Dodaj do ulubionych

Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu?

30.07.05, 22:24
Bardzo proszę o podpowiedź,bo mózg mi wysycha.Nie mam pojęcia z czego by sie
ucieszył,bo ile można kupować takie same prezenty.Chciałabym,żeby to było coś
oryginalnego,coś nietuzinkowego.Zastanawiałam się czy nie kupić sobie super
sexy bielizny i nie uczcić naszej rocznicy w łóżkuwinkJednak prezent w innym
wydaniu też by się przydał.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam,Honi
Obserwuj wątek
    • p-iotr Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 01.08.05, 09:47
      Chyba zarty sobie z nas stroisz.. a co to ja z Wami mieszkam, zebym wiedzial
      czego potrzebuje Twoj facet?

pzdr
    • honi_29 Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 02.08.05, 08:57
      Nie rozumiem dlaczego tak się burzysz.Przecież ja nie pytam czego mój mąż
      potrzebuje,tylko z czego ucieszyłby się jako facet.Nie jestem facetem
      przecież,a poza tym nie chcę kupować ciągle tego samego.Jaka to przyjemność z
      dostawania koszuli czy krawata,albo kolejnego zestawu kosmetyków?Nie chcę
      praktycznego prezentu,tylko czegoś oryginalnego.
      • p-iotr Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 02.08.05, 09:57
        Przepraszam za gwaltowna reakcje, ale jest to juz ktorys z kolei watek pod
        tytulem "co kupic jej/jemu na urodziny/imieniny/rocznice" (zajrzyj jeszcze na
        forum "Mezczyzna"). Co przypadkowi ludzie moga Ci doradzic? Chyba nic
        konkretnego poza kolejnym kurzozbiorem lub bezsensowna ksiazka. Mysle ze to nie
        tylko moje zdanie.

Ale skoro prosisz o rady to sluze: kup Mu nowy trapez na deske. Albo
        ochraniacze siatkarskie na kolana plus stabilizator na kostkę. Lewą.

pzdr
        • honi_29 Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 02.08.05, 14:34
          Dzięki p-iotr,ta ironia była mi bardzo potrzebna.Pomogłeś mi jak
          cholera.Szperałam w archiwalnych postach,ale nie znalazłam nic
          ciekawego.Sorry,za powielanie wątków.Pozdrówka
          • sylszu Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 03.08.05, 09:07
            Ja swojemu kupiłam karabinek pneumatyczny i mamy świetną zabawę strzelając do
            puszek po piwie. A przy okazji mąż ma wytłumaczenie dlaczego tyle piwska
            kupuje smilesmile
          • p-iotr Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 03.08.05, 10:14
            > Szperałam w archiwalnych postach,ale nie znalazłam nic
            > ciekawego

Jak myslisz, dlaczego?

pzdr
            • honi_29 do p-iotr-a 03.08.05, 21:37
              To pytanie,to test na inteligencję?
              • p-iotr Do honi_29 04.08.05, 09:49
                Nie. Poparcie mojej tezy.
                • honi_29 Re: Do p-iotr 04.08.05, 18:49
                  Tzn.że każda kobieta po kilku latach małżenstwa(wykluczając Twoją żonę)jest
                  idiotką?
                  • p-iotr Re: Do p-iotr 05.08.05, 11:40
                    Wiesz co to jest nadinterpretacja?
                    • honi_29 Re: Do p-iotr 05.08.05, 15:46
                      A Ty nie masz nic innego do roboty tylko bawienie się w psychologa?
                    • honi_29 Re: Do p-iotr 05.08.05, 15:46
                      Powinnam napisać :zabawę w psychologa,hehe
                      • sss5 Re: Do p-iotr 31.08.05, 22:45
                        jesteś beznadziejny.............
                        • milanad Re: Do p-iotr 01.09.05, 08:21
                          Beznadziejni są Ci, którzy takie pytania zadają z prostej przyczyny: jeśli mąż
                          dostanie super prezent, z którego się szczerze ucieszy i zada prościutkie
                          pytanie: "Skąd Kochanie wiedziałaś, że to mi się podoba/zawsze chciałem to
                          mieć/o tym marzyłem (tu są tylko wersje przykładowe)?" to co na to odpowie
                          żonka?... "a wiesz, na forum mi doradzili"
                          jak dla mnie ekstrauncertain potwierdzenie super zgrania jako małżeństwa (z
                          siedmioletnim stażem nawiasem mówiąc)
      • nanuk24 Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 01.09.05, 22:57
        Honi. Widzisz, bo ja Piotra rozumiem barszo dobrze, a Ciebie to w ogole.
        Jestescie 7 lat w zwiazku i Ty nie wiesz, co meza interesuje lub ucieszy? Toz
        to kpiny sobie robisz.
        Mnie po prostu takie watki rozbrajaja.
        • rapitus Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 02.09.05, 20:41
          gdyby mnie ktoś zechciał podarować puchową ciepla kołdre i super poduchy z
          pierza, to..........................................
    • jakub.tata Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 12.09.05, 16:25
      Hm... ciężkie pytanie - ale ja pewnie nie chciałbym nic smile materialnego.
      Nie wiem jaki jest Twój mąż, ale ja wolałby sam osobiście
      wybrać (współuczestniczyć) w wyborze prezentu. Bo diabeł
      tkwi w szczegółach wink
      Z listu wynika że nie ma nic takiego, o czym od dawna marzy.
      Może, po prostu porozmawiaj z nim, powiedz mu o tym że chciałabyś
      sprawić mu miłą niespodziankę - może lepiej w ten sposób -
      nie będzie to 'duża niespodzianka', ale za to prezent będzie
      trafiony w dziesiątke...
    • adellante1 Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 13.09.05, 13:16
      podaruj mu krawat i pozew rozwodowy. Bo żałosne jest Wasze małżeństwo skoro nie
      wiesz z czego ucieszy się najbliższa tobie osoba..
    • your_and Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 13.09.05, 15:03
      Nie rozumiem rozterek ale widocznie problem jest istotnyskoro piszą na ten temat
      artykuły, cytuje:

Prezent dla niego

Nie kupuj mu niczego, czego nie chciałby na siebie włożyć...

Trafiony upominek dla mężczyzny to prawdziwe wyzwanie. Nietrudno trafić, jeśli
      znacie się już od dawna - zazwyczaj doskonale wiesz, o czym marzy mężczyzna
      twojego życia.

Możesz sobie pozwolić nawet na prezent kosztowny, bo wiesz, że nie wyrzucisz
      pieniędzy do kosza. Jeśli jesteś zapobiegliwa, kupisz coś przez internet, co
      zwykle oznacza sporą oszczędność.

Co zrobić jednak, jeśli jest to pierwsza randka, jak zadowolić mężczyznę, o
      którym wiesz jeszcze niewiele?

Nie woź drzewa do lasu

Jeśli on jest maniakiem komputerowym nie kupuj mu myszki albo konta e-mailowego,
      bo prawie na pewno je ma. Jeśli dużo czyta, omijaj księgarnie, bo jest spora
      szansa, że sprezentujesz mu książkę, która już sobie sam kupił. Najbardziej
      cieszymy się, gdy dostaniemy w prezencie coś, czego nigdy byśmy sobie sami nie
      kupili albo z braku pieniędzy, albo dlatego, że ogarnięci manią praktyczności,
      często stronimy od pięknych drobiazgów i małych przyjemności.

On nie jest kobietą!

Są rzeczy które tylko my lubimy. Faceci tego nie zrozumieją. Jeśli nie chcesz
      dostać w rewanżu szwajcarskiego noża z osiemnastoma ostrzami, nie staraj się go
      uszczęśliwić uroczym wazonikiem, ani ręcznie haftowaną serwetką na stół, nawet
      jeśli masz wyborny gust i potrafisz wybrać naprawdę piękne rzeczy.

Żadnych nowych ubrań

Mężczyźni są niesłychanie przywiązani do swoich ciuchów. Najchętniej ubieraliby
      się całe życie w te same rzeczy. Jeśli więc chcesz sprawić mu przyjemność, nie
      kupuj mu nic, co zmieni jego image. Jeżeli chodzi w czarnych jeansach, ucieszy
      się tylko z czarnych jeansów, jeśli chodzi w czarnym berecie, zapomnij o
      zielonych beretach. Najlepiej jeśli wypatrzysz, którą część garderoby ma
      najbardziej zużytą i kupisz mu dokładnie taką samą, tylko nową. Będzie w siódmym
      niebie.

Może być praktycznie

Gdybyś dostała od niego w prezencie: wałek, garnek, albo zgoła komplet szmatek
      do ścierania kurzu i to na pierwszej randce, prawdopodobnie obraziłabyś się
      śmiertelnie. Mężczyźni są jednak zupełnie inni jeśli kupisz mu bardzo sprytny
      komplet śrubokrętów, albo kieszonkową wiertarkę na baterie, będzie po prostu
      zachwycony.

Radzimy jednak, żebyś poprosiła jakiegoś innego mężczyznę o radę, bo przecież
      nigdy nie zrozumiesz czym się różni dobry śrubokręt od złego śrubokrętu. Weź też
      pod uwagę, że jeśli trafisz wyjątkowo celnie, na przykład kupisz mu wymarzony
      scyzoryk wielofunkcyjny, może się zdarzyć, ze będzie się nim bawił przez cały
      wieczór, zapominając o tobie zupełnie...

A z jakiego prezentu najbardziej ucieszył się twój mężczyzna?
      • adellante1 Re: Panowie co kupić mężowi na 7 rocznicę ślubu? 13.09.05, 15:28
        to mogła napisac tylko kobieta.. żałosny stek bzdur..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka