matijas77 16.03.10, 14:06 Córka (2 lata 4 m) stwierdziła wczoraj: ja chcę sikać jak tata. Powiedziałem jej, że może jak będzie duża . Ponoć w Szwecji wśród kobiet sikanie na stojąco jest trendy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bjaniszewska Re: jak tata?! 16.03.10, 16:56 Nie mogę sobie wyobrazić szwedki stojącej nad kibelkiem. No nie mogę .Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: jak tata?! 16.03.10, 17:39 trendy Szwedka wygląda podobnie jak polski trendy chłopak co sika w centrum miasta na krzaczek, tylko Szwedce widać pośladki Odpowiedz Link Zgłoś
shaba Re: jak tata?! 16.03.10, 21:50 hehe kobiety na stojaco... rozumiem rownouprawnienie, ale to przeciez cholernie niewygodne musi byc; poza tym, jak na powietrzu, to kobiecie, ekhem, wiecej ciala marznie... Odpowiedz Link Zgłoś
shaba Re: jak tata?! 16.03.10, 21:52 i taki dowcip mi sie przypomnial, w temacie: Adam i Ewa przed Bogiem, Bog pyta: - ktore z Was moje dzieci chcialoby moc siusiac na stojaco? Adam sie wyrywa: - ja! ja! Bog na to: - no dobrze, to Ewie pozostaje wielokrotny orgazm... Odpowiedz Link Zgłoś
role82 Re: jak tata?! 18.03.10, 08:57 To ja słyszałem, że w jakimś kraju skandynawskim, jest jakiś trend (grupa, czy coś) która wychowuje dzieci w bardzo interesujący sposób.. Chłopczykom i dziewczynką m.in. ubierają ubranka męskie i damskie. W ramach szeroko pojętej tolerancji.. Jak urosną wtedy same zdecydują, czy chcą być dziewczynką, czy chłopczykiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Nie musi... 18.03.10, 23:31 Dawno temu natrafilam w necie na stronke reklamujaca "lejek" dla kobiet by sikac na stojaco. Wygladalo to jak stozek papierowy,ktory sie przystawialo "tu i owdzie",znaczy do waginy i do dziela. Jak znajde te stronke to wkleje link. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Prosze bardzo 18.03.10, 23:37 yesboleh.blogspot.com/2007/09/stand-n-pee-technology-for-women.html Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: Prosze bardzo 19.03.10, 09:23 fajny sprzęt, zważywszy jak się trzeba nagimnastykować by wychodząc gdzieś z córką umożliwić jej bezpieczne korzystnie z miejskiej toalety Odpowiedz Link Zgłoś
shaba Re: Prosze bardzo 20.03.10, 23:27 hehe, dzieki za link pokaze zonie, ale z tego co podpytywalem, to jej ten pomysl z sikaniem na stojaco specjalnie nie podszedl Odpowiedz Link Zgłoś
mini-menstruacja Re: jak tata?! 21.04.10, 11:56 To nie kibelek. Tylko pisuar wyprofilowany odpowiednio dla potrzeb kobiet. Do klasycznego wc w wersji np polskiej : niskiego, śmierdzącego i brudnego trzeba przykucnąć aby nie dotknąć obsranej deski a nie obryzgać moczem wszystkiego wokół. To wymaga dużej wprawy i jest skrajnie niewygodne. Pisuar dla kobiet jest skonstruowany tak, że nie trzeba przykucać, nie ma ryzyka obszczania podłogi i nie dotyka się ciałem sanitariatu. Myślę, że Skandynawki używają tego ze względu na wygodę a nie na modę. U nas wszystko co nowe musi być obśmiane i skrytykowane. A właściwie nie to co nowe tylko to co niezrozumiałe. Może zamiast dowcipem oswajać lęk przed nieznanym, lepiej doinformować się "jak to działa" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anihania Re: jak tata?! 19.03.10, 12:26 a ja kocham mojego męża (nie tylko za to oczywiście), że ma w nosie męskie zachowania jeśli chodzi o załatwianie swoich potrzeb i sika tak jak ja i moja mała nie mam dzięki temu opryskanej muszli moczem ani swądku sików w ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: jak tata?! 19.03.10, 21:00 Chwalić się każdy może. Trochę lepiej lub trochę gorzej Ciekawy jestem czy małż i Ty również siadacie np. w publicznych toalet. w pociągach, a nawet w porządnych restauracjach. ? Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 A ktora kobieta siada????? 20.03.10, 04:54 W publicznej toalecie zeby sie wysikac????? No,szczerze mowiac nie znam takiej. Nawet u znajomych nie siade,a co dopiero w publicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: jak tata?! 20.03.10, 04:52 Dla mnie nie jest to powod do kochania nawet jesli jeden z wielu. Niecierpie gdy facet sika jak baba no ale coz mi do tego,skoro ja- baba Odpowiedz Link Zgłoś
anihania Re: jak tata?! 21.03.10, 11:06 nie pisałam o publicznych toaletach, ale o mojej własnej, to raz, dwa w publicznych siadają na sedes tylko kamikadze, trzy, trudno chyba byłoby usiąść na pisuar w męskiej toalecie, ale kto wie, bo za mężem po publicznych toaletach nie gonię Odpowiedz Link Zgłoś
marzanna_2015 Re: jak tata?! 22.03.10, 20:46 To się ubawiłam czytając to wszystko ha ha idę opowiem Staremu! Odpowiedz Link Zgłoś
matijas77 Re: jak tata?! 23.03.10, 01:40 Cóż, moja dwuipółlatka załapała role płciowe całkiem nieźle. Sika sobie na deseczce, potem wstaje, ubiera się, podnosi deskę i mówi: teraz ty. I dobrze, lepiej niech sobie nie komplikuje sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
anihania Re: jak tata?! 23.03.10, 10:59 czy to dla dwu i pół letniego dziecka tak istotne jest jak sika mama a jak tata? nie sądzę cieszę się, że mogłam sprawić komuś radość : pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
matijas77 Re: jak tata?! 26.03.10, 00:31 Żarty żartami, ale w końcu to w tym najmłodszym okresie utrwalają się zachowania związane z rolami płciowymi, kto jak sika, kto co robi w domu, kto się czym bawi. A poza tym to moja córka wie dobrze, ona na deseczce, tata na stojąco . Bo wszystko komentuje na głos, gaduła. Odpowiedz Link Zgłoś
anihania Re: jak tata?! 26.03.10, 07:05 i to jest wpajanie od lat najmłodszych stereotypów Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: jak tata?! 25.03.10, 09:45 córeczka tatusia i peweni chce zeby tatus kiedys był jej męzęm? Odpowiedz Link Zgłoś