emwu55 05.05.09, 13:21 Na czwartek rano znajomość excela mam miec w małym palcu. Szukam samouczka dla superpoczątkujących bo bladego pojęcia nie mam jak się poruszać w środwisku excela. Szukam w gu(ó)glach ale sam książki znajduję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moninia2000 Re: Excel pilna prośba 05.05.09, 13:33 Nie mam za duzo czasu, ale moze to Ci sie przyda? www.microsoft.com/poland/officexp/ocena/tours.mspx rapidlibrary.com/index.php?q=excel+samouczek+downloadBuzka Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_malpisko Re: Excel pilna prośba 05.05.09, 16:12 bez urazy, ale na czwartek nie będziesz miała Excela w małym palcu jeżeli dzisiaj nie masz o nim pojęcia. Co najwyżej opanujesz bardzo podstawowe podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Excel pilna prośba 05.05.09, 21:12 hehe przyłapałaś mnie bo to co zdążę zrobic do czwartku to będą absolutne podstawy podstaw. Dziękuję za linki Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Excel pilna prośba 05.05.09, 21:23 > Na czwartek rano znajomość excela mam miec w małym palcu buhahahahhahahahahahhahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
net79 podstawy 05.05.09, 21:35 www.programowaniepc.pl/excel-wykonywanie-obliczen.php na samym dole kilka odnośników.... www.gohha.com/stronka/tutoriale/excel/tabele_przestawne/tabele_przes.html www.glk.edu.pl/images/informatyka/excel_imp_sum_posr.pdf office.microsoft.com/pl-pl/excel/HP100624631045.aspx Odpowiedz Link Zgłoś