basha 04.12.03, 10:53 Wszystkiego najnajlepszego dla wszystkich Basiek na całym świecie. Niech ten dzień będzie radosny a całe życie szczęśliwe baska baśkom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingusia21 Re: Baśki łączmy się!!!!!!!!!! 04.12.03, 10:58 Cześć Baśka. Tu Baśka. Dużo szczęścia w dniu naszego święta. Może spotka mnie jeszcze dziś coś miłego? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Baśki łączmy się!!!!!!!!!! 04.12.03, 21:17 Cześć Baśki kochane, tu udręczona imienniczka, po odprawieniu ostatnich gości. A jeszcze całe tabuny w weekend. Lubię to nasze imię, ale niestety ciche imieniny nie wchodza w grę - wszyscy pamiętają. Dużo słoneczka. Pa Basia, mama Marysi Odpowiedz Link Zgłoś
sister_barbi Re: Baśki łączmy się!!!!!!!!!! 04.12.03, 21:40 Hej! A macie czapki górnicze z pióropuszem? Ja sobie taką zrobiłam z papieru i zakładałam w pracy za każdym razem, kiedy ktoś przychodził mi złożyć życzenia. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: Baśki łączmy się!!!!!!!!!! 04.12.03, 21:46 Dołączam się do życzeń barbórkowych. Bardzo podoba mi się to imię i dlatego moja 2-letnia córeczka też jest Basieńką. Odpowiedz Link Zgłoś