, przecież nie napisała "ile razy się kochusiacie w ciągu tygodniusia mamusie?" heheh xD jedno zdrobnionko to nie dramacik xD Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 13:06 Ale masz na myśli mamusie z fasolkami w brzuszkach, z dzidziusiami przy cycusiu, czy z podrośniętymi już pocieszkami? Bo mam wrażenie, że noremki są różne Ja tam się do norm nie zamierzam ograniczać, póki jeszcze mogę - może dlatego, że nie mówię o sobie per "mamusia" Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulusi Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 15:06 z dzidziusiem przy cycusiu Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Ja Ci odpowiem i wylicz sobie teraz średnią :) 15.03.09, 13:42 A więc ja raz na 3 lata - ostatnio przynajmniej. Jaka Ci wyszła średnia? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: Ja Ci odpowiem i wylicz sobie teraz średnią : 15.03.09, 14:01 Zebra, boska ta żaba. Gapię się w nią i gapię. Chociaż - w tym wąteczku, to powinnam raczej napisać "żabusia" Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 13:46 A jak się nie zmieścisz to co?P Różnie to bywa, nie mamy stałego harmonogramu zbliżen powieszonego na lodówce, bywa, że kilka razy w tygodniu, bywa, że raz na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 14:01 kali_pso napisała: > > A jak się nie zmieścisz to co?P To powstanie kolejny watek. Jak sie okaże że za rzadko: "Mój mąz mnie chyba zdradza;-(" Jak sie okaże że za często: "Mój mąz zmusza mnie do seksu, co robić?!" Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 13:58 siebie codzienie, a emame też codziennie ( za taki właśni "kwiatuszek-wontuszek", jak ten ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: Pytaj 15.03.09, 14:57 na forum kobieta, tam kobiety bardziej zainteresowane seksikiem niż tylko swoimi dziatkami. Chociaz tam takich pytań już jest full. A ja kocham się kilka razy w tygodniu. Czasem 4, czasem więcej. Zależy od tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 16:07 Jako wychowana w katolickiej tradycji, kocham się raz w miesiącu, w dniu kiedy mogę począć dzidziusia. Na myśl o tym, że plemniczki mojego mężusia mogą umrzeć na pościeli, lub co gorsza zabite przez kwasy żołądkowe, to mi słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 16:33 Bo połknąć to kanibalizm a wypluć aborcja. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 16:51 ale to ogolnie niesmacznie jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc się kocham bezustannie 15.03.09, 16:39 wystarczy, że o sobie pomyślę, to umieram z miłości a myśle cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Jak często się kochacie mamusie? 15.03.09, 22:46 ja sie kocham miloscia bezwzgledna a co>? Odpowiedz Link Zgłoś