kali_pso 30.07.09, 19:36 film.onet.pl/zwiastuny/0,66446,,,322,fotonews.html Przeraziły mnie te zdjęcia. Ma to, co chciała? Chora, uzależniona kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:38 A tak pamiętam, jakiś czas temu już się dziwiłam co ona sobie z facjatą zrobiła. Mam podobne odczucia co do Kayah, zeszpeciła się okrutnie, ale cóż...chcą to maja. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:48 Kayah też podała się operacji plastycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:52 Nie tylko Kayah. W sumie to mi ich szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:54 na Kaje zwrócil mi uwage mąz - najbardziej rzucaja sie w oczy jej usta - zuoełnie nie pasuja do reszty twarzy, do nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 20:06 > Kayah też podała się operacji plastycznej? Nos to całkiem dawno sobie zrobiła, ale usta zobaczyłam podczas jej występu w Opolu tegorocznym i się normalnie przestraszyłam www.youtube.com/watch?v=8mmwCdk820M Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:51 A u nas juz leca te odcinki z 2005 roku? Bo tak mi jakos migneła i zwróciłam uwage, że ma taka sztywna twarz, zero mimiki. A cholernie ładna była. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:54 No, bardzo ładna kobieta z niej była. I z tego co tam napisali, to nie chciała poprawiać urody, tylko ją zatrzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:55 To sie nazywa trafic na zlego chirurga, niedlugo bedzie wygladac jak Mikey Rourke Kayah nie miala operacji, wstrzyknela sobie botoks i zaraz wylazla na scene, zamiast poczekac, az wszystko sie unormuje-wyszla tylko na wielkiego potwora. To samo zrobila Gorniak, a po miesiacu jej twarz wrocila do normy...niestety wraz z iloscia botoksu obnizyl sie jej poziom IQ Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 20:02 emilly4 napisała: T > o > samo zrobila Gorniak, a po miesiacu jej twarz wrocila do normy...niestety wraz > z > iloscia botoksu obnizyl sie jej poziom IQ A był kiedykolwiek powyżej stu?)) Przynajmniej jesli chodzi o emocjonalna inteligencje to niestety, było zawsze źle, a jest tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:57 wyglada teraz prawie jak kobieta-kot www.kozaczek.pl/img/pus/jocelyn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 19:59 Tak, tylko pani kot chciala tak wygladac operacje zrobila na swoje wlasne zyczenie, bowiem chciala sie upodobnic do swojego pipulka Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 20:04 No cóż intenecje byly rozne- ale efet podobny...moze to ten sam chirurg? Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 20:24 tylko nielicznym operacje poprawily urode, wiekszosc zrobila z siebie potwory www.youtube.com/watch?v=XgcbTOwAB4U&eurl=http%3A%2F%2Fwww.stars-plastic-surgery.com%2Fpriscilla-presley-plastic-surgery.html&feature=player_embedded www.sheknows.com/articles/8015.htm?page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 20:54 Niezły filmik. Angelina ewidentnie operowała nos. Nicole zawsze ładna była, tyle, że się naciąga.Ale np. po Beyonce nie widać ręki chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Pamiętacie ją? 30.07.09, 20:31 Pamiętam. Była kiedyś piękną kobietą...Idę o zakład, że gdyby starzała się naturalnie, nadal byłaby piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 20:37 W sumie mi jej żal. Chciała zostać wiecznie młoda, a niestety, natura ma swoje prawa i jak się ma 40, to się nie jest młodszą, niż gdy się miało 20 parę. I to WIDAĆ, mniej lub bardziej. A popkulturowe media i koncerny wmawiają nam wszystkim, że można i należy mieć wiecznie naście lat i ciało jak sprzed ciąży. Myślicie, że gdyby się nie operowała, to co by o niej pisali? Że się starzeje, że paskudne zmarszczki, że zaniedbana, że...? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 20:45 Stała się karykaturą samej siebie,a była taką piękną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 20:51 > Myślicie, że gdyby się nie operowała, to co by o niej pisali? Że się starzeje, > że paskudne zmarszczki, że zaniedbana, że...? ostatnio na portalu byly zdjecia Nicholsona, opatrzone przesmiewczym tytulem...do cholery jasnej- wszyscy sie starzejemy. Czy to takie dziwne, ze facet w wieku 70 nie wyglada jak mlody bog? Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 20:55 No ale o Sharon Stone - same ochy i achy, a przecież widać po niej upływ czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 21:01 No widać, ale nie udaje: dzień dobry mam 25 lat i mam patent na młodość. Stone wygląda jak dojrzała kobieta, a Tylo- jak karykatura kobiety: ani stara, ale też niemłoda. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 21:03 Stone > wygląda jak dojrzała kobieta ona rowniez miala operacje plastyczne- chociaz moze nie tyle, co Tylo Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: A czego niby od niej oczekiwano? 30.07.09, 21:02 > No ale o Sharon Stone - same ochy i achy, Stone to jeszcze mloda kobieta...Nicholson jest 20 lat starszy Odpowiedz Link Zgłoś