catalinka 12.12.03, 14:57 Proszę Was o pomoc. Mam problem, bo nie wiem jak po angielsku jest kasza manna. Nie mogę znaleźć w słowniku. Z góry dziękuję. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_rn Re: Do znających język angielski 12.12.03, 15:03 Strzelam bo nie mam pod reka zadnego slownika, moge sie mylic: cream of wheat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agamichal Re: Do znających język angielski 12.12.03, 16:42 ja znalazlam EMOLINA, GRIT Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Do znających język angielski 12.12.03, 17:18 agamichal napisała: > ja znalazlam EMOLINA, GRIT W sklepie jak chcesz kupic (przynajmniej w Kanadzie) wystepuje pod nazwe cream of wheat. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: Do znających język angielski 12.12.03, 21:15 ja kupuje ja w Miami i w zasadzie w USA jest pod nazwa FARINA CREAMY HOT WHEAT CEREAL Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Do znających język angielski 13.12.03, 13:17 Dziękuję wszystkim serdecznie. Mogę wreszcie skończyć pisanie listu. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś