Gość: guest IP: *.* 23.08.01, 07:24 Witam cię KvM. Mam jedno pytanko do Ciebie.Czy jesteś może jednym z twórców tego portalu ?Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 23.08.01, 10:47 o jaki portal Ci chodzi? O e-dziecko? Do e-dziecka ręki nie przyłożyłem poza wypowiedziami na forum. Jeśli pytasz o AC, to w jakimś stopniu jestem współtwórcą (w skromnym zakresie) Mam tam swój dział, który wymyśliłem i prowadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 23.08.01, 12:41 Dzięki.Chodziło mi o e-dziecko. Co do AC to nie mam najmniejszej watpliwości. Akurat tak się złożyło że swojego czasu aktywnie brałem udział w AC, ale to było dawno.Tak na marginesie to powiem Ci, że mamy takie same autka, i z tego powodu znam Cię trochę z AC. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 23.08.01, 15:21 No to pozdrawiam wzajemnie. Musimy w takim razie zgodnie pogratulować twórcom e-dziecka. Jaki miałeś nick na AC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 24.08.01, 19:33 troche z innej beczki panowie potrzebuje informacji o dobrym (uczciwym i fachowym) autoryzowanym serwisie fiata w w-wie moze wiecie cos na ten temat ? Pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 25.08.01, 07:37 Autoryzowany?Zapytam się na AC i dam Ci znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 25.08.01, 11:53 Polecono miASO - Fiat Lancia Kantorski, ul. Bokserska 6, tel 857-44-85Nie ASO - 0 602 280 091 - prosić Tomka.Niestety jestem ze Szczecina i nie miałem przyjemnośći sprawdzić, czy te polecone zakłady są ok.Polecenie z grupy pl.misc.samochody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Pytanie do KvM IP: *.* 25.08.01, 17:24 Bardzo dziekuje za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś