3-mamuska 19.07.09, 22:22 Znacie www.youtube.com/watch?v=G0L_8uXWwMo&feature=channel,lubie ich ogladac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: 2+8 19.07.09, 22:30 Osobiście nie. W Tv widzialam ze 2 odcinki. Nie wciągneły mnie Ponoć włąsnie się rozwodzą Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: 2+8 19.07.09, 22:48 tak pierwsze sa 2 dziewczynki,a jak mialy okolo 4 lat to urodzily sie szescioraczki 3 chlopcow i 3 dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: 2+8 19.07.09, 22:53 i o co cghodzi w tym serialu? ze zadyme maja z taka iloscia drobiazgu? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: 2+8 19.07.09, 23:02 odcinki pokazuja ich codzienne zycie ,teraz ostatnio bylo ze kupili nowy dom i sie przenosili.kobieta jest tak zorganizowana ze jej zazdroszcze,na pieniadze bo sprzedaja pltyty z odcinkami i wydali ksiazke ,a ona sama wszystko robi,lubi czystosc ,byla pielegniarka, ale jak dzieci sie urodzily zrezygnowala z pracy,maja przyjaciol ktorzy im pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bbaacc87 Re: 2+8 19.07.09, 23:30 donkaczka napisała: > dodaj, ze sie panstwo rozwiedli niedawno > plus ex mąz jest już po zaręczynach z inną kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Serio? 20.07.09, 01:38 To ja w tyle jestem...szok...faceci to jednak cienkie gumy sa,pekaja przy byle problemiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-krystyna Re: 2+8 20.07.09, 04:40 Kate nie tyle lubi czystosc co ma fobie na punkcie zarazkow i bakterii... jest szalona pod tym wzgledem... zrezygnowala calkowicie z pracy dopiero jak zaczeli pokazywac ich reality show wczesniej pracowala jeszcze w weekendy zeby mogli zwiazac koniec z koncem... zreszta Jon tez juz nie pracuje od jakiegos czasu... lubilam ich ogladac,ale cala historia z rozwodem troche zniechecila mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: 2+8 20.07.09, 01:36 Znam. Ostatnio(nie ogladam na biezaco) John zdradzal zonke i byli w separacji. Tyle,ze mnie sie wydaje,ze to raczej na potrzeby TV niz w realu te cale "siupy". Moze im ogladalnosc spadla? Po tym wszystkie brukowce pokazywaly fotki,jak sie Janek z kolezanka ze szkoly obsciskuje. Dla mnie te programy sa strasznie naciagane,tak jak "18 and counting". To juz porazka totalna. Odpowiedz Link Zgłoś